maadam 27.09.07, 21:06 Czy ktos moze polecic psychologa, ktory pomoglby mojemu dziecku pokonac leki adaptacyjne w nowych otoczeniach i w nowych warunkach. Podpowiedzial jak z dzieckiem rozmawiac itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaf30 Re: Psycholog dzieciecy 29.09.07, 20:50 A w jakim wieku jest Toje dziecko, w niektórych okresach trudności adaptacyjne są normalnym etapem rozwoju społecznego, poza tym skąd wiesz że to trudności z adaptacja, a nie np. trudności z rozstaneim sie z mamą, czy tatą?Jeśłi chcesz napisz cos więcej a ja spróbuje ci pomóc tzn. moge podac tel do kogoś kto może Wam pomóc.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kamyka123 Re: Psycholog dzieciecy 07.10.07, 22:14 Cześć :-) ja mam podobny problem z 6 - letnim synkiem i nie jest to związane z problemami rodzinnymi bo w domu jest wszystko w porządku. Wrażliwy chłopiec który nie potrafi sobie poradzić w niektórych sytuacjach i chcem mu pomóc - szczególnie że za rok idzie do szkoły. Jeśli mogłabyć dać mi namiar na jakiegoś dobrego psychologa dziecięcego w Szczcinie lub okolicy to będę bardzo, bardzo wdzięczna:-)Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
annaf30 Re: Psycholog dzieciecy 09.10.07, 21:00 problem w tym, że nigdy nie wiadomo, co dla kogo jest w porządku i co dla kogo jest problemem, nr moge podać na prywatny mail, na forum nie podam przykro mi, prosze pisac na adres annaf30@gazeta.pl, bądź annaf27@wp.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś