Gość: Monika IP: *.chello.pl 07.01.08, 20:01 Hurrrra!!!!!! Masojć dostała ŚLEDZIA 2007!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:09 A ja myślałem, że dostanie je ZDiTM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:15 "- Ja tylko realizuję scenariusz napisany przez Pana Boga - mówi ks. Jan Kazieczko, proboszcz katedry." "- Ja tylko realizuję scenariusz napisany przez Pana Krzystka - mówi Elżbieta Masojć, zastępca prezydenta Szczecina." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:16 Panie jachim.to kompromitacja gdy mówi pan że zlot żaglowców to najważniejsze wydarzenie w historii szczecina.a wizyta papieża, to co to było?słabiutki z pana dziennikarzyna..oj słabiutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 07.01.08, 20:25 jak to tak normalnie przyjmujecie , że klecha znowu dostał główna nagrodę i nikt się nie wyprowadza z tego katolandu? A pani Augustynowicz nawet fryzurę zmieniła i taka niegodziwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: 83.168.108.* 07.01.08, 22:29 Oj biedny jesteś człowieku oj biedny i mizerny. Odpowiedz Link Zgłoś
jam-agru Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry 07.01.08, 20:26 Czy wypada pić szampana pod śledzia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 07.01.08, 20:48 Chyba pod śledzia nie bardzo, ale za śledzia na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.bazapartner.pl 07.01.08, 20:24 Byłem pewien na 100% ze Krzystek zostanie Śledziem za brak pomysłu na Szczecin. Zawiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 07.01.08, 20:27 Myślę, że Śledź dla Masojć poniekąd należy też do Krzystka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.baa.pppool.de 07.01.08, 20:31 Cieszę się bardzo, że to właśnie ksiądz Kazieczko dostał nagrodę. Zasłużył na nią. Jest to człowiek niezwykle skromny i pracowity. Jego najnowsze dzieło będzie można podziwiać latami. Polsce potrzeba więcej takich uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasmo sukcesów Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:41 słusznie Dżordż, słusznie, moje inne wrażenia z tej kompromitującej imprezy są takie, że: 1. śledź Masojciowej to śledź dla Krzystka, 2. Krzystek zachowywał się jak konferansjer a nie jak Prezydent, w dodatku przyjął szczupaka dla siebie nie wspominając nawet o tym, że poprzednicy przygotowali tą imprezę a jego rola to rola "spinacza" (to, muszę przyznać powiedział) 3. wydano szczupaki i dobrze, ale czemu pominięto śledzie w całokształcie - wstyd się przyznać do głupot, a nie wstyd brać zasługi innych jako swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 08.01.08, 00:56 Tak, zgadzam się z poprzednimi trzema uwagami ale chciałabym zwrócić uwagę nie tylko na małą ilość osób głosujących (dlaczego nie e-maile i telefony tylko sms-y?) ale mizerię "uroczystości"... Panienki wręczajace kwiaty, wyjmujące z .. torebki prezenty dla szczecińskich sportowców od prezydenta Krzystka czy też nonszalancki dziennikarz prowadzacy zadający niektórym nominowanym rzenujace pytania... Dlaczego nie postawiono żadnego stolika, na którym stać powinny wszystkie nagrody ? Przecież rąk brakowało wręczającym.. Żenada. I ten luzacki prowadzący, bez klasy. To też obraz Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak 2800 sms-ów. Klęska IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.08, 10:33 Szczecin liczy 400 tys. mieszkańców. W plebiscycie wzięło udział 2800 osób. to nieco ponad 0,5 procenta. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony śledź dla cioci Masojć IP: 195.28.182.* 07.01.08, 20:33 Śledzia dostała Pani Masojć zasłużenie, szkoda, że i tak nie zrozumie czemu. Inna rzecz, że skala samej akcji Gazety Wyborczej jest tak mizerna, że stawia pod znakiem zapytania to, czy w ogóle ma jakiś wpływ społeczny... bo te raptem 2000 SMS-ów to porażająco beznadziejny wynik czytelnictwa lokalnego dodatku reklamowego GW. Dziw, że po tylu artykułach nie wygrała kładka Rabendy nad rondem Leppera... chyba ludzie mądrzej ją oceniają niż 2 lata przechwalająca się GW słowami swego naczelnego budowniczego mostów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: śledź dla cioci Masojć IP: *.chello.pl 07.01.08, 20:54 myślę, że oddawanie głosów bardzo ograniczał fakt, że można było głosować tylko przez sms-y, a nie maile, telefony i inne. Ja aż tak nie miałabym żalu do GW, tylko do TVP Szczecin, bo przez ich stronę internetową informowano tylko o głosowaniu na Szczupaki. Krzystek to "pajac na sznurku" jak mawia mój znajomy, nie potrafi się zachować...zgarnął tego Szczupaka za działanie rzeszy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:34 Krzystek podczas podsumowania plebiscytu "Szczupaki 2007", pogratulował Masojć za reformę szczecińskiej oświaty!? Niejeden mieszkaniec Szczecina mógł się poczuć, jakby prezydent jego miasta szydził z problemu. To był rechot, coś jak śmiech Leppera na konferencji prasowej w wiadomej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 07.01.08, 20:56 No, pogratulował jej za trud poniesiony przy restrukturyzacji, a jaki to trud - nic nie robić ... Nawet nie przygotować porządnie planu minimum...Trud to może ona ponosi przy utajnianiu swojego "nicnierobienia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ile mamy prywatnych szkół? Polaku płać za naukę! IP: *.cable.smsnet.pl 07.01.08, 21:31 Tak się ludzie pienią, że ojej prezydent i spółka zamykają szkoły gdzie jest po parę klas, ojej co to będzie, ciemnogród i w ogóle Krzystek i całe to PO nie chce edukacji, a wiecie ile mamy prywatnych szkół? Wiece, że atmosfera tam jakby lepsza, małe grupy i nauczyciele więcej zarabiają. Niech się Polak nauczy - chcesz dobrze to płać, co państwowe to byle jakie i nawet po reformach znaczna część kasy jest przejadana! I proszę nie pisać, że prywatna droga...a to co państwowe to tanie? Wszyscy za to płacimy! 1/3 budzetu miasta to edukacja, a czy to się przekłada na jakość? Kto szanuje państwowe czyli wspólne? NIKT. Jestem za prywatną edukacją. Nie obchodzi mnie, że jakaś krowa nie ma pracy, nie potrafiła się zabezpieczyć, klepie bidę, ale ma stadko dzieci. Dzieci to wydatki i trzeba się z tym liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ile mamy prywatnych szkół? Polaku płać za nau IP: *.chello.pl 07.01.08, 22:23 Może i przyznałabym Ci rację, ale niestety w naszym mieście nie wszystkich stać na prywatne szkoły. Tu nie chodzi tylko o comiesięczne czesne, ale dochodzą do tego inne koszta i to nie zawsze związane z nauką...Ale szanuję poglądy innych i jeżeli tylko komuś odpowiada taki system kształcenia własnych pociech to niech z niego korzysta, ale trzeba dać wszystkim prawo wyboru. W naszym mieście nie wszyscy mogą sobie pozwolić na prywatną edukację dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość szkoła i szpital - prywatne IP: *.cable.smsnet.pl 07.01.08, 22:46 ale mi też generalnie chodziło o to, że gdyby Polak nie płacił podatków za edukację, a przynajmniej części puli przeznaczonej na utrzymywanie LO i gimnazjów...Miałbym wtedy więcej pieniędzy na prywatną edukację :). Płacimy podatki, które są zżerane przez biurokrację, a jak szkoły wyglądają to widać gołym okiem. Co z tego, że wpompujemy w to jeszcze więcej kasy? Ja wolałbym nie płacić za utrzymywanie tego cyrku i wydać te pieniądze na prywatną edukację, przynajmniej wiem wtedy za co płacę! To samo dotyczy zdrowia! Jako podatnik nie mam zamiaru płacić przymusowego haraczu za służbę zdrowia. Wolałbym dobrowolne ubezpieczenie, płacę - wiem za co, a nie za jakiś szpital miejski czy inne zżeracze. Nie płacę ubezpieczenie - cóż mój świadomy wybór...nie chcę się leczyć to moja sprawa. Dlaczego w Polsce nie da się? Ano nie da, bo przecież polecą ciepłe posadki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc.chello.pl Re: ile mamy prywatnych szkół? Polaku płać za nau IP: *.chello.pl 07.01.08, 23:03 Gość portalu: gość cable.smsnet.pl napisał(a): > ak się ludzie pienią, że ojej prezydent i spółka zamykają szkoły > gdzie jest po parę klas, ojej co to będzie, ciemnogród i w ogóle > Krzystek i całe to PO nie chce edukacji > Nie obchodzi mnie, że jakaś krowa nie ma pracy, nie potrafiła się > zabezpieczyć, klepie bidę, ale ma stadko dzieci. Dzieci to wydatki i trzeba się z tym liczyć. gosciu.smsnet.pl, o tobie-dla ciebie specjalnie: www.wrzuta.pl/film/fUEfjc0YKW/1 tym właśnie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ile mamy prywatnych szkół? Polaku płać za nau IP: *.cable.smsnet.pl 07.01.08, 23:24 gościu z gosc.chello.pl Twój link nie działa, ale jak mniemam wrzucasz coś niezbyt w temacie, bo dyskutować nie chcesz i pewnie ciepłoduchem jesteś :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc.chello.pl Re: ile mamy prywatnych szkół? Polaku płać za nau IP: *.chello.pl 07.01.08, 23:29 Gość portalu: gość napisał(a): > gościu z gosc.chello.pl Twój link nie działa, ale jak mniemam > wrzucasz coś niezbyt w temacie, bo dyskutować nie chcesz i pewnie > ciepłoduchem jesteś :). ten jest prawidłowy: www.wrzuta.pl/film/bcvuC4dg72/1 i jak najbardziej odnosi się do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ile mamy prywatnych szkół? Polaku płać za nau IP: *.cable.smsnet.pl 07.01.08, 23:47 łeeee słabe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:35 Tak sobie wykombinowałam z tym "nicnierobieniem": Gdyby ona rzeczywiście nic nie robiła to dla Szczecinian byłaby super sprawa.Wyobrażasz sobie jak rozkwita oświata w Szczecinie. Masojć siedzi, pije kawę, a Ty pracujesz spokojnie, wysyłasz dziecko do spokojnie pracującej szkoły. W magistracie na korytarzu nie słychać szumu loków przebiegającej właśnie p. v-ce, petenci w wydziale oświaty załatwiani są z uśmiechem, życzliwością i troską.... Tak, tak powinno być, a jak jest - wiesz. Śledź się jej należy, jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 07.01.08, 22:15 Chyba masz rację... Dla nas lepiej, żeby nic nie robiła... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Gratuluje ksiedzu... 07.01.08, 20:57 I zycze nam wszystkim, by przybywalo w Szczecinie takich zdolnych organizatorow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość I co pieniacze? Krzystek nie dostał Śledzia IP: *.cable.smsnet.pl 07.01.08, 21:06 a tak mu go zagwarantowaliście 1 miejsce! No i proszę sami mieszkańcy wolą głosować na coś pozytywnego - szczupaki niż śledzie. Co wy na to forumowi malkontenci? Zróbta coś sami dla miasta zamiast narzekać tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Kosciol z Narodem, a Narod z Kosciolem.. 07.01.08, 21:11 Vivat Kazieczko! Vivat wszystkie stany a najbardziej vivat nasz Kosciolek Kochany... Tak trzymac i nie popuszczac, a napewno bedzie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal I to jest jego pierwszy sukces!!!! IP: *.europe.hp.net 07.01.08, 21:21 a Sledzia dostal posrednio, bo wszystko co "wymysli" Masojc musi przejsc przez niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychma Re: I co pieniacze? Krzystek nie dostał Śledzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 10:26 He,He - nie bój żaby !, co się odwlecze - to nie uciecze ! Przyjdzie jeszcze pora na ocenę Pana K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: I co pieniacze? Krzystek nie dostał Śledzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:43 Dostał dwa śledzie: jeden na spółkę z Masojć, a drugi mniejszy za całokształt. Dlatego nie podali następnych wyników. Parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń dowcip pamiętacie: "cześć dziewczynki!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 21:49 mawiał kiedyś pewien niewidomy staruszek przechodząc codziennie obok sklepu rybnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam skandal!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 22:02 Dlaczego nie podano kolejnych 3 miejsc za zdobytego Śledzia?! czy dlatego że zaraz za Masojciową był Krzystek a Gazeta Wyborcza trzyma parasol ochronny nad Krzystkiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esterka Re: skandal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 15:18 I tak dobrze -:) GW podała chociaż kto zdobył "Śledzia", bo na stronie oficjalnej miasta Szczecina: www.szczecin.pl nie ma ani jednego słówka o przegranych. Tylko o szczupakach tak jakby ten plebiscyt miał tylko wygranych. Gratulacje!!!! Propaganda sukcesu godna "komuny". Mają ludzi za idiotów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 23:34 A dlaczego p. Masojć nie miała odwagi odebrać swojej nagrody osobiście???? I właśnie, a kto zajął drugie i trzecie miejsce??? Nasz Prezydent dalej nie widzi ile złego i głupiego wyczynia jego zastępczyni i jeszcze śmie publicznie bronić tego absurdu, który nazywają bujnie "restrukturyzacją", SKANDAL!!!!!! Panie Prezydencie za te podwyżki, skandal w oświacie i totalną "zlewkę" obywateli czeka Pana weryfikacja przy następnych wyborach. A to już niebawem.... poczekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 07.01.08, 23:42 Coś czuję, że jak tak dalej Krzystek będzie rządził w Szczecinie to możemy stanąć przed historyczną szansą udanego referendum za odwołaniem prezydenta miasta. Ten człowiek zaczyna wkurzać wszystkich za podwyżki jakie zafundował, za tolerowanie partactwa u swoich zastępców ( Nowak, Masojć...), za ciągłe przyznawanie sobie wysokich ocen za to co zrobił... A co on właściwie zdziałał??? Jakby regaty nie wyszły - to zwaliłby winę na poprzednią ekipę, jak wyszły to laury przyznał sobie. Gratuluję wiecznie dobrego samopoczucia Panie Prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.08, 00:15 prezydent to tylko figurka, ma dobrze wyglądać, rozmawiać z inwestorami, nie robi tego? Dlaczego wszystko zrzuca się na jedną osobę? Nudne to, bo woda droższa to też Krzystek, tak? A wiesz, że o podwyżkach za wode i ścieki mówi się od paru lat? Szłyszałaś o poprawie jakości wody dla Szczecina? Trzeba to teraz spłacać, więc podwyżka musi byc. Najgorsza jest pieniactwo dla zasady, aby pomarudzić i obsmarować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: 15.203.169.* 08.01.08, 00:20 juz o tym pisales, jestes jak taka nakrecona przez Muminka katarynka - nudny... Nie poradzisz nic, trzema zdaniami powtarzanymi caly czas, ze Krzystek to nieudacznik winny zapasci w miescie... a mialo byc tak pieknie...ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 08.01.08, 00:59 Rzeczywiście, pan prezydent wogóle nie przejął się śledziem dla swojego zastępcy, wręcz nieproszony wygłosił publiczną pochwałę dla działań Pani Masojć. To arogancja i nieuznawanie zasad demokracji, nieliczenie się z opinią publiczną, która tę władzę wybrała. Też jestem ciekawa kto zasłużył na mniejsze śledzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remok Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 08.01.08, 03:10 ksiadz dostal szczupaka za glupi cypel- ekstra, pojdziecie do nieba hehe myslalem, ze docenia trud panow z zusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:GW żądam całości wyników z liczbą punktów IP: *.devs.futuro.pl 08.01.08, 08:03 rozumiem że wyniki nie są po waszej myśli ale ludzie wysyłali sms-y i maja prawo poznać rakingi na sledzia i szczupaka.Niech ludzie dowiedza się które miejsce zajął radny Majdan Z PO czy kumulacja podwyżek wszystkiego.Ukrywanie prawdy stawia was jak najgorzej. Rozumiem że jak ludzie docenili Katedrę co wam w głowie sie nie mieściło to wymyśliliście nagrodę przyznaną przez media dla regat które trwały 4 dni ale nic po tym nie zostało a ludzie są praktyczniejsi wolą coś stałego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re:GW żądam całości wyników z liczbą punktów IP: *.chello.pl 08.01.08, 08:12 Dlaczego na tej Gali nie było Nitrasa i jego kumpli z PO? Na ostatnich tego typu imprezach było pełno tej sfory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re:GW żądam całości wyników z liczbą punktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:38 GW podała chociaż kto zdobył "Śledzia", a na portalu: www.szczecin.pl piszą tylko o "szczupakach" i ani jednego słówka o p. Masojć. Tak jak byłby to plebiscyt tylko i wyłącznie za największe wydarzenie pozytywne roku. Kto prowadzi tą stronę i boi się prezydenta i p. vice prezydent???????? Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry 08.01.08, 08:43 Nie wiem za co Masojc dostala Sledzia. To debilne, ze obrazeni rodzice na nia zaglosowali. Obrazeni i nie znajacy sie na zarzadzaniu oswiata. Totalna glupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 08.01.08, 08:57 W naszym mieście każdy zna się lepiej na zarządzaniu oświatą od Masojć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 08:57 Jak to nie wiesz za co??????????? To Ci powiem: 1) za chamstwo i arogancję w stosunku do nauczycieli, rodziców i dzieci 2) za debilowate pomysły, które ni jak się mają do prawdziwej restrukturyzacji 3) za kręcenie i manipulowanie faktami 4) itp, itd Można tak wymieniać długo!!!!! I proszę nie mówić, że to tylko obrażeni rodzice i zdesperowni pedagodzy wysyłali te sms-y. Ta PANI wkurzyła w tym roku wiele osób (podobnie jak jej przełożony) swoją ignorancją w stosunku do mieszkańców Szczecina. Trzeba umieć rządzić z godnością nie obrażając innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry 08.01.08, 09:24 program w regionalnej żenujący, sami swoi, same achy ochy, a śledzia nie było komu odebrać i to forowanie Krzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzepaT Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 09:43 Swięte słowa -:) sam miód.... A o śledzikach ani, ani.... Propaganda sukcesu, skąd to znamy???..... Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Zły jest sposób przyznawania nagród 08.01.08, 09:32 Śmieszne jest przyznanie tej specjalnej nagrody. to taki trochę szwindel. I własciwie, to którym władzom Szczecina jest ona przyznana? Przyznawanie takich nagród przy tej okazji przez dziennikarzy, jest niczym innym, jak pomniejszeniam znaczenia głosów oddanych przez mieszkańców Szczecina Według mnie drugie miejsce dla pana Łazowskiego, któremu serdecznie gratuluję! Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz katechecii zmuszały dzieci do głosowania na klechę 08.01.08, 09:49 pic na wodę, fotomontaż. Ciekawe ile swoich dutków na to przedsięwzięcie, wyłożył kosciół i jego funkcjonariusz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: katechecii zmuszały dzieci do głosowania na k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:50 Boli cie ze ktos umie pisac projekty i siegac po kase z funduszy unijnych. Szkoda ze w magistracie nikt tego robic nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: katechecii zmuszały dzieci do głosowania na k IP: *.chello.pl 08.01.08, 14:07 Szkoda, że w urzędnicy w magistracie mają taką awersję do wykorzystywania unijnych projektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estera Re: katechecii zmuszały dzieci do głosowania na k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 14:23 Zgadzam się w pełni. Szczecin nie wykorzystuje unijnych funduszy, bo urzędnicy nie umieją po nie sięgnąć. Małe gminy radzą sobie w tym temacie o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: katechecii zmuszały dzieci do głosowania na k IP: *.chello.pl 08.01.08, 15:00 Nasza szkoła miała opracowany unijny projekt i utrąciła go p. Masojć, projekt zakładał współpracę z zarządzającymi Deptakiem Bogusława, aby dzięki pracy szkoły udało się to miejsce ożywić... Szkoda słów. Tak zniechęcili ludzi do pracy, że katastrofa. Mało tego - twierdzą ( straszą),że jeśli nawet uzyskałoby się jakieś pieniądze z funduszy unijnych to wliczą je do kosztów szkół i za chwilę powiedzą, że placówka generuje zbyt wielkie wydatki i dlatego jest nierentowna...wobec tego trzeba ją zlikwidować. W ten sposób zabili jakąkolwiek inwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SR Re: katechecii zmuszały dzieci do głosowania na k IP: *.chello.pl 08.01.08, 17:32 Walcz Moniko. Na razie się przyglądam, ale z czasem Ci pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palenie Re: Zły jest sposób przyznawania nagród IP: *.gprs.plus.pl 12.01.08, 15:16 Gratulacje Panie Łazowski trzecie miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widok Re: Zły jest sposób przyznawania nagród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 16:00 Krzystek a kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 08.01.08, 23:20 Mylisz się, zagłosowali przede wszystkim ludzie oświaty, którzy maja dość braku kultury, sprawnej organizacji pracy Wydziału Oświaty, mściwości i faworyzowania tych co na kolanach.. A rodzice i słusznie - się dołożyli. Odpowiedz Link Zgłoś
mis54 Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry 08.01.08, 11:16 Szczecin morski ? Nie - plebejski ! To wyróżnienie szczupakiem wskazuje jakich beznadziejnie słabych mamy menadżerow gospodarczych :-((((((((( Nie wróży to szczecinowi na przyszłość :- ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: 212.14.58.* 08.01.08, 16:52 przeciez sam zacny proboszcz sobie tego wniosku nie napisal. Ciekawe kto naprawde pomogl w remoncie katedry.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasmo sukcesów Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 18:40 przecież sam zacny proboszcz przyznał w tiwi, że pomogło mu w tym wiele osób, szczególnie ś.p. profesor architekt Stanisław Latour, stwierdził też, że właściwe przygotowanie takiego wniosku to najważniejsza rzecz, więc - w czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 17:42 Szczupaki ? dobry pomysł - ciekawe kto zarobił na sms-ach? Chociaż cienutko to widze przy takiej frekwencji? TO PORAŻKA! Takie jak media co ją rozpętały/ Szczupak - jak widać katedra ma sie dobrze , moze coś zostanie na jakiś supersam na działce ? Apteka już jest - a to chyba ma być miejsce kultu -nie? Komercja aż miło! Kaska leci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 17:46 Anna Augustynowicz z synem - a kto to jest ta pani? A dlaczego jest z synem? A dlaczego inni nie przyprowadzili np. psów , babć albo swoich zwierzątek? Jaja jakieś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 to była obudowa czy nadbudowa katedry ? IP: *.chello.pl 08.01.08, 19:18 zdaje się, że ten zabytek nie powrócił do wyglądu pierwotnego, więc dotacja była wyłudzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 to była odbudowa czy nadbudowa katedry ? IP: *.chello.pl 08.01.08, 19:26 zdaje się, że ten zabytek nie powrócił do wyglądu pierwotnego, więc dotacja była wyłudzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotacja Re: to była odbudowa czy nadbudowa katedry ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 23:37 poinformuj prokuraturę o podejrzeniu popełnienia przestępstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Szczupak za odbudowę szczecińskiej katedry IP: *.chello.pl 08.01.08, 22:55 Szczupak za Iglice katedry, a dzieciaki w domach dziecka? potrzebujacy ? ludzie z ulic? To jest polski kosciół wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś