pia.ed 13.11.07, 19:58 Odezwij sie, jesli nie opuscilas tego forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaarinka do pia 13.11.07, 21:44 Cześć pia, dawno nie zaglądałam, a Ty mnie tu wzywasz:) Mam niestety pilną pracę do wykonania, dlatego nie zagrzeję tu długo miejsca. Pytałaś wcześniej, czy chodzę tą samą drogą do pracy.... Tak, ale nie każdego dnia, codziennie natomiast mijam tę kamerkę na Czarnieckiego, mogę Ci zatem pomachać, bo nie wiem, czy Twoja przyjaciółka zechciałaby specjalnie ustawić się w jej zasięgu, by puścić Ci oczko:) Ja tak po drodze mogę:) Natomiast jeśli chodzi o Twoją przyjaciółkę, mogę jej coś przekazać, jeśli masz taką potrzebę - dla mnie to żaden problem:) Pozdrawiam. Kiedy zawitasz w Stargardzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed kaarinka numer stargardzkiego telefonu 14.11.07, 10:07 Wlasnie sprawdzalam poczte - odpowiedzi nie ma. Nie napisalam ze wysylam mail (ze wszystkimi szczegolami wyjazdu) bo list nie byl jeszcze gotowy. Nie moge dodzwonic sie do Stargardu, a mam wazna sprawe! Telefon jest stary, na pewno dolozono jakas cyfre. Podaje ten numer BEZ dwoch ostatnich cyfr. 0048 573 37 .. W sobote otrzymalam aktualny numer komorki, wyslalam sms i wlascicielka nie odpowiada, a chodzi o rezerwacje. Dlatego probuje z numerem domowym, ktory wiem ze istnieje i sie nie zmienil. Jesli czyta to ktos inny niz kaarinka, to tez prosze o pomoc, bo sprawa jest bardzo pilna! PS. Kaarinka, odwazylabys sie stanac przed kamerka, aby caly Stargard Cie zobaczyl??? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Juz mnie ktos poratowal ... 14.11.07, 14:21 Okazalo sie, ze brakuje numeru kierunkowego do Stargardu, 91. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Mila dzis zadzwonila ... 15.11.07, 17:13 ... czyli wszystko zapiete na ostatni guzik! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Re: Mila dzis zadzwonila ... 16.11.07, 21:31 Cieszę się, że wszystko macie uzgodnione:) Ja zajrzałam właśnie, żeby spytać o nr mieszkania p. Mili, bo jutro mogłabym do niej zajrzeć, o co prosiłaś. Widzę, że to już nieaktualne. Życzę miłego pobytu tu u nas i wielu miłych wrażeń:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Mila dzis zadzwonila ... 16.11.07, 22:56 Numer mieszkania swietnie pamietam, 9, ale numeru domu - nie! Rozmowa byla bardzo krotka, Mila potwierdzila otrzymanie listu, bo tylko o to ja prosilam. Pogadac mozemy sobie kiedy przyjade ... List wyslalam w poniedzialek wieczorem, a do niej doszedl juz w czwartek. Natomiast list z Trzebiatowa szedl do Stargardu 10 dni, kartka pocztowa tyle samo, choc na obu byla naklejka "Prioritet". Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Dowiedzialam sie wczoraj ... 18.11.07, 08:15 Ta pani z ktora bedze dzis jechala powiedziala ze jedna z ofiar autobusu we Francji byla Renia, fryzjerka z ulicy Szczecinskiej. Znam ja jeszcze z czasow kiedy obie bylysmy mlode ... W gazecie napisali Henryka, i to mnie zmylilo, ale moja pierwsza mysl byala, ze to ona, bo parafia sie zgadzala. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Kaarinka ... 10.12.07, 16:10 No i gdzie sie znow podzialas? Czeka na Ciebie list na poczcie Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś