Gość: dedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 17:40 wiadomosci.onet.pl/1583764,11,item.html Niezłe!!! No cóż, nasz miasto jest z tego słynne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Piskorski - agent KGB? 04.08.07, 17:46 Pomijam fakt, ze facet spotyka sie z dzialaczami Hamasu. Na wlasne oczy widzialem! pl.wikipedia.org/wiki/Hamas Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Piskorski - agent KGB? 04.08.07, 17:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=53011830&a=53011830 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant blog Mateuszka - wyje ze smiechu:))))) 04.08.07, 18:06 Samoobrona trwa i trwać będzie. Mimo permanentnego opluwania, poniżania i wyszydzania we wszelkich możliwych miejscach publicznej debaty, Samoobrona trwa. Że trwać będzie nieco dłużej niż wielu by sobie tego życzyło, dowodzi mobilizacja struktur terenowych. Byłem jej świadkiem w Koszalinie, występując w charakterze wiceszefa zachodniopomorskiej organizacji partyjnej. Po prostu powoli działacze przyzwyczajają się do zupełnie nowej roli, jaką dla tradycyjnej partii protestu jest współodpowiedzialność za władzę. Widzą potknięcia, błędy, których często politycy szczebla centralnego nie dostrzegają. Mówią też, co ich naprawdę boli. W zachodniopomorskim mateczniku Samoobrony sytuacja zresztą nigdy nie była najgorsza. Ludzie zawsze mogli wypowiedzieć się otwartym tekstem. I zawsze byli wysłuchiwani. A tak naprawdę to właśnie dla nich jest najważniejsze. Mamy kolejną okazję do utrzymywania stanu podwyższonej gotowości. W poszczególnych województwach odbywają się zjazdy, a na początku czerwca czeka nas dwudniowy kongres w warszawskim Pałacu Kultury i Nauki. Miejscu tak monumentalnym, że plamy dać nie wypada. Tymczasem zaczynamy zjazdy powiatowe partii. To najlepszy test sprawdzający dla lokalnych działaczy. Pewnie część go nie zda. sobota, 14 kwietnia 2007 mateuszpiskorski.blog.onet.pl/2,ID198577832,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Piskorski - agent KGB? 04.08.07, 20:41 www.geocities.com/antifa_e2/piskorski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Piskorski - agent KGB? IP: *.chello.pl 04.08.07, 21:15 Jestem zadowolony z Wprost, już się bałem ,że gdzieś mi zdryfuje na prawą stronę nazywaną przez nich liberalizmem , nawet jak ukazał sie u nich tekst o barbarzyństwach rewolucji rancuskiej oniemiałem. Ale jednak zdjęli maskę i znowu możemy patrzeć na swojską esbeckoagenturalną wypomadowaną wąsikowo-rycerską mordę z 1983roku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Piskorski - agent KGB? 04.08.07, 23:29 community.livejournal.com/radaware Na szczescie od wieeeeeeeeeeeelu lat istnieje taka organizacja: www.mossad.gov.il/default.aspx Jak znam zycie, to juz od dawna pilnie obserwuja PiSSkorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy uważaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 00:01 uważaj, bo ty też jesteś obserwowany. serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniemówiony Znam portale, które podają innych agentów KGB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 05:57 Nie wracajmy do przeszłości. Nie wracajmy konsekwentnie do przeszłości Geremka, Kwaśniewskiego i wielu innych Obrońców hahaha Demokracji , także samo jak i Piskorskiego Mateusza albo wracajmy ale konsekwentnie do przeszłości wszystkich. Wybiórczość wielka. Jak Obrońca hehehe Demokracji to IPN jeszcze nie odnalazł wszytskiego, to jest jeszcze sąd lustracyjny, wyrok musi być prawomocny itd itd. Jak ktoś z innej paczki to wybiórcze śmiecie raptownie działają jak oszołomy od Rydzyka- wyrok przezd wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniemówiony Salvatore Allende mógł być agentem KGB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 06:30 www.polskiejutro.com/art.php?p=2795 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniemówiony Romano Prodi też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 06:31 www.portada.pl/news-664541-Romano-Prodi-agentem-KGB-.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Romano Prodi też 05.08.07, 23:30 Szamobonury z Samoobrony probuja zakryc afere:)))) Jaja:) Odpowiedz Link Zgłoś