Dodaj do ulubionych

Do pewnej "muzy" na forum bywajacej ..............

IP: 80.55.147.* 05.07.03, 21:56
............................................................rzadko !!!

"Dla Ciebie slowa pacierza zmienie:
"Wodz mnie , aniele, na pokuszenie"

Dzis pozwolilem sloncu, aby wstalo wczesniej niz ja.
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: Gryf 06.07.03, 12:23
      Gryf, jak sie stara dowie, to z kosciola przez miesiac nie wyjdziesz...
      • Gość: naim Re: Gryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 12:51
        Toż to do niej właśnie pije czule ....
        • swarozyc Re: Gryf 06.07.03, 12:57
          Naim, masz Ty zone? Przez ile lat mozna mowic 'muzo' do zony?!
          Oni juz 25 po slubie!
          Jak ja mowie do zony ze jest piekna, to ona na to; "znowu na whisky chcesz?"...
          • Gość: naim Re: Gryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:12
            Na Mojżesza, to je nie wiedziałem że on taki weteran, najmocniej przepraszam
            Gryfa jedynego...
            • swarozyc Re: Naim 06.07.03, 13:17
              wiesz, mezczyzni w pewnym wieku znow chca mowic ; "muzo"! jednak niewiasty
              naruszone zebem czasu, nie wiedza o co chodzi...
              • Gość: naim Re: swarozyc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:23
                www2.gazeta.pl/poczta/0,25203.html?UIDL=1055527179.21651&fold=0&t=1057490578369
                • Gość: naim Re: swarozyc....jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:25
                  www2.gazeta.pl/getMailPart/MATEMATYKA+P_CI.pps?ID=1055527179.21651&Seq=4&name=MATEMATYKA+P_CI.pps
                  • swarozyc Re: swarozyc....jeszcze raz 06.07.03, 13:27
                    nie moge otworzyc zadnego z twoich linkow.
      • Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: 80.55.147.* 06.07.03, 15:26
        swarozyc napisała:

> Gryf, jak sie stara dowie, to z kosciola przez miesiac nie wyjdziesz...

..... oj Ty zazdrosniku !

"Kazdy ma swoja slaba strone, ale niczym nie urazisz go bardziej niz tym, ze
        ja rozpoznasz"

• Gość: swarozyc Re: Gryf IP: *.telia.com 06.07.03, 15:51
          No jasne! Stettiner jest moj! To ja go pierwszy 'wydlubalem' z masy postow na
          tym forum. Wy tu byliscie przede mna wiec mogliscie sie poznac i 'pogruchac'
          sobie!
          ...no dobra! W imie przyjazni pogansko-katolickiej odstapie Ci ja, ale tylko
          29 lutego w lata przestepne...
          • stettiner Re: Gryf 06.07.03, 18:22
            a czy ja mogę mieć cos do powiedzenia w tej sprawie ?????
            • swarozyc Re: Stettiner 07.07.03, 20:57
              Muza raczyla zejsc do nas z Olimpu...
              ...ale, dlaczego jestes tak malomowna, muzo?!

nota bene; Muza raczyla nas zaszczycic swoja obecnoscia, ale chlopcy, jak to
              chlopcy, wyszarpali sie miedzy soba, a Muza - znudzona - markotna i
              niezaspokojona powrocic musiala samotnie do swojej komnaty zlozeczac...
          • Gość: Gryf Re: "Muza" jest Twoja ??? IP: 80.55.144.* 06.07.03, 23:30
            Gość portalu: swarozyc napisał(a):

> No jasne! Stettiner jest moj! To ja go pierwszy 'wydlubalem' z masy postow
            na
            > tym forum. Wy tu byliscie przede mna wiec mogliscie sie poznac i 'pogruchac'
            > sobie!
            > ...no dobra! W imie przyjazni pogansko-katolickiej odstapie Ci ja, ale tylko
            > 29 lutego w lata przestepne...

.....??? tylko ktora? Na warunki Twoje zgadzam sie jak na wszystko co na
            forum czynisz!

........"Mam wstret do wszelkiej tzw. donzuanerii nie za to, w czym szuka
            rozrywki, ale za to, ze sie tym bezwstydnie i zarozumiale chelpi niby
            wyczynem sportowym. Zlodziej nie chwali sie publicznie, ile kas obrabowal, a
            taki seksualny [internetowy] zdobywca ma tego pelna gebe."

• swarozyc Re: Gryf 07.07.03, 22:23
              Sluchaj Gryfciu, jak nie przestaniesz cytowac, to ja zaczne cytowac Ciebie...
              • Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: 80.55.147.* 07.07.03, 22:31
                swarozyc napisała:

> Sluchaj Gryfciu, jak nie przestaniesz cytowac, to ja zaczne cytowac Ciebie...

Czesc druhu sercu memu mily.No popatrz tylko ile energi z nas wysysa ta
                Stettinerka.Zaraz ,zaraz a moze cos o Szczecinie zagaimy? Wiesz ostatnio
                naogladalem sie zdjec przedstawiajacych "Sedine" i wiesz Ty co , ze podobna ta
                Stettinerka do niej oj podobna, tez taka posagowa i zapatrzona przed siebie!

Dzis pozwolilem sloncu ,aby wstalo wczesniej niz ja.
                • swarozyc Re: Swarozyc! 07.07.03, 22:32
                  A skad wiesz?!!
                  • Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: *.nitka.net.pl 07.07.03, 22:39
                    swarozyc napisała:

> A skad wiesz?!!

A Ty zaraz skad wiesz!Tak mysle , ze wyglada? A Tobie jaki wizerunek
                    Stettinerki w wyobrazni przedstawia sie?

• swarozyc Re: Gryf 07.07.03, 22:44
                      to juz przerabialismy rok temu! Demencja starcza Ci dolega?
                      Wiesz, zauwazylem ze dziewczyna-dynamit pojawila sie ponownie po wakacjach.
                      Mam na mysli nasze mala Jottke. Zastanawiam sie dlaczego tu nie zagladnela i
                      nie powiedziala "Dobry wieczor"...?
                      • Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: *.nitka.net.pl 07.07.03, 22:50
                        swarozyc napisała:

> to juz przerabialismy rok temu! Demencja starcza Ci dolega?
                        > Wiesz, zauwazylem ze dziewczyna-dynamit pojawila sie ponownie po wakacjach.
                        > Mam na mysli nasze mala Jottke. Zastanawiam sie dlaczego tu nie zagladnela i
                        > nie powiedziala "Dobry wieczor"...?

Chyba tak , dolega? Oj sliczna ci ta Jottka zaluj zes zdjecia nie widzial!
                        Jottka inny typ, bardziej pedagogiczny i nigdy tak nie zaiskrzylo jak ze
                        Stettineka!

• swarozyc Re: Gryf 07.07.03, 22:54
                          nie zaiskrzlo? ...A co zrobilismy aby zaiskrzylo? To moze typ z ktora trzeba
                          dlugo chodzic...?
                          • Gość: Gryf Re: Swarozyc IP: *.net.pl 07.07.03, 23:00
                            swarozyc napisała:

> nie zaiskrzlo? ...A co zrobilismy aby zaiskrzylo? To moze typ z ktora trzeba
                            > dlugo chodzic...?
                            Wiesz Swarozyc Wasza erudycja wprawia mnie w kompleksy dlatego Ty wymysl cos a
                            ja w miare swoich ograniczonych mozliwosci sie dolacze! Fajnie to wymyslilem
                            no nie!!!!

Dzis pozwolilem sloncu, aby wwstalo wczesniej niz ja.
                            • swarozyc Re: Swarozyc 07.07.03, 23:13
                              Gość portalu: Gryf napisał(a):

Fajnie to wymyslilem no nie!!!!
                              ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                              Boski jestes Gryfciu!!
                              To teraz pozostaje ja zlapac i zaciagnac na forum szczecin pod jakims
                              pozorem...
    • Gość: Jaśkowiak Re: Do pewnej 'muzy' na forum bywajacej ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 15:58
      Ale numer! Gryf napisal do Muzy.Muza milczy,a glos zabrali sami faceci.
      Również i ja hehehe...
      • lylly Re: Do pewnej 'muzy' na forum bywajacej ......... 06.07.03, 17:32
        czy to jaaaaaaaaaaaaa ???????/ ;)))
    • Gość: rado Re: Do pewnej 'muzy' na forum bywajacej ......... IP: *.taconic.net 07.07.03, 23:49
      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> ............................................................rzadko !!!

>
      > "Dla Ciebie slowa pacierza zmienie:
      > "Wodz mnie , aniele, na pokuszenie"

dzieki gryf. pozdrawiam rado
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka