Gość: H2O IP: *.ip.netia.com.pl 14.11.07, 14:15 Problem w tym że jestem żonaty a ona mężatka i mieszkamy w różnych miejscowościach.Czy zapomnieć o znajomości czy dalej ją kontynuować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: many Re: Zakochałem się!!! IP: *.chello.pl 14.11.07, 14:25 A z którego serialu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Zakochałem się!!! 14.11.07, 16:27 Gość portalu: many napisał(a): > A z którego serialu jest? ........................ pewnie z "M jak mdłości" Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zakochałem się!!! 14.11.07, 16:33 "Desperate... husbands"? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zakochałem się!!! 14.11.07, 14:34 Kto mądrość kocha - ten ojca raduje, kto z nierządnicami przestaje, dobra roztrwoni (Księga Przysłów, 29:3) Nie oddawaj się nierządnicom, abyś nie stracił swego dziedzictwa (Mądrość Syracha, 9:6). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Zakochałem się!!! IP: 83.18.220.* 14.11.07, 14:36 problem w tym, że twoja żona ma tak głupiego męża, że nie dość, że idzie na lewiznę to jeszcze szuka odpowiedzi na tym forum... kontynuuj znajomość, a od żony odejdź, im szybciej pozbędzie się idioty, tym większa szansa, że pozna normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wszystko zalezy 14.11.07, 15:58 zalezy od srodków i mozliwosci jakie posiadasz. Znam kolesia co ma dwa domy, kompletne! Różne miejscowosci spokojnie pozwola Tobie na gre w dwa domy! Zadowolony...? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: wszystko zalezy 14.11.07, 16:01 hmmm ja bym najpierw sie zastanowił nad sobą ;) a nie pisała takie pierdoły rodem z Bravo ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wszystko zalezy 14.11.07, 16:16 a Ty Piotrus byś bardziej sie zastanowił czy bardziej byś pisałA...? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wszystko zalezy 14.11.07, 16:20 Literowka... Czepiasz sie Andreasku. Zapomniales, ze to moja rola i przywilej:P Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wszystko zalezy 14.11.07, 16:25 Absztyfikantku, ale dośc znaczaca literówka, no, ze tak powiem szczególnie w tem temacie... STOP przywilejom .... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wszystko zalezy 14.11.07, 16:29 Absztyfikaciku jesli juz. Piotrusia znam od lat wielu i zapewniam Cie moj przylacielu, ze to to tylko literowka i Twoja goraca glowka:P Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wszystko zalezy 14.11.07, 16:39 acha no tak... bo Absztfikantku sugerowałoby jakis kant, no kancik... a Ty rozumiem wolisz Absztyfikaciku - rozumiem bardziej z katem, no kacikiem... ;))) Ja słyszałem o takich mozliwosciach ludzkiego organizmu, ze ma to i to, ale nie wiem czy to moze byc samowystarczajace? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant NIE, NIE 14.11.07, 16:42 Literowka moja tym razem. Mialo byc a b s z t y f i k a n c i k u :) Reszty nie komentuje, bo mi opadly rece, nogi i spadlem z fotela. Ide zapalic cos wesolego - wroce niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: NIE, NIE 14.11.07, 16:48 a co Wy z ta literówką? Palicie ja razem? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NIE, NIE 14.11.07, 16:52 Tego forum nie da sie czytac na trzezwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: NIE, NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:28 On pierniczy, ty pierniczysz, oni pierniczą, wy pierniczycie a ja czytając to pierniczenie zastanawiam się: kto jest tak naprawdę popierniczony - Ty, On, Wy, Oni czy może ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: NIE, NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:42 Danke - wole pierniczyć Dankę, a nuż jakiś piernik z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryska Re: NIE, NIE IP: *.bazapartner.pl 15.11.07, 09:31 Jejku jacy Wy wszyscy jestescie swieci....! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: Zakochałem się!!! 14.11.07, 16:29 Drogi H2O, W swoim liscie zawarłeś zbyt mało danych dotyczących statusu obu rodzin, a to ma duzy wpływ na dalsze decyzje , które podejmiesz. Musisz się poważnie zastanowić , czy przypadkiem bilans strat i zysków będzie dodatni. Jesli od dawna Twoje małżeństwo przechodzi kryzys, to moze lepiej je zakonczyc , a nie oszukiwać żonę.Troche szacunku się jej jednak należy.Kobieta , którą poznałeś pewnie ma te same problemy do rozważenia. Najlepiej dać sobie troche czasu na przemyślenia, aby kosztem waszego szczęścia nie było cierpienie innych osób. Redakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant You've made my day:) 14.11.07, 16:30 > Redakcja Aczkolwiek uwazam, ze jestes dla tego mazgaja zbyt lagodna:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: You've made my day:) 14.11.07, 16:42 Redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za skutki działań osób piszących! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikołek Re: Zakochałem się!!! IP: *.chello.pl 14.11.07, 21:15 Baba rzecz nabyta. Kupowana zazwyczaj w ciemno. Po latach wychodzi, że niedoskonała. Głupia. Szybko się starzeje i traci na użyteczności. Wymieniaj bez skrupułów prędko. Jak stary telewizor. Straciła kolor i użyteczność - won!!! Ma cellulit i rozstępy - precz. Ty dbasz, a ona ma gdzieś. Tym bardziej, że pewnie namawiałeś na siłownie, callanetics. Bierz się za inną. Korzystaj z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Zakochałem się!!! IP: 83.168.75.* 15.11.07, 13:25 tłustym mamusiom mówimy: tak Odpowiedz Link Zgłoś