gosc281 17.09.07, 16:13 Zdjęcia z wczorajszego doskonałego koncertu Lury na Zamku. www.echo.szczecin.pl/index.php?do=relacje&navi=07,02&id=69#comm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: labatt Re: Lura - afrykańska piękność IP: *.hsd1.fl.comcast.net 18.09.07, 06:07 Tradycyjnie - piosenka dnia.... fr.youtube.com/watch?v=kjtHrw9lbxU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W_Q Re: Lura - afrykańska piękność IP: *.chello.pl 18.09.07, 14:15 Szkoda że dopiero teraz się dowiaduję o tym koncercie. Nie można jakoś lepiej promować imprez na mieście?? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Lura - afrykańska piękność 18.09.07, 14:28 była cała masa billboardów,plakatów,ulotek.koncert promowało radio szczecin,wyborcza i portale...nie wiem,jak można tego nie zauważyć.a sam koncert był naprawdę wspaniały.piękny głos,niesamowity kontakt z publicznością...no i jak ona się ruszała!specjalne pozdrowienia dla asi! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Lura - afrykańska piękność 18.09.07, 14:36 Mssz rację, ja też widziałem plakaty ale myślałem że to PiSowska nagonka na PO, oni ostatnio tylko Lura i Lura....nosz kurne, że ja się nie domyśliłem, o mamusiu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lura - afrykańska piękność IP: *.europe.hp.net 18.09.07, 16:11 Jak siedzisz caly dzien w domu i nie wychylasz nosa , to skad masz wiedziec. Ja bylem w Szwecji i wiedzialem, ze jest. A billboardow od groma. Tak wiec nie narzekaj i sam/a sie lepiej wypromuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Lura - afrykańska piękność IP: *.chello.pl 18.09.07, 21:17 A zdjęcia piekne! Z mojego telefonu komorkowego wyszlo ze Lura ma dwie głowy :) Siedzialem w koncowym rzedzie i dopiero teraz widze ze to piekna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Lura - afrykańska piękność 19.09.07, 09:44 Świetny koncert. Przybyłem na niego zupełnie nieprzygotowany na to co mogę zobaczyć i usłyszeć. Lura oczarowała swym wdziękiem, mocnym, ciekawym glosem, kobiecością i bardzo dobrą relacją z publicznością. Mam wrażenie, że czary były obustronne, bo i występujący artyści wydawali się być pod wrażeniem świetnej tego wieczoru publiczności. Na ri na , oh na ri na Na ri na , nu ta brinca só iá iá :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Lura - afrykańska piękność IP: *.chello.pl 19.09.07, 21:34 Ciesze sie, ze Szczecin sie tak rozwija. Coraz wiecej ciekawych imprez. Fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga i jak wrazenia z Kany? podobalo Ci sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś