Dodaj do ulubionych

Szczecin - grubo podad 20 mln. strat. Dosyć!

23.07.03, 10:24
Szlag mnie trafił na wieść o kolejnej stracie kasy. To juz ponad 20 mln.
(Gondor i tereny przy Mieszka) złotych. Nie będe rzucał mięsem na forum,
dlatego dobrze, że nie słychać co myślę, az sam jestem zaskoczony, że znam
tyle słow po łacinie - oby tylko nie przeszło to na moje dzieci, hehe.

Za 20 mln. złotych moznaby troche zdziałac w mieście dobrego, co nie,
chłopaki?
Pozdr.
Tycjan
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: Szczecin - grubo podad 20 mln. strat. Dosyć! 23.07.03, 10:29

z odsetkami i z mieszka to ponad 30

czy masz na myśli męskie zabawy za 20mln odzywając się tylko do chłopaków?? ale
      byłby bal
      zwracam uwagę że są na tym forum również dziewczyny, ewentualnie chłopaki
      inaczej;)

odnowienie fasady kamienicy w zależności od stopnia skomplikowania 250-350 tys
      plus ewentualnie dach.... za 30 mln 60 kamienic (z zewnątrz ale porządnie)
      • jottka sam jesteś 23.07.03, 10:33
        dziewczyna inaczej, o pci tycjana wyrokowac nie będe

a co do merita, to zawsze istnieją paragrafy o złe zarządzanie mieniem itede
        • tycjan5 wiersz dla jottki 23.07.03, 10:47
          Jottka, Ojejku! wielkie PRZEPRASZAM za niezamierzoną ignorancję! Pod wpływem
          emocji gdzieś zagubiłem swój "wersal". Dzieki Francio za sprostowanie,
          prawdziwy gentleman z Ciebie.

Jottka,
          przyjmij zatem w ramach przeprosin za ignorancję ten oto poniższy wierszyk.
          Tak widze kobietę, powtarzając za słowami Goethego.

Co trudno ukryć? Ogień, wierzę,
          Bowiem za dnia go zdradzi dym,
          A w nocy płomień, dzikie zwierzę.
          Lecz trudno ukryć na równi z nim
          Miłość. Najgłębiej choć ukryta,
          Każdy ją z oczu wyczyta.

• jottka Re: wiersz dla jottki 23.07.03, 10:49
            yyy tego, nie masz przypadkiem na drugie swarożyc? :) ale przemawianie do mnie
            wierszem o poranku to stracony wysiłek
            • tycjan5 Re: wiersz dla jottki 23.07.03, 11:07
              jottka napisała:

> yyy tego, nie masz przypadkiem na drugie swarożyc? :) ale przemawianie do
              mnie
              > wierszem o poranku to stracony wysiłek

Nie mam na drugie swarożyc jeno inaczej, a co do wiersza, to jak pisałem, w
              ramach przeprosin za pominięcie pci pieknej w wypowiedzi. Chcę się jakos
              zrehabilitować i byłbym wielce rad za przyjęcie przeprosin. Co do wierszy o
              poranku, tez nie jestem ich zwolennikiem, gdyz lepiej "wchodzą" nastrojowym
              wieczorem czy też w innych nastrojowych okolicznościach, aczkolwiek takie oto
              przeprosiny chciałem Ci przesłac, pomimo, że dzionkowy poranek za oknem.

Pozdr.
              Tycjan
              • jottka Re: wiersz dla jottki 23.07.03, 11:16
                nieno, wzruszona jestem, ale przejdź na prozę, bo franekkk zazzzdrości
                • tycjan5 wiersz dla jottki i małe co nieco dla Francia 23.07.03, 11:26
                  jottka napisała:

> nieno, wzruszona jestem, ale przejdź na prozę, bo franekkk zazzzdrości

Franciowi też mogę zadedykowac wirsz, ale po pierwsze ni ebędize już to
                  oryginalne, po wtóre Francio mógłby to zrzucić na karb podrywania go, a to
                  sprzeczne z moją opcją " polityczną" heeh. Pozdrawiam go jednak ciepło,
                  cokolwiek by to znaczyło, hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka