Dodaj do ulubionych

Mam pytanie, chodzi o chłopaka

10.06.11, 20:34
Jakoś tak pod koniec tamtch wakacji poznałam, tzn. zacząłam pisać z chłopakiem który miał przyjść do naszego gimanzjum, jest w moim wieku. Od razu pisał do mnie "kotku, itp", noi zaczęliśmy ze sobą chodzić. Pisał mi jak to fajnie będzie jak będziemy parą w szkole i wgl. Spotkałam się z nim w tydzień przed końcem wakacji. Spotkanie było fajne, poszliśmy na spacer, czasem były momenty ciszy, trochę mnie to krępowało. I gdy rozpoczęła się szkoła tak jakoś dziwnie się czułam jak siedziałam z nim na przerwie, mało co gadaliśmy. Z jakiś tydzień potem okazało się że moja znajoma z nim chodzi a on ze mną zerwał. Do tej pory unikaliśmy siebie, nie ruszyło mnie to że zerwaliśmy ale teraz zaczęłam na niego zwracać uwagę, chyba zalezy mi na nim. Jutro mamy wycieczkę i mam taką ochotę z nim pogadac o tym wszystkim, żebyśmy chociaż zostali kumplami, ale z jedej strony się boję że się skompromituje. Co mam zrobić? Pogadać z nim czy nie? A jeżeli tak, to co mu powiedziec?
Obserwuj wątek
    • majusss Re: Mam pytanie, chodzi o chłopaka 10.06.11, 20:44
      Proszę, pomóżcie!sad
    • kim817 Re: Mam pytanie, chodzi o chłopaka 10.06.11, 20:47
      jednocześnie chodził z Tobą i Twoją koleżanką? haha, chyba żarty sobie robisz, że chcesz z nim jeszcze gadać na ten temat. przecież to zwykły cham. ale rób co chcesz.
      • majusss Re: Mam pytanie, chodzi o chłopaka 10.06.11, 20:54
        Niee, zerwał ze mną bo zawróciła mu ona w głowie i zaczął wtedy z nią chodzic. to nie jego wina. Ona się strasznie puszcza, do każdego zarywa. Ja nie mam do niego urazy, bardziej do niej.
        • kim817 Re: Mam pytanie, chodzi o chłopaka 10.06.11, 21:02
          chyba, że tak.
          jak już wyżej pisałam- rób to, co uważasz za słuszne. chcesz z nim porozmawiać to porozmawiaj, nie to nie.
          • majson Re: Mam pytanie, chodzi o chłopaka 11.06.11, 14:36
            Moim zdaniem powinnaś z nim pogadać ale nie coś typu: Hej co tam no nic się nie stało rozumiem itd. tylko ostro nawet na niego nawrzeszczeć no bo co on sobie myśli ja rozumiem że to wina tam tej laski ale przecież gdyby cie kochał to nie zostawił by cie dla innej! Pogadaj z nim ale tak chamsko że czemu to zrobił i na koniec mu dowal że jest chamem i gdyby cie na prawde kochał to by cie nie zostawił dla jakiejś innej laski.
          • majson Re: Mam pytanie, chodzi o chłopaka 11.06.11, 14:37
            Moim zdaniem powinnaś z nim pogadać ale ostro nawet na niego nawrzeszczeć no bo co on sobie myśli ja rozumiem że to wina tam tej laski ale przecież gdyby cie kochał to nie zostawił by cie dla innej! Pogadaj z nim ale tak chamsko że czemu to zrobił i na koniec mu dowal że jest chamem i gdyby cie na prawde kochał to by cie nie zostawił dla jakiejś innej laski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka