beatrix13 15.10.07, 18:48 zero merytorycznych argumentów,tylko chamstwo,agresja,widać jak mu się pali pod nogami i nerwy puszczają, cóż ta kampania wyborcza wygląda wyjatkowo niestrawnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sc bardziej agresywny od dziadygi ?? to niemozliwe... IP: *.ccc.de 15.10.07, 19:12 m.onet.pl/_m/fdfd8f57c4b325b8ea4ec1374a0ca198,14,1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: bardziej agresywny od dziadygi ?? to niemozli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 19:19 Nie wiem kim jesteś ale wiem jedno w porównaniu z Bartoszewskimm jesteś nikim. Przeczytaj jego życiorys porównaj ze swoim i spal się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bardziej agresywny od dziadygi ?? to niemozli 15.10.07, 19:21 daj spokój,te pisowskie bulterierki wszystkie autorytety moralne depczą,dla nich guru jest Rydzyk i niech z nim na dno idą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: bardziej agresywny od dziadygi ?? to niemozli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 19:35 Nie jest się autorytetem na całe życie. Można być kimś i robić przywoite rzeczy a chwilę potem byż draniem. Autorytet to nie dogmat - jest tak samo oceniany, jak wszystkie inne cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: bardziej agresywny od dziadygi ?? to niemozli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 20:31 Tu chodzi o konkretną osobę , dlatego też wyjaśnij mi proszę , za jakie występki Bartoszewski zasługuje w/g Ciebie na miano "drania" . Mnie razi jedno , jak łatwo ludzie niszczą autorytety z zawiści lub tylko dlatego że te autorytety mają inne zdanie niż oni. Kiedyś tak postąpił Wałęsa w stosunku do Turowicza. Po jakimś czasie zreflektował się i przeprosił , mówią że lepiej późno niż wcale , ale smrodek pozostał.O tych co niszczą autorytety Kapuściński napisał "...bo też nie ma granicy małości człowieka. Człowiek mały coraz bardziej pogrąża się w małości , coraz bardziej w niej się zaplątuje . Aż ginie". Dla mnie ludzie pokroju Turowicza, Tishnera , Bartoszewskiego , zawsze będą autorytetami. Temu co Bartoszewskiego nazywa dziadygą życzę aby w jego wieku zachował taki dystans do swojej osoby i bystrość umysłu, wydaje mi się jednak to mało prawdopodobne bo ten stary dziadyga intelektualnie wyprzedza go o lata świetlne. Z drugiej strony uchodzi być starym dziadygą , ale być młodym dziadygą to wielki wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butler Koziolek Matolek??? IP: *.europe.hp.net 15.10.07, 21:10 m.onet.pl/_m/fdfd8f57c4b325b8ea4ec1374a0ca198,14,1.jpg nawet rozki gdzies tam z tylu widac...:) zwykly dewiant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Re: agresywny Brudziński w Kronice IP: *.chello.pl 15.10.07, 19:24 Bez przesady! Brudziński zachował się dziś tak, jak zazwyczaj zachowuje się Nitras ;). A już po Nitrasie pojechał po mistrzowsku, wyciągając mu jego fałszywą "szczecińskość" i kompleks Połczyna. Utyskiwanie na jego zachowanie przypomina moralność Kalego. Czyżby zabolało? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: agresywny Brudziński w Kronice 15.10.07, 19:26 Dziwie sie, ze nie dostrzegasz agresji u Nitrasa, widzialam ich kiedys w akcji, jeden nie gorszy od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi przynajmniej nie kłamie jak Nitras! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś