Gość: real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:21 Złodziejom z immunitetem trzeba patrzeć na ręce w świetle jupiterów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! 10.01.08, 19:31 idź do okulisty, bo na psychiatrę już za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:54 Mam tak dobry nastrój, że nawet jako absztyfikant nie rozdrażnisz mnie dziś. Buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO WON Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.szczecin.mm.pl 10.01.08, 19:53 podoba mi się to co Pani robi, oby tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.cable.smsnet.pl 10.01.08, 20:01 Ano nic dziwnego - narzeka tak jak wy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pangea smsnet.pl IP: 89.16.85.* 10.01.08, 20:12 zwaz na kolor nosa :)))))))) republika.pl/blog_sq_962560/1927051/tr/pooster_flipped.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość SC IP: *.cable.smsnet.pl 10.01.08, 20:18 SC nie musisz się tak rozmnażać. I tak wszyscy wiemy, że przybierasz różne formy. Dalej się chowasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugus Re: SC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 20:43 może ta Jacyna w końcu coś zrobilaby, bo tyle lat byla radną , a jakoś nic nie zrobiła. To co wygaduje to bełkot pod publiczkę. Nie odważyla się odwolac Jurczyka, bo to groziło utratą stołka radnej. Wolała referendum, bo to pozwalało zachowac pensyjkę. A zawsze tylko pianę biła, na czym to to może się znać?? Ludzie, ona tu pisze pod kilkunastoma nazwami i ma wszystkich za durni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk dureń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 22:36 jeżeli ciebie ma za durnia to ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 856 Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.globalconnect.pl 11.01.08, 09:38 Tak, do burdelu się nadaje. Do niczego więcej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachwycona Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.08, 18:03 Gosia wyslała swojego syna do Irlandii, bo przez pewien czas okradal jej klientów. Tak trzymaj dalej nasza Pisówko Odpowiedz Link Zgłoś
derc.leprechaun Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! 11.01.08, 18:10 i koniom grzywy mierzwil!!! huncwot jeden!!! jestescie coraz lepsi :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysku Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 19:22 I staruszki okradał, i dzieci wracające ze szkoły i przedszkolaki też okradał. i tych arabów w Iraku też okradał i pędził bimber i sprzedawał,i sprowadzał dziwki dla kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! 11.01.08, 19:27 Gość portalu: pysku napisał(a): > I staruszki okradał, i dzieci wracające ze szkoły i przedszkolaki > też okradał. i tych arabów w Iraku też okradał i pędził bimber i > sprzedawał,i sprowadzał dziwki dla kolesi ................. no patrz,a tak dobrze skończył,jako stały PiSach forum szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 20:09 Synuś nie mógł dogadać sie z inną córcią swego taty. Boki zrywać, jak człowiek przypomni sbie, że moznabyło pisać o sobie - wygram z palcem w d.... No i została z palcem w... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! 11.01.08, 20:32 Proxyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! 11.01.08, 20:38 w przypadku pisowców Irlandia to banicja Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! 11.01.08, 20:54 Mamunia nic tym razem synuniowi nie zalatwila???????? www.bip.um-zachodniopomorskie.pl/prawo.php?wiad=1355 Maria Chosia - przedstawiciel Rektora PAM Łukasz Jacyna przedstawiciel Wojewody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 20:59 A ile w takiej radzie się dostaje kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 21:09 Nie dostaje się żadncyh pieniędzy jest to działanie społeczne,tyle że poświęca się na to swój czas. dlaczego ktoś tutaj zajmuje się jakims synem Jacyny-Witt?a może zajmiemy się żoną Litwińskiego (żonami) albo Łuczaka?dzisiaj oglądałem Łuczaka w TV i zastanawiałem się czy jest jakaś kobieta która się go nie brzydzi?ale okazuje się że Łuczak ma żonę.czy ktoś o niej coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz abszyfikant atakuje rodzinę Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 21:56 ten atak jest po prostu niesmaczny. pragnę nieśmiało zauważyć absztyfikant że ta rada społeczna co ją przytoczyłeś jest z ... 1999 roku :))))) niewile ma wspólnego z PIS i PO bo wtedy nie było takich partii.a po drugie te rady społeczne są społeczne więc na czym ma polegać ten nepotyzm,absztyfikant?że ktoś chce pracować społecznie?:)))) ty się chłopie strasznie kompromitujesz ostatnio czepiając się z kolei rodziny Jacyny-Witt bo już się czepiać nie masz czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 20:55 A ja Ci mówię, trzymaj się. Kundle płci obojga (a nawet trojga, np. Absztytrix)muszą ujadać, bo jak nie to za płot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 21:05 Czy ty przypuszczasz real że Jacyna-Witt przejmuje się jakimiś wpisami na forum?czy wobec naruszenia interesów pewnych grup może obawiać się poważnych ataków na siebie,to będzie przejmowała się że ktoś tam coś o niej powie?Jacyna należy do tej niewielkiej grupy polityków którzy nie próbują ograć kolegów w swoich partiach ale uprawiają politykę długodystansową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 21:15 A czy ty przypuszczasz, że ja przypuszczam, że ona przeczyta moje wpisy. Że ja piszę do niej wprost? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 21:32 nie,ja przypuszcza że ona nie czyta w ogóle tych wpisów.twój "apel" był do tych co piszą glupoty żeby pokazać ich głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Jacyna - Witt, tak trzymaj! Podobasz mi się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 21:37 Ciepło, ciepło. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pani Jacyna przeprasza za nazwiska! IP: *.cable.smsnet.pl 11.01.08, 21:07 Na swoim blogu przeprasza za przekręcone nazwiska - to nie pani Jacyna przekręca lecz edytor tekstowy! polski taki trudny? Żeby bloga pisać z autokorektorem to już przesada! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: pani Jacyna przeprasza za nazwiska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 21:10 A dlaczego? Ja piszę każdy tekst z autokorektorem bo ma włączone na stałe.to dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pani Jacyna przeprasza za nazwiska! 11.01.08, 22:16 Gość portalu: mikesz napisał(a): > A dlaczego? Ja piszę każdy tekst z autokorektorem bo ma włączone na > stałe.to dziwne? ............................... w twoim przypadku nie dziwi natomiast my wykształciuchy z ortografią zapoznaliśmy się w szkole podstawowej i takich korekt nie potrzebujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: pani Jacyna przeprasza za nazwiska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 22:23 no to co?a ja w szkole nauczyłem się liczyć i jednego wierszyka się nauczyłem.też się pochwalę, a co! Odpowiedz Link Zgłoś