Gość: maxymus1 IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:28 Pamiętam te dni miałem wtedy 32 lata, nie spodziewałem się wówczas że będę musiał walczyć dzisiaj z nowym TKM, którego wybitnym przykładem są Piotr Krzystek-Prezydent i Mieczysław Jurek-"Solidarność" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx patronat-przedszkolaka IP: *.chello.pl 23.08.07, 18:41 Piotr Krzystek i patronat nad Sierpniem 80. To kpina jakaś z ludzi! A Mariana Jurczyka nowi TKM-owcy zaprosicie? Pan Krzystek robi nam teraz taką samą krzywdę (nie osobiście, ale toleruje bezkarność urzędników), jak te czerwone złodzieje wtedy! Chyba Pan Panie Prezydencie przebił teraz w ignorancji nijakiego Olejniczaka, który sobie wypisał w programie postulaty Sierpnia 80.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko włazidustwo GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:44 > Honorowym patronem imprezy jest prezydent Piotr Krzystek. Czy Gazeta Wyborcza może chociaż raz, przy tak poważnej okazji, nie włazić w dupę Krzystkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Obchody szczecińskiego Sierpnia '80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:06 I bardzo dobrze, ze krzystek zajmuje się tematem sierpnia! Brawo Panie Prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sus Re: Obchody szczecińskiego Sierpnia '80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:24 też mu wchodzisz w d...? a może jesteś w tym zespole co podsuwa temu muminkowi różne działania? bo przecież wiadomo że sam to on nie myśli. Ale jeżeli podsunęliście mu takie frajerskie zagranie to masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sus Re: wolisz Jurczyka tcórzliwy anonimie...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 20:34 Nie. Nie wolę ani Jurczyka ani zastępcy (następcy) Jurczyka. i jeden i drugi to zgnilizna moralna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stettiner Obchody szczecińskiego Sierpnia '80 IP: *.globalconnect.pl 24.08.07, 08:05 Chrum, chrum, mlask , be. Zgadnijcie, kto tak przemówi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysk Krzystek, masz rację!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 08:25 Krzystek, masz rację!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lump Re: Chichot historii? Ja wysiadam. IP: *.chello.pl 24.08.07, 09:11 Czy oprócz Milczanowskiego i Wądołowskiego, będą na tych obchodach jacyś autentyczni uczestnicy tamtych wydarzeń? Pewnie będą, ale za barierkami oddzielającymi gapiów od działaczy partyjnych, bartników jacynów, zarembów, nitrasów i innej swołoczy. Jak zwykle będą przemawiać i schylać obłudnie głowy przed pomnikiem, będąc swego czasu gorącym przeciwnikiem jego powstania. Krzystek objął patronat i będzie opowiadał jak dzielnie walczył z Jurczykiem o koryto od którego ten ostatni go odciął. Ja wysiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska I znowu jeść i pić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 09:29 Wielka woda i kiełbaska Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: I znowu jeść i pić 26.08.07, 15:51 ide tam, jak ma być kiełbaska i piwo, to idę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: I znowu jeść i pić IP: *.globalconnect.pl 26.08.07, 17:47 Ja się bardziej cenię. Kiełbaska, piwo, 300 zł i idę. Co nie znaczy, że będę słuchał pseudopatriotycznego gaworzenia prominentów, bo zabiorę ze sobą muzę ze słuchawkami. Odpowiedz Link Zgłoś