Gość: simssin IP: *.tbcn.telia.com 30.08.07, 23:31 wstydze sie za ciebie kurduplu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrjakub11 Prezydent Kaczyński: możecie być dumni 31.08.07, 00:50 Wstydzę się że mam takiego prezydenta i premiera już wolał bym Jaruzelskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Prezydent Kaczyński: możecie być dumni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 00:53 Jestem dumny z Prezydenta RP bo to mój kraj i jego władca! Tak, i kiełbaskę też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam m. Wzrost gospodarczy przekroczył wszelkie oczekiwani IP: *.bazapartner.pl 31.08.07, 01:12 Polska gospodarka po raz kolejny bardzo pozytywnie zaskoczyła. Wzrost PKB w drugim kwartale był znacznie wyższy od oczekiwań. Od co najmniej roku dane o PKB w każdym kwartale okazują się wyższe od oczekiwań. Nie inaczej było w okresie kwiecień – czerwiec. Produkt krajowy brutto zwiększył się aż o 6,7 proc. rok do roku, czyli 0,7 pkt proc. więcej od prognoz. www.rzeczpospolita.pl/news.rol?newsId=18108 Kurna ten PiS... rozwalić ten rząd, bo goje sie bogacą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz gospodarka się rozwija tylko dlatego, że...: IP: *.szczecin.mm.pl 31.08.07, 12:56 PiS`iory sie nią nie zajmują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozdeptac gnidy! polacy ocknijcie sie IP: *.hsd1.or.comcast.net 31.08.07, 13:25 dobrowolnie to bydlo wladzy nie odda, kaczynscy do sracza z wami, glowe w muszle i trzymac tak dlgoo az zdechniecie parchy! Odpowiedz Link Zgłoś