Dodaj do ulubionych

Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:22
no i rewelacja :) może powoli, kroczek po kroczku, doczekamy się centrum żeglarskiego z prawdziwego zdarzenia - aż sam się dziwię, ale po finale Regat sam zaczynam wierzyć, że może się to udać :)
Obserwuj wątek
    • swantevit Piekna, wspolczesna "Slawojka"! 12.08.07, 20:28
      To nalezy wlasciwie wypromowac, bo kultura srania w krainie pieroga
      i nalewajki nie stoi zbyt wysoko..
      • gradus2004 Re: Piekna, wspolczesna "Slawojka"! 13.08.07, 15:56
        swantevit napisał:

> To nalezy wlasciwie wypromowac, bo kultura srania w krainie pieroga
        > i nalewajki nie stoi zbyt wysoko..
        >

swantevit zamiast gadac to przyjechalbys i nauczyl dzikusow jak sie kulturalnie
        sra... w koncu w Szwecji kultura srania jest na najwyzszym poziomie :).
        Slyszalem, ze jak sracie to wrecz fiolkami pachnie :)
    • Gość: miki Re: Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 12.08.07, 21:13
      Jak w kosmicznym ośrodku NASA, no piknie jest, nawet Krzystek takiej
      nie ma.
      • Gość: oryl Re: Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:23
        że sracz jest to rozumiem ale dla kogo te prysznice?
        • Gość: aaa Re: Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 12.08.07, 23:38
          Wreszcie pierwsza w Szczecinie pralnia samoobslugowa! Super,
          studenci na pewno skorzystaja.
        • Gość: . Re: Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 13.08.07, 00:08
          Prysznice są dla zmęczonych życiem szczecińskich marianów...
        • Gość: Krzychu Re: Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: *.inet.pl 13.08.07, 10:27
          Prysznice są dla żeglarzy. Większość małych żaglówek nie ma prysznica, a na tych
          większych ilość słodkiej wody też jest ograniczona. Po kilku lub więcej dniach
          na morzu - prysznic jest bardzo pożądany, w związku z tym jest standardowym
          wyposażeniem każdej mariny.
    • Gość: Sanchez Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: 193.195.186.* 13.08.07, 03:05
      Czy ktos moze przetlumaczyc dla mnie to zdanie napisane przez
      redaktora "Gazety" - "Być niewielu odwiedzających przybytek to efekt
      kiepskiego oznakowania "
      Przeciez to nawet nie brzmi po polsku. Czy ludzie robiacy korekte
      artykulow w "Gazecie" naprawde sa takimi tlumokami. To nie pierwszy
      taki wybryk w artykulach "Gazety"
    • exman Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego 13.08.07, 10:04
      Mnie tam się podoba. Wpadnę, przepiorę i jeszcze panokcie sobie
      zrobię.
    • Gość: zwyk Re: Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:20
      A mówiliśmy że to tylko 4 dni..., a teraz okazuje się że dzięki tej imprezie
      pozostał namiastek czegoś co powinno istnieć dawno, to jak wyglądają prysznice i
      toalety w pozostałych marinach woła o pomstę.
      O ile za ciosem po regatach nie zaczniemy tworzyć wizerunku nowego Szczecina to
      zmarnujemy to co zrobiono
      Mira dzięki za pralnię znajomi żeglarze przestaną mnie nachodzić na małe pranko;)
      • Gość: irenka Re: Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 13:40
        Ta Taleta powinna się nazywać Mira bo ponoć walczyła o ten przybytek
        zaciekle. Muzeum pewnie straci na klijenteli bo dzięki
        WC .............
        • xxtoja Wreszcie jest toaleta na Wałach 13.08.07, 14:34
          i muzeum na tym nie straci, bo jak turyści przyjeżdżają, to
          przewaznie jest toaleta w muzeum zamknięta.Dobrze, że regaty się
          odbyły, bo przynajmniej jest ta toaleta i pralni, a nie jakaś
          następna knajpa.
          • Gość: kiepszczak Re: Wreszcie jest toaleta na Wałach IP: *.crowley.pl 13.08.07, 15:53
            Wielkie halo o kilka extra sraczy na 400 tys miasto!!! Cieszy i to ale nic to wielkiego, a poszło na to ponad mln zł???!!! A kolejna bańka poszła na oświetlenie mostu. Obie rzeczy dobrze, że powstały pierwsza, bo niezbędna, a druga cieszy oko. Tylko te kwoty.. A teraz quiz. Co takiego pozostało po imprezie TSR? Proszę o przykłady może z tego jakis obraz się ułoży.
            • Gość: mix Re: Wreszcie jest toaleta na Wałach IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.08.07, 16:14
              Może jakiś zorientowany urzędnik się wypowie, każdy z ciekawości chętnie
              przeczyta. Wiem o kilku naprawach kosmetyce itd. Ale chętnie poznam szczegóły
              • Gość: irenka Re: Wreszcie jest toaleta na Wałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:34
                Oświetlenie Parków w okolicy Wałów
                Modernizacja alejii fontann- bo parada
                Odmalowanie dworca PKP - szkoda ze miasto nie kończy estetyki wokół
                dworca jako włściciel.
                Widać modernizację kej-widziałam roboty do końcca lipca
                ładny estetyczny różowy domek na bielawie- chyba straż wodna tam
                pracuje.Pragnę by wyspa Grodzka była dostępna dla nas bo taki piękny
                widok na wały.Czytałam wywiad z kpt.Raciborsim w wyborczej
                (fantastyczny)ze BOR ma gotowy projekt mostu łasztownia Wyspa
                Grodzka . ale realniesze plany to oczyścić teren i łudeczkami na
                wyspę jak ci działkowicze sie przeprawiać
                Myślę ze teren łasztowni odzyskano na parę dni przed dniami morza no
                i tam posprzątano. przy uc zrobiono parkingi - zawsze szczury cyrk
                ibłoto tam było.
                Myślę ze duzo młodych ludzi zwerbowano i byli kapitalni - czerwona
                armia.
                Grafiti estakady- czekam na więcej bo uwielbiam.
                • Gość: kiepszczak Re: Wreszcie jest toaleta na Wałach IP: *.icpnet.pl 13.08.07, 22:44
                  No z tym dworcem to "lekkie" przegięcie. A coś konkretniejszego? Poza oczywiście obecnym fantazjowaniem krzystka?
                  • Gość: irenka Re: Wreszcie jest toaleta na Wałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 09:32
                    Nie mam pojęcia czekam na informacje w mediach bo oni pierwsi coś
                    napiszą . Czekam na graficiaży bo jeszcze trochę miejsca jes pod
                    estakadadą .np . Portrety żeglarzy szczecińskich np Mączki , Kuby
                    Jaworskiego, Jacobsona, Baranowskiego ,Konkolskiego , PAŃ KAPITANÓW.
                    a MOŻE poMNICZKI .
            • ulan_forumowy Re: Wreszcie jest toaleta na Wałach 13.08.07, 17:18
              Gość portalu: kiepszczak napisał(a):
              Co takiego pozostało po imprezie TSR? Pro
              > szę o przykłady może z tego jakis obraz się ułoży.

zostalo przekonanie ze szczecin nie jest miastem kiepszczakow
    • zeroq Elegancka toaleta na Wałach Chrobrego 13.08.07, 17:11
      Myślę, że w roku akademickim również studenci z Akademii Morskiej będą
      przychodzić zrobić pranie.

Świetna sprawa - teraz żeglarze którzy będą cumować na wałach mają już jakieś
      zaplecze sanitarne zapewnione. Szkoda, że nie jest całodobowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka