Gość: Mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:54 Kandydat PO pokazał swoją prawdziwą osobowość - bufon, zarozumialec - a na swoich reklamach wygląda tak sympatycznie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewers10 Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin 03.10.07, 11:05 Gość portalu: Mika napisał(a): > Kandydat PO pokazał swoją prawdziwą osobowość - bufon, zarozumialec - przecież oni tam wszyscy tacy jak ich wódz Nitras :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nictras Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:08 Zarozumiałość młodego wynika z wychowania przez rodziców. Wybitnych naukowców bez osiągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczywistość Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.globalconnect.pl 03.10.07, 11:46 Zarozumiałość młodego wynika z wychowania przez rodziców. Wybitnych naukowców bez osiągnięć. To oczywiście ocena kogoś, kto pracując na Uniwersytecie Szczecińskim odnosi powszechnie znane, w kraju, a także za granicą sukcesy naukowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:49 Sukcesów nie odnoszę ale nie zabiera mi to prawa do oceny i stwierdzenia, że moje dzieci ale już wnuki nie reprezentują takiej bufonady, zarozumialstwa i nie stosują żelu do włosów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczywistość Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.globalconnect.pl 03.10.07, 11:16 nie słyszałam, ale jak bufon i zarozumialec to czy on nie bierze przykładu z szefa Pisu, tego ogólnopolskiego i tego szczecińskiego? Ten pierwszy wygłosił dzisiaj spicz do rektorów w czasie wyborów). Niepokoi go postawa studentów (czy to takie czasy, czy takie atłasy ?) i poleca jak nie bezpośrednio, to poprzez organizacje podjąć decyzje i skutecznie coś z tym zrobić. Patrzę i patrzę, słucham i słucham. Deja vu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziw Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.centertel.pl 03.10.07, 11:17 A ten Marcinkiewicz to nie przypadkiem syn Miecia Marcinkiewicza - sekretarza KW PZPR d/s nauki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:18 Odczep się od Mietka ale już ! Nie jest to też syn Kazimierza Marcinkiewicza. Syn Mietka ma na imię Marcin i jest znacznie starszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:22 No i nazwisko podobne ale nie to samo ! Poza tym Mietek to jeden z najiteligentniejszych ludzi w naszej paczce. Wielki i niewykorzystany intelekt. Duży mózg ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziw Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.centertel.pl 03.10.07, 11:24 A to przepraszam! No to niech ten M. nadal kompromituje się bez mojej troski. Dzięki i już się odczepiam! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin 03.10.07, 11:48 Aktualnie nie wybiera się do sądu! www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/2637.wmv Czyżby się wyłamywał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:57 Czyj on syn - nie wiem, ma 23 lata i karierę polityczną zaczął robić wykorzystując pozycję eurodeputowanego prof. Chmielewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.chello.pl 03.10.07, 14:19 Ale jaja , słuchałem tego, trzeba sie przemóc przez pierwsze 5 min i Chacina pyta sie młodego o sprawy KRYMINALNE jak był asystentem u prof.Chmielewskiego. " czy to prawda ,że miał pan przeszukanie mieszkania przez policję brukselską?" . Szczyl zrobił jakieś wałki na kasie , profesor zatuszował sprawę i chłopysia wyrzucił. Teraz doswiadczenia brukselskie jak mówił Marcinkiewicz przeniósł do samorządu, rady miasta , partii i dalej chce nimi podzielić i wykorzystać w sejmie . No brawo drogi wyborco zakochany w PO daj chłopakowi szansę, niech dobije do reszty Baś Sawickich. Szacunek do prof.Chmielewskiego straciłem juz dawno , jak można zatrudnić na etacie asystenta w Brukseli ,takiego bałwana co nie potrafi sie wysłowić , do czego on tam był potrzebny panie profesorze. I w zasadzie to miałbym to w nosie ,co pan profesor robi ze swoimi dietami , może sie nimi podcierać Tylko dlaczego to wszystko jest za moje podatki i zaufanie wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.555.pl 03.10.07, 16:30 Wie PAn, Wie Pan, Wie Pan prosze dac mi dokończyć, ale niech PAn mi nie przerywa ten mlody gnojek chyba szkołe to za mleko konczył, chwalidupa , samochwała, sztuczne ognie młody michałek wymyśłił, PODZIEKUJEMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 16:53 to to cień Nitrasa, troche ładniejszy ale nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.chello.pl 03.10.07, 17:26 Wszyscy oni jakoś tak bardzo smutni są :( bi.gazeta.pl/im/3/4538/z4538053X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.kalisz.mm.pl 03.10.07, 18:24 Faktycznie denerwujący facet. Ciekawe skąd 23-latek ma kasę na wielkie bilbordy - jest tego sporo a to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: Młody Marcinkiewicz -ale palant IP: 216.123.168.* 03.10.07, 19:14 Nie ma co chlopie do lopaty i naucz soie czegos wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost ale palant - ognie z muzyka IP: 216.123.168.* 03.10.07, 19:22 Wlasnie dosluchalem w internecie...ale genialne ma pomysly ten szczyl Ognie sztuczne z muzyka - nobla mu za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.chrobry.pl 03.10.07, 19:41 ale kłamczuszek. W Wyborach samorządowych twierdził, że jest ekonomistą a nawet dzisiaj nie jest jeszcze magistrem (bliskość z Aleksandrem K.). A teraz okazuje się, że lekkoduch (kłopoty finansowe z Brukseli) i do tego jeszcze pod obserwacją brukselskiej policji. Najgorsze, że NIE MA ZAMIARU się do tego odnieść, nie potrafi wyjaśnić. Jak to się ma do transparentności polityków. A poza tym bezczelny (sposób rozmowy z dziennikarzem) i bezideowy. CEL ma jeden - dorwać się do koryta, mimo braku kompetencji i szemranej przeszłości. Od czasów Towarzysza Szmaciaka nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin 03.10.07, 19:45 Gość portalu: sf napisał(a): Od czasów Towarzysza Szmaciaka nic się nie zmieniło. '''''''''''''''''''''' A tu sie nie zgadzam: Morda moze i ta sama, ale ogolona, wypierfumowana, czysta poszla precz, a weszly whiskis moze nawet slodowe, no i "fury" tez jakby nie produkowane przez zbolszewizowanych katolakow.. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Prosze mi przetlumaczyc 03.10.07, 19:56 ma polski co radny mial na mysli mowiac 'ze z powodu tego ze nie bylo nawadniania na ul. Lukasinskiego zalewne byly okoliczne posesje' ??? nie potrafie sobie wyobrazic co to jest ten 'brak nawadniania na ulicy' Prosze pomozcie mnie zrozumiec radnego szczecinskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit to chyba jasne ze to byl lapsus 03.10.07, 19:57 jezykowy; mial na mysli odwodnienia, skanalizowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masy Re: to chyba jasne ze to byl lapsus IP: *.chello.pl 03.10.07, 20:12 To Tłumacz resztę , bo jest co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysoki Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:35 Marcinkiewicz to zupełna kleska PO ten małolat jak dojdzie do władzy bedzie jeszcze bardziej niebezpieczny niz Nitras.Mysle ze kazdy przyzwoity człowiek nie ma co szukac w SZCZECINSKIEJ Platformie tam tylko ludzie słuzalczy wobec Nitrasa maja szanse to nieprawdopodobne jak facet z PołCZYNA osignął taką władze.Jak Donald mu na to pozwala,odbiera nam chec udziału w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin 03.10.07, 22:55 Gość portalu: wysoki napisał(a): > Marcinkiewicz to zupełna kleska PO > odbiera nam chec udziału w wyborach A mnie te gnojki z PO zachęcają do kopania! ie.youtube.com/watch?v=Q8tWkfyfmig&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.globalconnect.pl 04.10.07, 01:08 Dobra prezencja,wygadany,wykształcony,kompetentny.Super materiał do Sejmu.Takich tam trzeba.Nie żałujmy głosów dla Marcinkiewicza. Wszystkim w rodzinie nadam żeby głosowali na Michała i Sławka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 08:35 Gość portalu: heniek napisał(a): > Wszystkim w rodzinie nadam żeby głosowali na Michała i Sławka. Super. Najlepiej niech wszystkie "heńki" głosują na obu jednocześnie. Takich głosów potrzeba nam jak najwięcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻyczliwyInformator Ojciec młodego Marcinkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:24 Jak jesteście ciekawi kim jest jego ojciec to poszukajcie w ZPSB oraz w Goleniowie, tam gdzie synek sałatwił mu Radę Nadzorczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Ojciec młodego Marcinkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:04 Słyszałem o tej pogawędce od znajomych - teraz odsłuchałem - dawno już nie słyszałem tak zadufanego w sobie młodego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Młody Marcinkiewicz w Radio Szczecin 07.10.07, 22:30 Zawsze wiedziałem, że PO stawia na specyficzny elektorat. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69819547&v=2&s=0 To pewnie dla tego Szczecin po dwóch latach rządów Sławka chce się oczyścić. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=67167940&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś