ksiaze_pomorski 09.08.03, 09:07 NIe mam juz siły, TO KONIEC - tak powiedział właściciel cukierni Duet przy Bogusława. W związku z rewitalizacją kamienicy, czynszy wzrącną nawet o 50% na co właściciel nie może się zgodzić. :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rado Re: Duetu nie bedzie!!!!!!!!!! IP: 111.111.51.* 10.08.03, 08:44 ksiaze_pomorski napisał: > NIe mam juz siły, TO KONIEC - tak powiedział właściciel cukierni Duet przy > Bogusława. W związku z rewitalizacją kamienicy, czynszy wzrącną nawet o 50% > na co właściciel nie może się zgodzić. > > :(((((( daj Boze. a moze to tylko kolejny szantaz pana henia? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze_pomorski Re: Duetu nie bedzie!!!!!!!!!! 10.08.03, 21:19 nie wiem, mówili o tym w radiu. I to jest na 100%. Zostanie mu przydzileny inny lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Duetu nie bedzie!!!!!!!!!! IP: 111.111.51.* 10.08.03, 23:04 ksiaze_pomorski napisał: > nie wiem, mówili o tym w radiu. I to jest na 100%. Zostanie mu przydzileny inny > > lokal. no nareszcie jakies dobre wiadomosci. moze teatr tam zrobia. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś