Dodaj do ulubionych

Kupie spółkę.

IP: 62.233.253.* 03.07.03, 18:54
Witam, szwagier pytał mnie gdzie w necie znajdzie propozycje sprzedaży
spółki, wiecie może cos o takich praktykach? Może znacie kogoś kto w
szczecinie miał by ochotę na spieniężenie swojego przedsiębiorstwa...Dzięki
za wszelką pomoc. Jeśli możecie napiszcie na lachrym@o2.pl

Pozdrawiam

lachrym
Obserwuj wątek
    • longplay Re: Kupno spółki. 04.07.03, 07:40
      Ogłoszeń jest wiele. Na przykład ogłoszenia drobne w Rzeczpospolitej w rybryce
      ogłoszeniowej "biznes".
      Jeżeli jednak Ci chodzi o skrócenie czasu uruchomienia własnej działalności w
      formie Spółki bez kłopotliwej i czasochłonnej rejestracji to mimo wszystko
      radzę się uzbroić w cierpliwośc i zarejestrować ją samemu. Kupno czyjejs Spółki
      jest ryzykiem. Spółka, którą nabędziesz może mieć nieujawnione zobowiązania,
      wystawione i nie ujawnione weksle itd , za które wówczas Ty , a dokładnie Twoja
      po nabyciu Spółka, będzie musiała zapłacić.
      Stracisz również w takim przypadku gdy po kontroli skarbówki okaże się, że
      księgowa poprzedniego właściciela żle prowadziła księgowość i żle
      klasyfikowała np : koszty. Wówczas Twoja w tym momencie Spółka będzie musiała
      ponieśc konsekwencje finansowe tych błędów. Ty zapłącisz w finale nie swój
      rachunek.
      Krótko : odradzam.
      • Gość: Adrian Re: Kupno spółki. IP: 78.9.157.* 08.10.14, 14:33
        Ja ze swojej strony polecam zobaczyć stronę sprzedaz-firm.pl. Mają w stalej sprzedazy spólki zarejestrowane w 2014 roku z kapitałem 5000 zł, które sa gotowe do podjecia dzialalnosci w dniu ich nabycia natychmiast po wyjściu od notariusza.
        • Gość: Błażej Re: Kupno spółki. IP: *.core.internetia.net.pl 13.10.14, 18:53
          Czy ktoś jeszcze miał do czynienia z firmą sprzedaz-firm.pl? Zależy mi by szybko i bez zbędnych formalności nabyć spółkę i szukam jak najlepszych rozwiązań.
          • Gość: franek Re: Kupno spółki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 23:14
            miasto ma mnóstwo zbędnych spółek
        • agatapietrucha Re: Kupno spółki. 07.02.15, 21:34
          Gość portalu: Adrian napisał(a):

> Ja ze swojej strony polecam zobaczyć stronę sprzedaz-firm.pl. Mają w stalej sprzedazy spólki zarejestrowane w 2014 roku z kapitałem 5000 zł, które sa gotowe do podjecia dzialalnosci w dniu ich nabycia natychmiast po wyjściu od notariusza.

Też miałem okazję z nimi współpracować i zdecydowanie polecam. Szybkość, oszczędność czasu i profesjonalna pomoc w załatwianiu formalności.
        • Gość: Witro Re: Kupno spółki. IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.15, 13:47
          A czy znacie jakieś firmy, które by zajmowały się kupnem spółki?
          Szukam kogoś sprawdzonego!
          • Gość: AdrianMonter Re: Kupno spółki. IP: 78.8.106.* 08.04.15, 13:47
            Polecam profesjonalistów z spolkekupie.com/ - mi naprawdę fajnie doradzili i pomogli w przypadku bardzo zadłużonej spółki.
            • Gość: Machus Re: Kupno spółki. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.15, 09:39
              W pn mam spotkanie z osobami z spolkekupie.com/ - zobaczymy co mi zaoferują...
              • Gość: Germmo Re: Kupno spółki. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.15, 09:55
                I jak spotkanie? Możesz coś więcej napisać?
                • Gość: Miro Re: Kupno spółki. IP: 78.10.86.* 05.05.15, 15:06
                  Też jestem ciekaw jakie rozwiązania ci zaproponowali i czy jesteś zadowolony ze spotkania
    • Gość: Arturkrk Re: Kupno spółki. IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.14, 12:35
      Nie pamiętam ile dokładnie, ale to kwestia dni. Te spółki są już gotowe i rozpoczęcie działalności jest możliwe już w ciągu 1 dnia. Na stronie masz wszystko opisane: sprzedaz-firm.pl/oferta
    • Gość: dodo Chcesz spółkować?? Ryzykowne. IP: *.static.espol.com.pl 06.05.15, 09:30
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka