Gość: hajoooo IP: 158.166.10.* 12.12.01, 13:29 kto chce w szczecinie dac komus euro pod choinke ? info: hajoooo@poczta.onet.pl ps. niby ogloszenie ale to chyba ogolne forum. jak kogos urazilem to przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remislaw Re: euro pod choinke IP: 10.144.25.* 12.12.01, 15:51 Znaczy ja w kwestii formalnej. Od 17.12 przynajmniej w Niemczech mozna pojsc do banku, wplacic w kasie 20DM i sie dostaje worek monet o roznych nominalach, tak zeby sie do nich przyzwyczaic i nie dac sie zrobic w bambuko po 1.01.02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajoooo Re: euro pod choinke IP: 158.166.10.* 12.12.01, 16:13 Gość portalu: Remislaw napisał(a): > Znaczy ja w kwestii formalnej. Od 17.12 przynajmniej w Niemczech mozna pojsc do > > banku, wplacic w kasie 20DM i sie dostaje worek monet o roznych nominalach, tak > > zeby sie do nich przyzwyczaic i nie dac sie zrobic w bambuko po 1.01.02 w belgii podobnie tyle, ze sprzedaja takie zestawy o rownowartosci 500 BEF. ja np. takie zestawy klade pod choinka, oryginalny prezent co by nie bylo. zwietrzylem przy okazji maly interes ale co zrobie ze szczecin jest tak blisko DE :-) ale oferte kieruje do tych co nie zamierzaja sie wybierac do DE albo do tych co chca miec euro ale z rewersem belgiskim a nie niemieckim... Odpowiedz Link Zgłoś