absztyfikant 08.02.08, 21:45 Nie wiem czy sie zmienilo na gorsze czy na lepsze, ale sie zmienilo. Nie potrafie tego zdefiniowac:) Zauwazylem tez sporo przetasowan towarzyskich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raj-tuski to nie forum a ludzie się zmieniają pod wpływem 08.02.08, 21:50 rządów PO. Głupole mają teraz dysonans poznawczy i kaca powyborczego. A na formum odreagowują. Raj-Tuska to ułuda pl.wikipedia.org/wiki/Dysonans_poznawczy Dysonans poznawczy to stan nieprzyjemnego napięcia psychicznego, pojawiający się wtedy, gdy dana osoba posiada jednocześnie dwa elementy poznawcze (np. myśli lub sądy), które są niezgodne ze sobą. Dysonans może pojawić się także wtedy, gdy zachowania nie są zgodne z postawami. Stan dysonansu wywołuje napięcie motywacyjne i związane z nim zabiegi, mające na celu zredukowanie lub złagodzenie napięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit sw 08.02.08, 21:55 Niby zmienilo, ale mimo wszystko nie.. Katolaka lewicowego zastapil katolak prawicowy ktory daje upust swoim frustracja politycznym, ktore sa wynikiem degrengolady kultury politycznej w kraju pieroga i zalewajki.. Dobrych politykow zastapili jeszcze lepsi, odmienni od poprzednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: sw 08.02.08, 22:04 Milo Cie widziec Swar:) mati9414.wrzuta.pl/audio/1Bs3nZeJ8F/basshunter_-_sverige Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: sw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 22:16 macie sie ku sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
adso75 Re: Nie poznaje tego forum 08.02.08, 22:15 co chcesz Ty sie postarzales ludzie tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED kwestia nowego gatunku IP: 78.152.244.* 08.02.08, 23:12 narodzil sie nowy gatunek trolla, zywiacy sie nienawiscia, przez 20/24h siedzacy na forum wymiotujac swoim jadem i wstawiajac kolejne watki w stylu "anty". w przerwach zas onanizuje sie sluchajac radia maryja i mowi, ze wszystko byloby dobrze gdyby nie te zasrane liberaly. i tak oto robi z forum wlasne rykowisku, zabierajac glos wszedzie z wiadoma nutka, z wiadomym przeslaniem. depczac dyskusje, wprowadzajac gnoj. ot, normalka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blum Re: kwestia nowego gatunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 23:15 chłopie , nie tak ostro z samokrytyką! Odpowiedz Link Zgłoś
adso75 Re: kwestia nowego gatunku 08.02.08, 23:18 nie wiem jak masz na imię, ale nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sipa Re: kwestia nowego gatunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 00:00 tu sie odnajdziesz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=75470875&a=75470875&wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maca Re: kwestia nowego gatunku RAPORT Reykowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 17:01 www2.sld.org.pl/cms/images/download/ocenawyninkuwyborowiperspektywycentrolewicy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Nie poznaje tego forum 09.02.08, 22:30 absztyfikant napisał: > Nie wiem czy sie zmienilo na gorsze czy na lepsze, ale sie zmienilo. Nie > potrafie tego zdefiniowac:) > > Zauwazylem tez sporo przetasowan towarzyskich... > na lepsze ?chyba zartujesz,popatrz chocby dziś na co drugi zakładany watek ,takiego scieku i szamba intelektualnego tu jeszcze było ,nie ma w ogóle z kim gadać nawet o odmiennych pogladach ,same nawiedzone psychole z czarnej sotni, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Nie poznaje tego forum 10.02.08, 09:15 piotr33k2 napisał: > na lepsze ?chyba zartujesz,popatrz chocby dziś na co drugi zakładany > watek ,takiego scieku i szamba intelektualnego tu jeszcze było ,nie > ma w ogóle z kim gadać nawet o odmiennych pogladach ,same nawiedzone > psychole z czarnej sotni, he he. Jestem z czarnej sotni! Tak mnie piotr określił. Czyli..... kim jestem? Po pierwsze - antysemitą (popieram pogromy przeciw Żydom). Wierny ideom głoszonym przez cara i kościół. Jestem przeciwny parlamentaryzmowi. Trochę ze mnie też taki socjalistyczny gnojek bo jestem za powszechna edukacja, ubezpieczeniem społecznym, państwowym sektorem bankowym. Ale jestem mimmo wszystko wsteczny. Niepostępowy. A wszystko dlatego, że piszę na tym forum i nie zgadzam się z "linią programową" piotr33k2'a. No bo czy można myśleć o postępie i pisać o rozpieprzonej przez Nitrasa omedze? Czy można mieć liberalne poglądy i wskazywać niekompetencję i nepotyzm Platformy? Czy można funkcjonowac na tym forum z przekonaniem, że obecna władza (kraj, region, miasto) jest do dupy? Nie! Nie! po trzykroć nie! Uważaj na mnie absztyf! Jestem czarnosoteńcem! Takim Dubrowinem. PS. 1. Piotruś! Czarna sotnia była też przeciw rewolucji 1917 i 1918 roku:) 2. Na koniec sobie krzyknę to, co zawsze chciałem: Żydy do Palestyny!!!! Giertych na prezydenta!!! Precz z makdonaldsami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Nie poznaje tego forum 10.02.08, 09:44 >whiteentrance Ale nie raczyłeś napisać o najważniejszym. Nie jesteś wszechobecnie podsłuchiwany. Nie zakładają ci teraz podsłuchów nie włamują się do Twojego domu podstępnie w czasie twojej nieobecności w domu, nie podkładają ci sfabrykowanych dowodów. Ludzie honoru nie życzą sobie by ktoś bezprawnie zaglądał w ich sferę życia prywatnego. Ty, admin i paru takich nie wiecie jednak co to honor. Stąd Wasza miłość do PiSu. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Nie poznaje tego forum 10.02.08, 09:49 uprzejmie informuję, że jesteś łaskawa się mylić! podsłuch był zakladany! Podsłuchy i kontrola rodem z Orwella jest stosowana przez Platformę. Przekoasz się. No i zdecyduj się! Czy ja w sumie komuch czy pisior? Bo juz sam nie wiem kim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nie poznaje tego forum 10.02.08, 10:05 Ty, admin i paru takich nie wiecie jednak co > to honor. Stąd Wasza miłość do PiSu. Żegnam dobre :) a może tak chociaż 3 różnice między PO i PiS ja jakoś nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Nie poznaje tego forum 10.02.08, 10:12 > a może tak chociaż 3 różnice między PO i PiS Pierwszy z brzegu. Pis np nie ma już zadnego współkoalicjanta. Jeśli nie zniknie w ogóle ze sceny politycznej to po dwóch kadencjach będąc samotnie w opozycji i bez koryta - sam upadnie. Automatycznie. Nawet z poparciem 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Nie poznaje tego forum 10.02.08, 10:24 myślisz,że jak PO straci władzę , to będzie miało koalicjantów ? oj, blondynka, blondynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Witajcie,sloneczko i wiosennie IP: 78.42.22.* 10.02.08, 10:43 tak forum chyba nie dla mnie ktos* sie, cieszy z tego sloneczko guker przez okno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nie poznaje tego forum 11.02.08, 12:00 forum,za radosnym przyzwoleniem adminów,zamienia się w ściek obficie zasilany przez dziwnych,oszalałych z nienawiści,ludzików małego pokroju.Wielu forumowiczów już tego nie wytrzymało i odeszło,wielu jeszcze odejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Nie poznaje tego forum 11.02.08, 12:02 anamar napisała: > forum,za radosnym przyzwoleniem adminów,zamienia się w ściek obficie zasilany > przez dziwnych,oszalałych z nienawiści,ludzików małego pokroju samokrytyka przyjeta, spocznij! Odpowiedz Link Zgłoś