absztyfikant 18.10.07, 21:02 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9309842,wiadomosc.html?ticaid=14a9c Magazynier wprawdzie troche pokrecil, ale nie do konca;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: A ja sporo na ten temat wiem ;-) 18.10.07, 21:05 Na tym forum pisuja 2 osoby, ktore maja bardzo duza wiedze na ten temat. Mam nadzieje, ze sie nia podziela z opinia publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant No to zaczynamy:))) 18.10.07, 21:10 Prawda jest, ze Lubinscy lazili do Magazyniera:) Ciag dalszy nastapi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: No to zaczynamy:))) 18.10.07, 21:53 ciii....nie przeszkadzaj pani, pewnie zapisuje teraz kolejne rewelacje w blogu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A ja sporo na ten temat wiem ;-) 18.10.07, 22:07 szkoda ze jurczyk ich nie nagrał ,byłoby jak w sam raz w "ich mordy ty moje", he he. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: A ja sporo na ten temat wiem ;-) 18.10.07, 22:10 zastanawiają mnie prawdziwe motywy rzucenia mandatu radnej w twarz wyborcom przez Lubińską Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A ja sporo na ten temat wiem ;-) 18.10.07, 22:15 ale zgodnie z zasadą przestepca zawsze powraca na miejsce zbrodni , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 [...] 18.10.07, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ty śmieciu 18.10.07, 22:42 pis to czysta bolszewia stosująca typowe blszewicko-sb-ckie metody ,metody te szęśliwym trafem i odpryskiem trafiają w nich samych obnażając ich prawdziwą twarz ,król jest nagi a reka boska jest jednak sprawiedliwa , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Koalicja PO i SB IP: *.chrobry.pl 18.10.07, 22:33 Pragnę tylko przypomnieć, że rok temu podczas wyborów na prezydenta Szczecina prof. Bartoszewski dziwnym trafem oficjalnie i publicznie poparł kandydaturę prof. Lubińskiej a nie kandydata PO Krzystka (wspieranego mocno przez posła Nitrasa). Jeżeli chodzi o dzisiejsze oskarżenia Jurczyka i Nitrasa wobec Państwa Lubińskich, to mogę tylko powiedzieć, ze PO w porozumieniu z SB (agent "Święty"-M. Jurczyk) bardzo wybiórczo odnosi się do autorytetów. Pragnę zauważyć, że prof. Lubiński jest najwybitniejszym polskim genetykiem i jego osiągnięć nie sposób porównywać z "dokonaniami" posła Nitrasa i M. Jurczyka. Nie należy też zapominać, że poseł Nitras przegrał rok temu proces w trybie wyborczym za kłamstwo przeciw Lubińskiej. To są fakty. A racje drugiej strony to same pomówienia i intryganctwo. Oto Polska w wykonaniu posła Nitrasa. Kto jest za taką właśnie Polską niech koniecznie głosuje na PO. sf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy Re: Koalicja PO i SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:36 Nie zapomiać także należy o fakcie, że Nitras skłamał przed sądem, wypierając się faktu, że oszczerstwami chciał uzyskać korzyści dla swojej partii, rzucając pomówienie na prezesa Północnej Izby Gospodarzcej. Taki człowiek powinien zostać wykreślony z polityki raz na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Koalicja PO i SB 18.10.07, 22:37 nie ,tej wymienionej przez ciebie PO i PiS nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Jestes najmniej wiarygodna osoba na tym forum IP: 213.233.128.* 18.10.07, 22:43 jesli chodzi o szczekanie na Panstwa Lubinskich. Twoja psychoza w tym temacie, wielokrotnie udowodniona na tym forum, wyklucza cie jako wiarygodne zrodlo. Sorry Batory. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant te, spooky 19.10.07, 04:19 Sprawa jest rozwojowa. I nie mysl sobie, ze bede siedzial cicho. Magazynierowe koniaczki sa tajemnica poliszynela. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv To to jeszcze nic absztyfikant ale to ... 19.10.07, 06:05 Pewien prominentny działacz LiD (imię i nazwisko ujawnię po wyborach) wraz z firmą związaną z PO rozmawiał kiedyś z prezydentem Jurczykiem w ocecności jego zastępcy na temat zakupu całego terenu Jasnych Błoni pod budownictwo wielorodzinne. Sprawa o mało by się nie ziściła gdyby nie to , że nie chcieli pozostawić pomnika JP II a Marian na to nie chciał się z Krzystkiem zgodzić. Na wycięcie platanów zgoda była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny No to absztyfikanta powinni przesłuchać n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 06:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy my też będziemy wiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:24 Mogę cię zapewnić, że postaram się żebyś był świadkiem w procesie Lubińskich przeciwko Jurczykowi. Jako że to podlega pod kk nie ukryjesz się Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant glupis, oj glupis 19.10.07, 12:18 Lubinscy moga najwyzej wytoczyc Magazynierowi proces cywilny. Nu, ale cos czuje, ze tego jednak nie zrobia, hehehe. Nie zyjemy jeszcze w panstwie Ziobry, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant moge zeznawac, no problem 19.10.07, 12:19 Zaproscie jeszcze paru dygnitarzy z okresu Magazyniera:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc [...] IP: *.ccc.de 19.10.07, 12:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oels [...] 19.10.07, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: no moze nie zyjemy w Panstwie Ziobry, ale tez IP: *.ccc.de 19.10.07, 12:47 roznica jest taka, ze wiedzac o przekrecie Krzystka z jego mieszkaniem - wyslalem informacje do CBA podpisana imieniem i nazwiskiem (bylo to podstawa przyjecia zgloszenia) - natomiast ta szuja nie zrobi tego nigdy bo jesli okaze sie kim jest, za duzo ludzi staloby w kolejce zeby napluc mu w twarz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: no moze nie zyjemy w Panstwie Ziobry, ale tez 19.10.07, 12:54 Aha, oni źli, my dobrzy.Nie spodziewałem się po tobie innej odpowiedzi.Over Odpowiedz Link Zgłoś