Dodaj do ulubionych

ciekawostka

22.01.08, 15:53
Bramkarz Radosław M. skazany za pobicie
PAP /14:41
Bramkarz Polonii Warszawa Radosław M. ma zapłacić 20 tys. zł grzywny za
pobicie dziennikarza Faktu - orzekł szczeciński Sąd Rejonowy. Wyrok nie jest
prawomocny, a pełnomocnik piłkarza zapowiedział apelację.
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: ciekawostka IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 15:58
      i dobrze zrobil, ja bym jeszcze kopa sprzedal na koniec
      scierwojadowi.
      • exman Re: ciekawostka 22.01.08, 16:33
        Troll chwali radnego PO, koniec świata :)
        • Gość: michal Re: ciekawostka IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 16:49
          widze, ze nie rozumiesz roznicy przyglupie, zatem w kilku slowach ci
          wytlumacze
          to do Majdana na kolanach przyszedl muminek i cale PO, po to by
          podciagnac platforemke w sondazach przed wyborami - natomiast
          muminek wstapil do PO juz po wyborach jako nic nie znaczacy
          nieudacznik wystawiony na prezydenta przez Nitrasa - ot taki
          figurant, ktory caly swoj sukces zyciowy, tak jak i pozostala banda
          mlodych wilczkow, zawdziecza ZAPISANIU SIE DO PO.

Majdan swoja pozycje zawdziecza tylko sobie i swoim umiejetnosciom,
          co dla ciebie i reszty tej ferajny nigdy nie bedzie zrozumiale.

• exman Re: ciekawostka 22.01.08, 16:55
            Posłuchaj sobie chłystku i radze zakoduj to sobie w swoim zasranym módżku - raz
            jeszcze użyjesz inwektyw, namierzę twoją norę i nie skończy się jak z Majdanem.
            Bez odbioru.
            • Gość: michal Re: ciekawostka IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 16:59
              Namierzyc przyglupie to mozesz sobie swoj mozg, ale obawiam sie, ze
              bedzie to mission impossible jesli chodzi o ciebie.
            • Gość: . Re: ciekawostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 17:11
              exman napisał:

> Posłuchaj sobie chłystku i radze zakoduj to sobie w swoim zasranym módżku - raz
              > jeszcze użyjesz inwektyw, namierzę twoją norę i nie skończy się jak z Majdanem

Napisał zalogowany nie-troll ex-man
              A tutaj niektóre kulturalne i błyskotliwe wypowiedzi nie-trolla-ex-mana:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=74587898&a=74678515
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=74587898&a=74655663
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=74491877&a=74492601
              ex-man ty masz jakąś obsesję, trollomanię powiedziałbym
              wyluzuj
              • Gość: michal Re: ciekawostka IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 17:15
                nie szukalem adwokata, a z frajerem trzeba krotko, a nie dyskusje
                prowadzic.
                • exman Re: ciekawostka 22.01.08, 17:18
                  To się bystry gnoju ujawnij w realu. A jak nie to zamknij ścierwo ryj.
                  • Gość: michal Re: ciekawostka IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 17:21
                    to ty sie ujawnij a obiecuje, ze na wyrazna twoja prosbe przyjde i
                    skopie ci dupe smieciu.
                    • exman Re: ciekawostka 22.01.08, 17:34
                      ciekawostka :) czym ?
                      • Gość: ... Re: ciekawostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 17:46
                        exman napisał:

> To się bystry gnoju ujawnij w realu. A jak nie to zamknij ścierwo ryj.

Zrobiłem sobie zrzucik ekranu z tą wypowiedzią nie-trolla-ex-mana i będę mu
                        przypominał odpowiednim obrazkiem jaką to wysoką kulturę i poziom dyskusji
                        prezentuje logowany nie-troll-ex-man.
                      • Gość: michal Re: ciekawostka IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 17:51
                        exman napisał:

> ciekawostka :) czym ?

zeby cie przyglupie jeszcze bardziej upokorzyc - twoja noga.
                        • Gość: gość pograjcie w grę komputerową IP: *.cable.smsnet.pl 22.01.08, 17:53
                          skończyliście? Ja jak chcę sobie dzień odbić to gram w grą
                          komputerową - może już nie nową, ale sieciowa jest (darmowa) i można
                          sobie postrzelać do ludzi:

Wolfenstein - Enemy Territory
                          • Gość: michal Re: pograjcie w grę komputerową IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 17:55
                            rozbrajasz mnie gosciu, slowo...
                            moze gdybys nie byl platnym klakierem tych nieudolnych POkrak(choc w
                            glebi serca czuje, ze sam wiesz ze to banda nieudacznikow), to moze
                            nawet bym cie polubil....
                            • Gość: gość Re: pograjcie w grę komputerową IP: *.cable.smsnet.pl 22.01.08, 18:06
                              Uwierz, nikt mi nie płaci i nie wszystko mi się podoba, ale w
                              przeciwieństwie do ciebie ja zrobię podsumowanie jak już skończą i
                              będę obiektywny.

Pisałem też jakiś czas temu, że PiS miał dwa lata i chociaż nie
                              przepadam za Jarkiem to przynaję mu rację, że w dwa lata nie można
                              zrealizować programu.

Kto bił wtedy pianę nie wiem, ale na pewno nie ja.

Nigdy też nie pisałem, że PiS to PiSdzielce, mohery itd. Nie lubię
                              Brudzińskiego, Jacyny, ale za Nitrasem również nie przepadam. Tylko
                              po co obsrywać własne miasto i pisać jak to jest beznadziejnie i w
                              ogóle wiocha? Ja na wiosce nie mieszkam i lubię Szczecin.

a teraz idę sobie popykać. Jak chcecie się dalej lać to wasz
                              problem :)
                        • exman Re: ciekawostka 22.01.08, 17:55
                          zabrzmiało groźnie :)
                          • Gość: michal Re: ciekawostka IP: *.europe.hp.net 22.01.08, 17:56
                            exman napisał:

> zabrzmiało groźnie :)

tak jak twoje podskakiwanki do kazdego na tym forum, przyglupie. :)
                            • exman Re: ciekawostka 22.01.08, 18:01
                              nie napinaj się tak, bo ci gumka strzeli :)
                              • Gość: michal Re: ciekawostka IP: 15.203.169.* 22.01.08, 18:06
                                exman napisał:

> nie napinaj się tak, bo ci gumka strzeli :)

bede sie wtedy cieszyl, o ile strzeli tobie, przyglupie, w pysk :)
                              • Gość: ... Re: ciekawostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 18:09
                                exman napisał:

> nie napinaj się tak, bo ci gumka strzeli :)

Podobno:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=74491877&a=74492601
                                • exman Re: ciekawostka 22.01.08, 18:12
                                  nie czytam waszych wklejek, sierotki Marysie, piszcie ze sobą, jak troll z
                                  trollem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka