Gość: lokator IP: *.teleton.pl 05.08.03, 15:22 Widzę ich budowę przez okno chcę zmienic mieszkanie i nie wiem co o nich sądzić - trzeba teraz uważać na przewały, a na oko te budynki prezentują się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Najpierw obejrzyj proponowaną Umowę. no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 15:27 Gość portalu: lokator napisał(a): > Widzę ich budowę przez okno chcę zmienic mieszkanie i nie wiem co o nich > sądzić - trzeba teraz uważać na przewały, a na oko te budynki prezentują się > nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Czy developer INTOP jest godzien polecenia? IP: *.teleton.pl 05.08.03, 15:29 Wiesz - ich umowa nie odbiega od średniej rynkowej i stąd moje pytanie. Mówię o domach na Wzgórzach Warszewskich - są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Czy developer INTOP jest godzien polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 16:38 Gość portalu: lokator napisał(a): > Wiesz - ich umowa nie odbiega od średniej rynkowej i stąd moje pytanie. > Mówię o domach na Wzgórzach Warszewskich - są piękne. Jak nie odbiega od średniej rynkowej to nie kupuj tego pięknego domu. Całą sztuczka wszystkich developerów polega na ładnych domach i doskonałych umowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Czy developer INTOP jest godzien polecenia? IP: *.teleton.pl 05.08.03, 17:30 Takie prawdy to i ja znam. A jednak ludzie budują z developerami i w większości przypadków jest OK. Wpadki się zdarzają - pytanie czy Intopowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stfrustrowany Poszukaj dobrego prawnika i... IP: *.espol.com.pl 05.08.03, 18:05 Poproś developer'a o umowę i idź z nią do prawnika. Rozumiem, że boisz się "przekrętów". Jak się przed nimi (nieuczciwymi "budowlańcami") chronić - wyjaśniała niedawno "Gazeta Wyborcza" w dodatku "Dom" (kilka tygodni temu. Warto tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Poszukaj dobrego prawnika i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 19:11 Gość portalu: stfrustrowany napisał(a): > Poproś developer'a o umowę i idź z nią do prawnika. Rozumiem, że boisz > się "przekrętów". Jak się przed nimi (nieuczciwymi "budowlańcami") chronić - > wyjaśniała niedawno "Gazeta Wyborcza" w dodatku "Dom" (kilka tygodni temu. > Warto tam zajrzeć. Bardzo dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: electrohippies Re: Poszukaj dobrego prawnika i... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 19:19 jeżeli to jest ten sam INTOP z którym mieli do czynienia podwykonawcy remontujący moje nieszkanie to w ich imieniu radzę uważać i raczej nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś