Gość: stawros IP: *.chello.pl 10.10.07, 21:48 Lubię Zbyszka , ma chłopak poczucie humoru . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: ZUS będzie bardziej przyjazny dla ludzi 10.10.07, 22:34 tysiaca ludzi w ZUSie nie ma w calej Szwecji... Olowek, gumka i lampa naftowa.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
j.paczuski Re: ZUS będzie bardziej przyjazny dla ludzi 10.10.07, 22:38 ZUS to taka świnka-skarbonka, do której wrzucasz stówkę co miesiąc, żeby na starość dostawać od niej co miesiąc dyszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek b ZUS będzie bardziej przyjazny dla ludzi IP: *.chello.pl 11.10.07, 06:55 Co Pan pieprzy Panie Zalewski,jaki Pan przyjazny dla ludzi, wszyscy tak mówicie kanalie! Mógł mi Pan pomóc, jako v-ce Prezydent od mieszkań, jak Pani Jasionowska kazała mi opuszczać mieszkanie po zmarłej rodzinie, twierdząc że tam nie mieszkam, jednocześnie ściągając 4.000. tyś.zadłużenia tego lokalu ze mnie! Mi chodziło tylko o to żeby fakt zamieszkiwania w tym lokalu zbadał niezawisły Sąd, a wy nie! Bo urzędnik ma ostatnie zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio I o to chodzilo IP: *.chello.pl 11.10.07, 08:35 Za długo to całe "towarzystwo wzajemnej adoracji" wielkich kierowników i naczelników uprawiało w zus-e swoja prywatę. Poprzednio Zalewski dał sie nabrać na ich "przychylność", mam nadzieję że te lata doswiadczyły go i wie z kim tam pracował. Tylko niech się dalej nie nabiera na długi staż pracy co niektórych, bo oni i tak są miernotami i udawaczami pracy. Przygladam się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: I o to chodzilo IP: *.chello.pl 11.10.07, 08:58 Od sierpnia 2008 roku, firmy będą placiły za przesyłanie deklaracji w programie płatnik przez internet - fajne udogodnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio A to ustalił Zalewski? IP: *.chello.pl 11.10.07, 09:40 Co to ma wspólnego z tym artykułem. Pretensje do rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: A to ustalił Zalewski? IP: *.chello.pl 11.10.07, 18:33 To było do tytułu artykułu do słowa - przyjazny ZUS. Jest to chyba wewnetrzna sprawa, bo obsługiwac ma UNIZETO ten program i oni maja wziąść kasę za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: ZUS będzie bardziej przyjazny dla ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 10:02 Codziennie o 12.00 Zbyszek będzie rozdawał emerytom w holu ZUS-u cukierki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: ZUS będzie bardziej przyjazny dla ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 10:09 Nie cukierki, lecz suchary, przeterminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: ABW,CBA,PIS..bardziej przyjażni IP: *.agro.ar.szczecin.pl 11.10.07, 11:13 w końcu są na naszym garnuszku jak dawniej ub.Wieczna przyjazń Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: ABW,CBA,PIS..bardziej przyjażni 11.10.07, 13:07 Zbyszek nigdy nie zginie, jak nie tu to tam, jakoś sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 mam pomysł na otwarcie na petentów 11.10.07, 15:06 mozna by na ten przykład w ramach współpracy zaczac od wspólnych obiadów z przedstawicielami CBŚ w restauracjach... a z innym petentami, to nawet kolacje zakrapiane... to byłaby dopiero otwartośc na petentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo P.Zalewski jak pan nie wezmie sie za opie..czy IP: 212.14.54.* 12.10.07, 00:16 Tych co to po stracie stanowisk ida na dlugie zwolnienia to mojej zlotowki nawet ZUS nie zobaczy > Takie byki niechrzczone jak Czesny, potem ten koles Jurczyka , sam Jurczyk, teraz Luczak z Urzedu morskiego i wielu innych na swieczniku. Ludzie za dupe ich i na zbita morde wyrzucic ze zwolnien. Jak ja prowadzac dzialalnosc spoznilem przelew ZUS bo nadalem z Internetu to mi nic nie dali za 5 dni choroby i musialem 6 mcy plaacic zeby przywrocic . A ZUS do dzis nie mam jasnej sytuacji bo w tym chaosie sami nie wiedza co ze mna zrobic. Wiec zawiesilem firme i spokoj. Szukam innego ubezpieczyciela Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: P.Zalewski jak pan nie wezmie sie za opie..cz 12.10.07, 00:24 "Zalewski tłumaczył, że jego poprzednik Tadeusz Drabik zdegradował tych, których on cenił. Teraz on przywrócił ich na odpowiedzialne stanowiska." A myslisz, ze zdegradowani to otrzymuja mniejsze uposazenie? Nie, mój drogi w ZUSie jest tak samo. Zdegradowany ma takie samo uposazenie, jak awansowany, a teraz raz Ci, a teraz odmiana znowu tamci, a Ci w dół, a moze jeszce którys na chorobowe pójdzie... Jak jeden szef moze oceniac kogos wysoko, a drugi degradowac, a potem zmiana... to dla mnie to jest chore! Odpowiedz Link Zgłoś