beatrix13 18.03.08, 07:31 no cóż, szczeciński monopol gastronomiczny w akcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Big Mac Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 07:59 mnie grubasow, wiecej zrowych ludzi , wiecej krow , czy moze byc lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu 18.03.08, 08:04 Może: wszyscy zgrabni, wszyscy zdrowi, wszystkie krowy. -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: 195.205.242.* 18.03.08, 09:24 Lodówki bez prądu jutro trzeba będzie ścierwo nieco mocniej przyprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Wlasciciel ma ich dosc. Trzeba to zrozumiec. 18.03.08, 13:38 Gość portalu: róża napisał(a): > Lodówki bez prądu jutro trzeba będzie ścierwo nieco mocniej przyprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.chello.pl 18.03.08, 11:13 sam pewnie jesteś grubas!!!!!!!!!!!!!!! nie masz honoru podaj swoje imie i nazwisko a nie nazywasz siebie Big Mac ;(((( żenujące tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus "ksiomdz" stani a. odbija sie czkawk,om IP: *.adsl.alicedsl.de 18.03.08, 08:10 tym mc,donald,om. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha A. Rosenberg biznesmen?haha dobre IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 18.03.08, 08:15 Olech, ATS , prochy następny biznesmen z brudna kasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota do haha z univ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 08:22 Masz rację. Nie ma to jak porządny uniwersytecki biznes w rodzaju Fundacji Uniwersytetu Szczecińskiego (w likwidacji):-) czy mała firma skacząca wokół wyciągających łapę pseudoekspertów od środków unijnych za kasą na koparkę itp. To miasto ma kłopoty przez takich właśnie jak Ty. Drzemie w Tobie zazdrosny komuszek, który zawsze na hasło z GW jest gotów potepić wrażych w tym mieście przedsiębiorców. Gratulacje dla UDS za wzięcie tej zadłużonej w bardzo skomplikowany sposób nieruchomości. Nie wiem jak to panowie czy panie uczyniliście ale BIG DEAL ! Już Was lubię i proszę nie przejmujcie się tymi potomkami pańszczyżnianego chłopa i inwestujcie tutaj, w Szczecinie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: do haha z univ IP: 62.69.212.* 19.03.08, 21:16 A co to niby za inwestycje ważne dla miasta?! Mafia z układami wszędzie wykupuje wszystko aby pozbyć się konkurencji. Niedługo w Szczecinie będą tylko ich lokale. Miasto nie ma z tego nic. A następna możesz być Ty. Nie zdziw się jak kiedyś w ramach inwestowania w Szczecinie, obudzisz się w mieszkaniu należącym do UDS. Oni żądzą tym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: do haha z univ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:51 Bzdury piszesz.Rydzykowokomunistyczne bzdury ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: do haha z univ IP: 62.69.212.* 19.03.08, 22:03 A Ty co z Urzędu jesteś? Też siedzisz w ich portfelach? Jakiś kompleks z Rydzykiem związany? Pensje wysłałaś i na święta nie starcza. Może nasz dobroczyńca Golema Ci pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: do haha z univ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 22:16 Nie. Nie jestem z urzędu. Przejrzyj moje wpisy w archiwum i sama zasmiejesz się z tego posądzenia:-) Od początku okresu wolności gospodarczej prowadzę biznes. Kompleks Rydzyka :-)) ? Raczej nie Magdo tylko Rydzyk, komuniści plus urzędasy to grupy, które mają podobne do haha i Twoich poglądy jeżeli chodzi o prywatną działalność gospodarczą.Rydzyk i komuniści to bardzo podobne odmiany komunizmu tylko różnią się stosunkiem do istnienia Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: do haha z univ IP: 62.69.212.* 19.03.08, 22:23 Używaj sobie na mnie choć bardzo się mylisz. Ale gdzieś trzeba dać upust kompleksom. Ciebie też kupią z tym Twoim interesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: do haha z univ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 22:31 Przeczytaj swoje wpisy. Przecież to Ty Magdo, zdecydowanie Ty sobie odreagowałaś na mnie. Ustosunkowałem się tylko do Twoich poglądów na przykładzie tej sprawy i hasło : przyjdzie jakis kapitalista i mnie wykupi jest hasłem k o m u n i s t y c z n y m ; bez wątpienia. Czy mnie wykupią ? Jak dadzą dobrą cenę to pewnie tak. Nawet chciałbym być korzystnie wykupionym jednak widzisz aby cokolwiek sprzedać to trzeba mieć własność czyli mieć co sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: do haha z univ IP: 62.69.212.* 19.03.08, 22:41 Ja wypowiedziałam tylko swoją opinię na temat poczynań tych Panów w Szczecinie. Niestety zbyt szybko wykupują fajne tereny miasta, nic z tym nie robiąc. Jeśli w mieście będą tylko lokale jednego właściciela to nie będzie konkurencji a to źle dla klienta.Zresztą mam nadzieję, że sprawą wykupu ziem i lokali przez tych Panów kiedyś zajmie się ktoś kto nie będzie się ich bał. To Ty zaatakowałeś mnie epitetami. Ja Ci się tylko odwzajemniłam. Od komunistów i rydzykopodobnych wyzywają (wiem z doświadczenia) tylko ci, którzy kiedyś mocno w tym siedzieli a teraz wiedzą, że nie tędy droga i "rehabilitują" się, żyjąc w naiwności, że to inni tacy są.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer do MAGDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 18:49 zadza???RZADZA!! analfabeto i ciemnoto mocherowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniak Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 08:33 PRECZ Z AMERYKAŃSKIM IMPERIALIZMEM KANAPKOWYM !!!!! ŻĄDAMY PRZYWRÓCENIA BARU EXTRA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu 18.03.08, 09:01 Więcej polskiego twarogu ! Więcej szczypiorku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu 18.03.08, 21:18 > ŻĄDAMY PRZYWRÓCENIA BARU EXTRA !!!! To wynajmij jakis lokal i reaktywuj ten bar extra. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent coraz lepiej, coraz lepiej...:))))) 18.03.08, 08:59 wioska bez Quarter Pounder`a a niedlugo bez tramwajow :))))))))))) na szczescie cywilizacja nie jest tak odlegla - Berlin tylko 150 km.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: coraz lepiej, coraz lepiej...:))))) IP: 195.205.242.* 18.03.08, 09:26 wolę Big Kahuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( ! ) Re: coraz lepiej, coraz lepiej...:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 11:47 A ja wolę Big Cohones. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 09:37 Republika bananowa. Jeżeli ktokolwiek (z dziennikarzami włącznie) wierzy, że restauracja flagowa prowadzona przez korporację nie miała uregulowanych zobowiązań to jest równie naiwny jak dziecko. Jeżeli jakimkolwiek sposobem McD zostanie usunięty z tego budynku to zajmie go restauracja sieci AmRest. Faktycznie - walka z imperializmem i kapitalizmem jak się patrzy. Żałość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 11:48 restauracji McDonald nie prowadzi korporacja tylko zwykli przedsiębiorcy. Większość McD działa na zasadzie franchizingu(licencji). Z zasady nie licencjonuje się McDrive www.cwiczzmaluszkiem.pl/gallery_view.php?type=photo&page=18&id=2867&from=gallery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.08, 13:21 nie masz racji. Przytłaczająca większość polskich MC to restauracje korporacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 13:41 Bzdura - w Polsce licencje to 25-30% całości. Nie masz pojęcia jak funkcjonują te restauracje i co znaczy ich prowadzenie przez korporację (którą oczywiście tworzą ludzie). Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu 18.03.08, 22:30 serio? 70-75% jest wlasnoscia McD's? to niezle maja zdanie o polskich "byznesmenach", ROTFL :) nie trzeba byc z branzy, zeby wyciagnac proste wnioski. w Polsce te swinstwa sprzedaja sie niezle, nie ma chyba problemow z rentownoscia i koniecznoscia zapewnienia sobie "coverage" przez bezposrednie inwestycje, nie? a jednak 70-75%.. zlodziei sie boja i oszustow, ot co. i trudno sie dziwic, jak widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcd Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.chello.pl 26.03.08, 21:19 bzdura skąd ty masz takie informacje szczecin to korporacja i tyle !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Golema wykończy McDonalda? ;-) 18.03.08, 09:51 Czyżby miejscowy potentat postanowił doprowadzić do bankructwa McDonalda?? To byłby niezły przykład kapitalizmu... :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Precz z hamburgerami! Dawać kiełbaski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 09:58 No, i tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś żenujące podejście buraków do umów, kupili budynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 09:55 gdzie zapewne najemcy, a zwłaszcza mcdonald miał zawarte wieloletnie umowy. Nie ma tam zapewne możliwości rozwiązania umowy przed upłynięciem czasu, ani drakońskich podwyżek. Kupcy kupując budynek wiedzieli (a kupując przenosi się prawa) o tym, a teraz próbują wywalić najemcę żenującymi metodami. Tyle, że w oparciu o tą umowę mcdonald może potem zażądać zwrotu poniesionych strat i chciwi właściciele mogą się nieźle przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel Re: żenujące podejście buraków do umów, kupili bu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 19:50 a co to ciebie kmocie lumpeksowy obchodzi?Pilnuj interesow na wlasnym poziomie i umyj chociaz raz porzadnie kibel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: żenujące podejście buraków do umów, kupili bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:14 dokładnie, jak donald wytoczy im proces to oddadzą buden za darmo ale tak to zawsze jest z durnymi polaczkami - mysla ze taki koncern sie przestraszy - spokojnie poczeka chocby rok a potem odbierze budynek jako swoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: żenujące podejście buraków do umów, kupili bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 20:38 Gdybyś mógł wyjasnić szerzej w jakiż to sposób i na jakiej podstawie koncern "odbierze budynek jako swój" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: żenujące podejście buraków do umów, kupili bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 21:08 I co ma do tego jakiś koncern? Toć to interes czysto lokalny, by nie powiedzieć gminny, nasz, swojski. I lepiej tam kiełbaskę podawać, a nie jakieś kotleciątka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok to nie są restauracje!!! IP: *.jjs-isp.pl 18.03.08, 10:01 Czy dziennikarze we wszystkich redakcjach mają obowiązek tak pisać? W nagrodę darmowe porcje chemii spożywczej? Darmowe korzystanie z klozetu tam gdzie płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Nie ma znaczenia CO to jest IP: 195.47.201.* 18.03.08, 10:46 Znaczenie ma, ze przedsiębiorca, który ma wszystko uregulowane i ma wieloletnie umowy, jest rugowany w sposób, który wydawałoby sie jest niemożliwy w cywilizowanym świecie. Zakończy sie to tak, że McDonald wywalczy takie odszkodowanie, że będzie chciał, żeby we wszystkich lokalach w kraju ktoś im wyłączył prąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.chello.pl 18.03.08, 11:08 to po prostu śmieszne .myśle że właściciel lokalu ma kogoś innego na miejsce mc donalda tymbardziej że niedawno był generalny remont. dziennikarze obsmarowują kogo chcą a pracownicy???????????? czy ktś o nich pomyślał? nie ma to jak prawo konkurencji !!!!!!!!!! NIE DAJCIE SIE !!!!!!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.chello.pl 18.03.08, 11:33 Golema chce albo już przejął cała rozrywkowo- handlową ul.Niepodległości. Ossolineum na wylocie. Potem była Bajka zamieniona na Vienę, facet od Vieny miał również na Tkackiej Vincenta . Teraz Vincent jest po byłym Patio na Podgórnej w budynku który jest właścicielem ten wymieniony Rozenberg co jest wspólasem golemy w UDS. Czy ktos może to mi wyjaśnić , bo nie nadążam z tymi nazwami, ile będzie nowych knajp? Służę nazwami na nowe lokale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej ...kogo to???? IP: 217.97.182.* 18.03.08, 11:16 ..a kogo obchodzi Mc Donald w Szczecinie?????? ...chociaż...jednego SYFU mniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 11:41 Okazuje się,że są inwestorzy w Szczecinie i nie trzeba jeżdzić po nich do Cannes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: 62.69.212.* 19.03.08, 21:23 szkoda tylko, że miasto nic z tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu 18.03.08, 13:28 Płakac nie będę, nawet jeśli płacili w terminie to dla mnie mogą McSyfa zamknąc w piz...u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Ale news! IP: *.aster.pl 18.03.08, 17:57 Informacja sięga bruku - brawo gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex-dziewiątkowiec Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.03.08, 18:35 Ha ha, dzieciarnia z IX LO musi się teraz przenieść do KFC na rogu Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 A generatory prądotwórcze są fajne 18.03.08, 20:10 Mogli włączyć na czas wyjaśniania sprawy. No chyba że nie mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: A generatory prądotwórcze są fajne IP: *.3s.pl 18.03.08, 23:04 Tylko, ze generatory udostepnia zwykle wlasciciel budynku. Aby je zainstalowac niezaleznie potrzebna jest ingerencja w siec energetyczna, a to znow wymaga zgody wlasciciela budynku. I kolko sie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: A generatory prądotwórcze są fajne 19.03.08, 03:57 Gość portalu: Pawel napisał(a): > Tylko, ze generatory udostepnia zwykle wlasciciel budynku. Aby je zainstalowac > niezaleznie potrzebna jest ingerencja w siec energetyczna, a to znow wymaga > zgody wlasciciela budynku. I kolko sie zamyka. Z tym się w ogóle nie zgodzę. Osobiście widziałem "podtrzymywanie" jednego sporego sklepu spożywczego. Pociągnęli osobną tymczasową instalację właśnie ze względu na niemożność ingerencji w instalację budynku. Jaki problem? Wszystkie urządzenia mają wtyczki, można je włączyć gdzie sie chce. Nie ma obowiązku włączania "w ścianę". Aha, tamten generator nie był właściciela budynku, pożyczony był. Obowiązku pożyczania od właściciela budynku też nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: A generatory prądotwórcze są fajne IP: *.3s.pl 19.03.08, 09:37 McDonalds to nie zieleniak. Chyba nie sadzisz, ze wizerunkowo pozwoliliby sobie na to, aby im lataly kable do podlaczonego alternatywnie oswietlenia (samego w sobie z reszta tez pewnie alternatywnego, bo zwyklego nie podepna do osobnego agregatu) ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: A generatory prądotwórcze są fajne 20.03.08, 14:13 Z instalacjami elektrycznymi to ty małeś raczej niewiele wspólnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.chello.pl 18.03.08, 22:07 A ja będę żałować, jeśli zamkną McDonaldsa na Wyzwolenia... Od czasu do czasu chodzę tam przekąsić kanapkę jakąś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 01:16 Jak minus znajdzie już w Odzieżowcu plusa proponuję zacząć Nową Erę Szczecina bez amerykańskiego imperializmu od projekcji " Polskich dróg" i relacji na żywo z Torunia. Swojsko będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globetrotuar Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.dsl.bell.ca 19.03.08, 06:55 To dziwne, ze McDonalds dziala w wynajmowanych pomieszczeniach w Polsce. W Kanadzie i USA to niedopomyslenia. Kazdy punkt McDonalds jest taki sam. To szklo i metal z podjazdem dla samochodow by nie wychodzac, ale kupic to co sie chce. Nie lubie jednak McD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytamy burger king vs. mcdonald's IP: 212.127.91.* 19.03.08, 07:20 wolicie burger kinga czy mcdonald's? wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość "Restauracja"... heh IP: *.chello.pl 19.03.08, 13:00 Jak słyszę "restauracja" w odniesieniu do mcDonaldów i innych KFC to mi się nóż w kieszeni otwiera. Jakie to są restauracje... zwykłe bary gdzie się sprzedaje hamburgery i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: 62.69.212.* 19.03.08, 21:31 Tutaj nie o McDonalda chodzi, a o to co się dzieje w Szczecinie. Zamiast się rozwijać, cofa się sukcesywnie sprzedawany dwóm panom. Co jeszcze kupią i zniszczą w tym mieście. Kosmos to chyba czeka, aż sam się zapadnie pod ziemię. Na kilku restauracjach dorobić się takiej kasy, aby wykupić pół Szczecina? Uczciwy tak nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 22:33 Lenin wiecznie żywy i ma śliczne imię Magda ! Wszyscy co mają duży majątek to złodzieje albo żydzi od Sorosa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: 62.69.212.* 19.03.08, 22:45 A Ty mi powiedz, że w tym cudnym kraju dorobiłeś się fortuny uczciwą pracą i bez układów. Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu 20.03.08, 15:06 hmm magda da sie i w tym cudnym kraju:) W normalnym świecie sa dwa rodzaje walki konkurencyjej: albo sie ją wykancza (Kazdą dostepną prawnie metodą) albo się ją kupuje. Nie slyszalam zeby McDObald mial startegiczne znaczenie dla wizerunku, gospodarki czy rozwoju miasta.. brrrrr tam sie jada tylko wtedy jak nie zna sie miasta w ktorym sie je, te bulki wszedzei sa takie same i trudno sie zatruc - jest to niewatpliwa zaleta w pewnych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: 62.69.212.* 20.03.08, 15:44 Ale żeby kupić trzeba mieć duuuuuże pieniądze. Często też układy. Da się zarobić uczciwie ale do takiej fortuny niestety uczciwie nie można. Ja nie bronię McDonalda (nie jestem jego fanką). Chodzi mi bardziej o "uczciwe" metody postępowania spółki. Jeśli bowiem McDonald tego nie wytrzymał, to kto uczciwie prowadzący biznes da radę tym panom. Wcześniejsze ich zakupy też pozostawiają wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 18:57 >Da się zarobić uczciwie ale do takiej fortuny niestety uczciwie nie > można. Jeżeli masz takie obserwacje i doświadczenia z własnego środowiska to lepiej zmień środowisko. Skąd Ty Madziu wiesz, że uczciwie nie można ? Skąd masz takie złe doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: 62.69.212.* 20.03.08, 20:14 Spotkałam się w swoim życiu z paroma "biznesmenami". Trochę słyszałam. Obserwuję świat. Czytam, oglądam itp. Znam też niestety środowisko PO szczecińskiego (ze studiów). Jestem osobą z zupełnie innej branży niż biznesowa. Wolę inne "sporty". Bardzo jednak kibicuję tym, którzy próbują coś swojego stworzyć, dlatego tak gardzę interesami "na górze", bo blokują one możliwości innych tylko jeszcze bez układów. Wiem moja wizja świata jest może zbyt idealna, ale pomarzyć zawsze warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nie ma hamburgerów, bo nie ma prądu IP: 62.69.212.* 20.03.08, 20:19 Nie mam na myśli małych interesów np. sklepu, firmy usługowej. Myślę o większych interesach np. porządna restauracja (nie dostaniesz koncesji na alkohol, sanepid wynajdzie milion powodów przeciw), a o kupnie atrakcyjnego terenu zapomnij. Znajoma pracowała przy przetargach, po miesiącu zrezygnowała, twierdząc że aż tak nie lubi swojej pracy aby ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś