79gosia 09.10.07, 22:45 co sądzicie o tym lekarzu? Chodzi mi przede wszystkim o USG i jaka jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda6 Re: dr Węgrzynowski 12.10.07, 10:15 Podobno bardzo dobry spec od usg, zwłaszcza od wykrywania wad serca. Przyjmuje na Felczaka, i podobno też na Unii Lubelskiej. Ja byłam na Felczaka, zrobił bardzo dokładne usg, był miły i rzeczowy, koszt 150 zł bez nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: dr Węgrzynowski 12.10.07, 13:39 Fakt usg u tego pana to przyjemność, rzeczowy, spokojny, bardzo sympatyczny, niemniej jednak na swoim super usg nie wykrył wady wrodzonej u mojego dziecka, którą zauważył mój ginekolog na beznadziejnym szpitalnym sprzęcie ale i Czajkowski (też specjalista od wad rozwojowych) nic nie wypatrzył... Odpowiedz Link Zgłoś
natka_natka Re: dr Węgrzynowski 15.10.07, 10:45 Jest świetny, naprawdę bardzo miły i dokładny. A skoro nie wykrył jakiejś wady dzieciątka, to mam nadzieję Slonko1335 że to nic bardzo poważnego, czego Ci z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszysynekwiktorek Re: dr Węgrzynowski 13.11.07, 21:26 Hej :) W 22 tygodniu ciąży miałam robione 3D u dr Węgrzynowskiego...Niesamowite wrażenie,po prostu,kiedy ujrzałam twarzyczkę Mojego Synka zaniemówiłam!!Efekt trójwymiarowego usg przerósł Moje oczekiwania - nawet nie przypuszczałam,że aż tak dokładnie zobacze Mojego Bobaska :) Dr bardzo miły,bardzo dokladny,wszystko pieknie tłumaczył...A cena też "piękna" ;)18O zł,ale dla takiego efektu warto było :D Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
bea41 Re: dr Węgrzynowski 22.12.07, 20:37 Też go polecam! Robił mi USG pod koniec ciąży. Sparwdził wszystko bardzo dokładnie, miły i kompetentny:) Odpowiedz Link Zgłoś