Dodaj do ulubionych

Czy developer INTOP jest godzien polecenia?

IP: *.teleton.pl 05.08.03, 15:22
Widzę ich budowę przez okno chcę zmienic mieszkanie i nie wiem co o nich
sądzić - trzeba teraz uważać na przewały, a na oko te budynki prezentują się
nieźle.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Najpierw obejrzyj proponowaną Umowę. no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 15:27
      Gość portalu: lokator napisał(a):

> Widzę ich budowę przez okno chcę zmienic mieszkanie i nie wiem co o nich
      > sądzić - trzeba teraz uważać na przewały, a na oko te budynki prezentują się
      > nieźle.
    • Gość: lokator Re: Czy developer INTOP jest godzien polecenia? IP: *.teleton.pl 05.08.03, 15:29
      Wiesz - ich umowa nie odbiega od średniej rynkowej i stąd moje pytanie.
      Mówię o domach na Wzgórzach Warszewskich - są piękne.
      • Gość: artur Re: Czy developer INTOP jest godzien polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 16:38
        Gość portalu: lokator napisał(a):

> Wiesz - ich umowa nie odbiega od średniej rynkowej i stąd moje pytanie.
        > Mówię o domach na Wzgórzach Warszewskich - są piękne.
        Jak nie odbiega od średniej rynkowej to nie kupuj tego pięknego domu. Całą
        sztuczka wszystkich developerów polega na ładnych domach i doskonałych umowach.
        • Gość: lokator Re: Czy developer INTOP jest godzien polecenia? IP: *.teleton.pl 05.08.03, 17:30
          Takie prawdy to i ja znam. A jednak ludzie budują z developerami i w
          większości przypadków jest OK. Wpadki się zdarzają - pytanie czy Intopowi.
    • Gość: stfrustrowany Poszukaj dobrego prawnika i... IP: *.espol.com.pl 05.08.03, 18:05
      Poproś developer'a o umowę i idź z nią do prawnika. Rozumiem, że boisz
      się "przekrętów". Jak się przed nimi (nieuczciwymi "budowlańcami") chronić -
      wyjaśniała niedawno "Gazeta Wyborcza" w dodatku "Dom" (kilka tygodni temu.
      Warto tam zajrzeć.
      • Gość: artur Re: Poszukaj dobrego prawnika i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 19:11
        Gość portalu: stfrustrowany napisał(a):

> Poproś developer'a o umowę i idź z nią do prawnika. Rozumiem, że boisz
        > się "przekrętów". Jak się przed nimi (nieuczciwymi "budowlańcami") chronić -
        > wyjaśniała niedawno "Gazeta Wyborcza" w dodatku "Dom" (kilka tygodni temu.
        > Warto tam zajrzeć.

Bardzo dobra rada.
        • Gość: electrohippies Re: Poszukaj dobrego prawnika i... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 19:19
          jeżeli to jest ten sam INTOP z którym mieli do czynienia podwykonawcy
          remontujący moje nieszkanie to w ich imieniu radzę uważać i raczej nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka