rewers10 24.09.07, 18:30 Brudziński, powiedział Nitras w TV 3 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: mój kolega Joachim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 18:48 Politycy tak mają, miłość zaczyna się od pierwszej krwi. Im więcej jej sobie wzajemnie upuszczają tym bardziej się kochają. To oczywistość oczywista. Ludzie kochają krew i wybierają tego, który sprawniej to robi. Politycy bez siebie są nikim. Jeden jest litptologiem i drugi jest liptologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mój kolega Joachim 25.09.07, 12:40 w pośpiechu przeczytałam "mój kolega Jachim":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: po tej rozmowie widzę że nitras IP: 195.136.49.* 24.09.07, 18:50 jest w stanie sprzedać każdego dla kariery politycznej.Cięzki jest los członków PO bo żeby nitrasa odstrzelić musieliby przegrać wybory w regionie czyli działać wbrew sobie, jeżeli będzie sukces to nitras będzie przedstawiony jako jego ojciec i bedzie jeszcze bardziej nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: po tej rozmowie widzę że nitras 24.09.07, 18:51 Gość portalu: as napisał(a): > jest w stanie sprzedać każdego dla kariery politycznej. spokojnie, to tylko przygrywka do POPiSu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: po tej rozmowie widzę że nitras 24.09.07, 18:55 rewers10 napisał: > spokojnie, to tylko przygrywka do POPiSu ------------------------ a moze... spokojnie, to tylko awaria.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: po tej rozmowie widzę że nitras 24.09.07, 18:53 "Złośliwi mówią TVPiS" :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69467249&v=2&s=0 PS. Jeżeli chodzi lokalne porozumienie ponadpartyjne, to w Szczecinie już wiadomo, że z PO Nitrasa należy postępować wyłącznie siłą. Tak jak z degeneratami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: bylibyście zdziwieni gdyby konwencje pokazali IP: 195.136.49.* 24.09.07, 21:33 w TV w sumie to TV nie pokazując jej uratowała PO przed kompromitacją czułem się jak na 1 maja w czasach komuny.Nie rozumiem jak można chwalić zarządzanie PO w Szczecinie i przyrównywać mieszkanie w Szczecinie do poziomu życia w europie zachodniej, chyba że to miało pójść w Polskę że niby tutaj stworzono pod tymi rządami taki luksus i rozwój.Albo politykom PO sie tutaj tak dobrze sie żyje t zn że są daleko od ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: bylibyście zdziwieni gdyby konwencje pokazali 25.09.07, 09:47 politykom PO sie tutaj tak dobrze sie żyje t > zn że są daleko od ludzi. masz wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypych Re: mój kolega Joachim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 16:10 rozumiem że dla Nitrasa Joachim jest kolegą, natomiast dla Joachima Nitras jest nikim. to tak jakby sekretarka Litińskiego powiedziałą mój kolega Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droti Re: mój kolega Joachim IP: *.chello.pl 25.09.07, 16:36 To, że poseł Sławomir Nitras jest nikim mogliśmy obserwować przez ostatnie dwa lata. I nie dało się tego zatuszować ani cebulą na ręku, ani otoczeniem buractwa, ani słomą z butów, ani ślicznym Audi A6 z dwoma rurkami. Stąd jestem pełna podziwu dla konsekwencji Pana Joachima Brudzińskiego z jaką próbował nawiązać dialog z tym młodym wilkiem Grzegorza Schetyny. Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > Może coś się od wczoraj zmieniło w PO? Może pychę zakopali, albo > szacunek kupili? Tak, czy siak kiełbaska jest cierpliwa. > A może będą prawdę mówić? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69457784&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: mój kolega Joachim IP: *.kalisz.mm.pl 03.10.07, 09:48 Gość portalu: droti napisał(a): > To, że poseł Sławomir Nitras jest nikim mogliśmy obserwować przez ostatnie dwa > lata. I nie dało się tego zatuszować ani cebulą na ręku, ani otoczeniem > buractwa, ani słomą z butów, ani ślicznym Audi A6 z dwoma rurkami. to czemu ludzie chcą na niego głosować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: mój kolega Joachim IP: *.srv.volvo.com 03.10.07, 11:04 Widocznie ciemny lud to kupuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observ Re: mój kolega Joachim IP: *.chello.pl 02.10.07, 22:29 Te włosy potrzebują żelu! www.nitrasdlabrudzinskiego.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: mój kolega Joachim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:22 Jojo to stary cfaniaczek. Udaje odnowiciela a Pytko wstawiony do PZU. Kolesiostwo tylko ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: mój kolega Joachim 03.10.07, 11:44 W szczecińskim PO gada tylko jeden. Jak N.atchniony! www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/2633.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś