Gość: Gryf IP: 80.55.147.* 05.07.03, 21:56 ............................................................rzadko !!! "Dla Ciebie slowa pacierza zmienie: "Wodz mnie , aniele, na pokuszenie" Dzis pozwolilem sloncu, aby wstalo wczesniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Gryf 06.07.03, 12:23 Gryf, jak sie stara dowie, to z kosciola przez miesiac nie wyjdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Gryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 12:51 Toż to do niej właśnie pije czule .... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryf 06.07.03, 12:57 Naim, masz Ty zone? Przez ile lat mozna mowic 'muzo' do zony?! Oni juz 25 po slubie! Jak ja mowie do zony ze jest piekna, to ona na to; "znowu na whisky chcesz?"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Gryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:12 Na Mojżesza, to je nie wiedziałem że on taki weteran, najmocniej przepraszam Gryfa jedynego... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Naim 06.07.03, 13:17 wiesz, mezczyzni w pewnym wieku znow chca mowic ; "muzo"! jednak niewiasty naruszone zebem czasu, nie wiedza o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: swarozyc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:23 www2.gazeta.pl/poczta/0,25203.html?UIDL=1055527179.21651&fold=0&t=1057490578369 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: swarozyc....jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 13:25 www2.gazeta.pl/getMailPart/MATEMATYKA+P_CI.pps?ID=1055527179.21651&Seq=4&name=MATEMATYKA+P_CI.pps Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swarozyc....jeszcze raz 06.07.03, 13:27 nie moge otworzyc zadnego z twoich linkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: 80.55.147.* 06.07.03, 15:26 swarozyc napisała: > Gryf, jak sie stara dowie, to z kosciola przez miesiac nie wyjdziesz... ..... oj Ty zazdrosniku ! "Kazdy ma swoja slaba strone, ale niczym nie urazisz go bardziej niz tym, ze ja rozpoznasz" Dzis pozwolilem sloncu, aby wstalo wczesniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: Gryf IP: *.telia.com 06.07.03, 15:51 No jasne! Stettiner jest moj! To ja go pierwszy 'wydlubalem' z masy postow na tym forum. Wy tu byliscie przede mna wiec mogliscie sie poznac i 'pogruchac' sobie! ...no dobra! W imie przyjazni pogansko-katolickiej odstapie Ci ja, ale tylko 29 lutego w lata przestepne... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Gryf 06.07.03, 18:22 a czy ja mogę mieć cos do powiedzenia w tej sprawie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 07.07.03, 20:57 Muza raczyla zejsc do nas z Olimpu... ...ale, dlaczego jestes tak malomowna, muzo?! nota bene; Muza raczyla nas zaszczycic swoja obecnoscia, ale chlopcy, jak to chlopcy, wyszarpali sie miedzy soba, a Muza - znudzona - markotna i niezaspokojona powrocic musiala samotnie do swojej komnaty zlozeczac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: "Muza" jest Twoja ??? IP: 80.55.144.* 06.07.03, 23:30 Gość portalu: swarozyc napisał(a): > No jasne! Stettiner jest moj! To ja go pierwszy 'wydlubalem' z masy postow na > tym forum. Wy tu byliscie przede mna wiec mogliscie sie poznac i 'pogruchac' > sobie! > ...no dobra! W imie przyjazni pogansko-katolickiej odstapie Ci ja, ale tylko > 29 lutego w lata przestepne... .....??? tylko ktora? Na warunki Twoje zgadzam sie jak na wszystko co na forum czynisz! ........"Mam wstret do wszelkiej tzw. donzuanerii nie za to, w czym szuka rozrywki, ale za to, ze sie tym bezwstydnie i zarozumiale chelpi niby wyczynem sportowym. Zlodziej nie chwali sie publicznie, ile kas obrabowal, a taki seksualny [internetowy] zdobywca ma tego pelna gebe." Dzis pozwolilem sloncu, aby wstalo wczesniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryf 07.07.03, 22:23 Sluchaj Gryfciu, jak nie przestaniesz cytowac, to ja zaczne cytowac Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: 80.55.147.* 07.07.03, 22:31 swarozyc napisała: > Sluchaj Gryfciu, jak nie przestaniesz cytowac, to ja zaczne cytowac Ciebie... Czesc druhu sercu memu mily.No popatrz tylko ile energi z nas wysysa ta Stettinerka.Zaraz ,zaraz a moze cos o Szczecinie zagaimy? Wiesz ostatnio naogladalem sie zdjec przedstawiajacych "Sedine" i wiesz Ty co , ze podobna ta Stettinerka do niej oj podobna, tez taka posagowa i zapatrzona przed siebie! Dzis pozwolilem sloncu ,aby wstalo wczesniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: *.nitka.net.pl 07.07.03, 22:39 swarozyc napisała: > A skad wiesz?!! A Ty zaraz skad wiesz!Tak mysle , ze wyglada? A Tobie jaki wizerunek Stettinerki w wyobrazni przedstawia sie? Dzis pozwolilem sloncu, aby wstalo wczesniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryf 07.07.03, 22:44 to juz przerabialismy rok temu! Demencja starcza Ci dolega? Wiesz, zauwazylem ze dziewczyna-dynamit pojawila sie ponownie po wakacjach. Mam na mysli nasze mala Jottke. Zastanawiam sie dlaczego tu nie zagladnela i nie powiedziala "Dobry wieczor"...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: *.nitka.net.pl 07.07.03, 22:50 swarozyc napisała: > to juz przerabialismy rok temu! Demencja starcza Ci dolega? > Wiesz, zauwazylem ze dziewczyna-dynamit pojawila sie ponownie po wakacjach. > Mam na mysli nasze mala Jottke. Zastanawiam sie dlaczego tu nie zagladnela i > nie powiedziala "Dobry wieczor"...? Chyba tak , dolega? Oj sliczna ci ta Jottka zaluj zes zdjecia nie widzial! Jottka inny typ, bardziej pedagogiczny i nigdy tak nie zaiskrzylo jak ze Stettineka! Dzis pozwolilem sloncu, aby wstalo wczesniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryf 07.07.03, 22:54 nie zaiskrzlo? ...A co zrobilismy aby zaiskrzylo? To moze typ z ktora trzeba dlugo chodzic...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc IP: *.net.pl 07.07.03, 23:00 swarozyc napisała: > nie zaiskrzlo? ...A co zrobilismy aby zaiskrzylo? To moze typ z ktora trzeba > dlugo chodzic...? Wiesz Swarozyc Wasza erudycja wprawia mnie w kompleksy dlatego Ty wymysl cos a ja w miare swoich ograniczonych mozliwosci sie dolacze! Fajnie to wymyslilem no nie!!!! Dzis pozwolilem sloncu, aby wwstalo wczesniej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyc 07.07.03, 23:13 Gość portalu: Gryf napisał(a): Fajnie to wymyslilem no nie!!!! '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Boski jestes Gryfciu!! To teraz pozostaje ja zlapac i zaciagnac na forum szczecin pod jakims pozorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśkowiak Re: Do pewnej 'muzy' na forum bywajacej ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 15:58 Ale numer! Gryf napisal do Muzy.Muza milczy,a glos zabrali sami faceci. Również i ja hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Do pewnej 'muzy' na forum bywajacej ......... 06.07.03, 17:32 czy to jaaaaaaaaaaaaa ???????/ ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Do pewnej 'muzy' na forum bywajacej ......... IP: *.taconic.net 07.07.03, 23:49 Gość portalu: Gryf napisał(a): > ............................................................rzadko !!! > > "Dla Ciebie slowa pacierza zmienie: > "Wodz mnie , aniele, na pokuszenie" dzieki gryf. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś