exman 22.03.08, 19:54 Rozwinęły mi się dopiero na wieczór, zależało mi aby ładnie wyglądały dopiero jutro...czy żonkile zamykają się same na noc jak tulipany czy trzeba je po prostu związać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Jak się zwija żonkile ? 22.03.08, 20:02 Pewnie myślisz że jesteś zabawny. Może to i dobrze, Bóg wie co napisałbyś gdybyś myślał że jesteś mądry... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Jak się zwija żonkile ? 22.03.08, 20:04 klej exman!!! klej!!! arabskąąąąąąą!!!!!!! zależy Ci na wręczeniu dafodili? czy żeby jeszcze tam przy tych roślinach pobyć godzinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal żonkile to jakie kwiaty-botanicznie? IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.03.08, 20:10 znowu ja, jeszcze tu am pc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Narcissus "Fortune"-kwitnie w nocy IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.03.08, 20:19 pie,knie zlotowo s*wie,ca, moje "Osterglocken" Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Narcissus "Fortune"-kwitnie w nocy 22.03.08, 20:22 Zadroszczę Ci , Christal :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Narcissus "Fortune"-kwitnie w nocy 22.03.08, 21:19 A te moje żonkile imprezują w najlepsze. Jak te żółte diabły położyć spać ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Narcissus "Fortune"-kwitnie w nocy 22.03.08, 21:28 exman napisał: > A te moje żonkile imprezują w najlepsze. Jak te żółte diabły położyć spać ? Żółte??? Diabły??? Żułtuskurwusnitrasus? Mi się wszystko kojarzy z Nitrasem!!! Sku..ć gnidę grzesiek68.wrzuta.pl/audio/rVa8ah24Iy/wigilia_na_syberii_-_gintrowski_kaczmarski_lapinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal nocy - dobrejnocy IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.03.08, 21:28 do jutra co w tvp ? a watikan ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal tv-satelit IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.03.08, 21:36 na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: tv-satelit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:44 Rozumni optymiści nitrasowokrzystkowi już się szykują na Pasterkę. W tv oczywiście, bo nogi miekkie, a ulice brudne. Mi tam przyjemność z oglądania tv zabierają kuchenne zapachy, więc ślęczę przed innym złodziejem czasu i piszę to tu to tam. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: nocy - dobrejnocy 22.03.08, 21:41 Gość portalu: Christal napisał(a): > do jutra > co w tvp ? a watikan ??? Czyżby umarł Chrystus? Jezus? Zmartwychwstał? Kluski z makiem? Kutia? Patrzenie na życie? Zbawiciel? Katyń? Świeca paschalna? Życzenia? Wolności? Polski lepszej? Exmanie!!! wzruszmy się!!!! dzisiaj. nie słuchaj kardynałów! ja nie slucham. Ciebie słucham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Tajemnica-czy gorzka prawda- Jezus zmarl od Roma W IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.03.08, 21:45 Wladcy re,ki Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: A mnie wysluchasz? 22.03.08, 22:47 absztyfikant napisał: > Bo ja juz latam pod sufitem:P > dawaj!!! Dies Irae? Requiem? a może tylko chcesz pojść na piwo? Absztyf!!!! Ja, próchno, sobie duzo myslę! Nie rozumiem Ciebie! Grasz? Rozumem mnie świnisz? Mowisz? Chyba czas znowu odpalić? Uzgodniliśmy dotąd że świnią być nie nalezy! Ale od jutra:) Bo rezurekcja jutro! dopiero!!!! Trzy morza:) Lacrimosa! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ludu 22.03.08, 23:05 Ide spac:) www.dziedzictwo.ekai.pl/_files/mp3/LUDU_MOJ_LUDU.mp3 Do zobaczenia White:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dl nie wiem, ale... IP: 89.16.85.* 22.03.08, 23:01 moge ci powiedziec jak sie zwija laczki, dir und deiner Freundin Christal. Es ist mir ein Vergnuegen dir und deinen Freunden zu sagen: fick dich und leck mich am Arsch! Frohes Osterfest !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: nie wiem, ale... 23.03.08, 03:21 Prze Państwa, mieli Państwo niewątpliwy zaszczyt zaznajomić się z głosem Nowej Polskiej Emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Bonjour IP: 78.42.22.* 23.03.08, 10:56 co juz* po s*niadaniu posluchajcie o baranku boz*ym z watykanu i s*wia,teczne pozdrowienia od Benedykta 16 o godz. kolo 12,00 albo wczes*niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona pijaka sika W rulon! Lepiej do DU PY włażą!!!!!!!!!! IP: *.artikel10a.at 23.03.08, 17:40 Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: W rulon! Lepiej do DU PY włażą!!!!!!!!!! 23.03.08, 18:53 Cieszy mnie każdy żywy głos naszego szczecińskiego forum. Zonkile i tak rozchełstały się nieprzyzwoicie. Trudno niektórym z forumowiczów będzie przebić je w ich rozpasaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch hallo-co z wami-coraz mniej tu IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 24.03.08, 17:39 wiosna byla ale teraz znowu s*nieg puszy nas z*onkile wychylaja, sie, ale tkna, w s*niegu i ptaszki sa, cicho Odpowiedz Link Zgłoś