stettinum 02.04.08, 21:06 Warto dodać, że za stowarzyszeniem stoją ludzie z PiSu. Trzeba się podlizać na następne wybory i naobiecywać, że wszystko będzie za free :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: techno Re: Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:36 Strefy płatnego parkowania są w Trójmieście, Warszawie, Poznaniu, Krakowie, Wrocławiu, Berlinie, Pradze itd.. Również takie, z podziałami na podstrefy. Przykładowo w Poznaniu godzina w najdroższej podstrefie kosztuje 3 zł. A w takiej Pradze, w której są identyczne parkomaty jak u nas (tylko siwe), godzina parkowania kosztuje 40 koron. Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum rusza agitka PiSu 02.04.08, 21:44 w dodatku mogliby łaskawie zadawać PRAWDZIWE pytanie "czy jesteś za likwidacją strefy łatnego parkowania i likwidacją wielu miejsc pracy". Strefa jest nawet w Świnoujściu. a jeszcze niedawno PiS huczał, że łatwo jest coś zlikwidować :)))))) pani Pacynko tak na dzień dobry to co zrobisz z osobami, które pracują w SPP? Pani Pacyno co zrobisz z parkomatami, znakami itd? Bo likwidować to naprawdę bardzo łatwo :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: rusza agitka PiSu IP: *.europe.hp.net 02.04.08, 21:46 kabel, to ze ty przyglup jestes to ja wiem, ale wytlumacz mi sloneczko najlepiej jak potrafisz (skup sie) i napisz co ma z tym wspolnego pani Jacyna bedaca radna wojewodztwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: rusza agitka PiSu 02.04.08, 21:52 hehe jak to co? Pacyna jest wszędzie :))) chodzi na manifestacje w trakcie godzin pracy itd. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: rusza agitka PiSu 02.04.08, 22:36 W czasie czyichś godzin pracy? no to co z tego? a swoich godzin pracy, kabel, to MJW nie ma, bo jako przdsiębiorca pracuje 24 godz/dobę żeby utrzymywać ze swoich podatków darmozjadów z PO Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: rusza agitka PiSu 02.04.08, 22:38 zapomniałeś chyba, że jest w sejmiku. Ja też utrzymuję ten cyrk i płacę za agitki i pieniactwo ze strony PiSu. Piłeczka przerzucona. Teraz ty :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Krzystek Pazerny na smietnik historii! IP: *.europe.hp.net 02.04.08, 21:41 brawo! Koniec z dojeniem mieszkancow i dawaniem w zamian osranych chodnikow i zamkow na piasku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Krzystek Pazerny na smietnik historii! 02.04.08, 21:48 twierdzisz,ze jak nie będzie SPP to chodniki beda nieosrane...zmieni się mentalność właścicieli i mieszkańcy z większa troską podejdą do spraw miasta ,od tej przyziemnej zaczynając...ciekawe bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Krzystek Pazerny na smietnik historii! IP: *.europe.hp.net 02.04.08, 21:50 nie, mowie ze moze byc to samo gowno ale taniej dla mojej kieszeni. lapiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: Krzystek Pazerny na smietnik historii! 02.04.08, 21:54 no widzisz Leszczu będziesz miał taniej, ale wtedy miasto powie ci, że nie obniży krawężników i nie zrobi chodników, bo nie płacisz za to :), proste? Teraz chociaż w ramach "zrobienia nam dobrze" dłubią przy tych chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Krzystek Pazerny na smietnik historii! IP: *.europe.hp.net 02.04.08, 21:56 to moze niech Krzystek nie robi tych chodnikow co rozpadaja sie po 2 tygodniach, bedzie jeszcze taniej... niech on nic juz nie dotyka - bo nas to wszystko kosztuje... mowie ci kabel. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Krzystek Pazerny na smietnik historii! 02.04.08, 21:55 A potem bedziesz przelewać z pustego w prózne i grzmieć ,ze miasto nie robi tego czy owego, teraz uszczuplając jego dochody...nasze dochody jako mieszkańców miasta. Nie ma nic za darmo, likwidacja oprócz uszczuplenia dochodów, pozbawi ludzi pracy...wystarczyłoby zmieniż zasady funkcjionowania strefy.... Ale obiecywac ludziom,ze bedzie cos za darmola jest szalene chwytliwe...prawda????? Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: Krzystek Pazerny na smietnik historii! 02.04.08, 22:03 strefa ma wady, bo nie jest przejrzysta i jestem za poprawkami, ale likwidacja to populizm i agitka polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal tak technicznie pytam bo sie nie znam IP: *.europe.hp.net 02.04.08, 21:48 czy bedzie mozna podpiac pod to referendum, drugie dotyczace odspawania Korzystka z fotela prezia ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: tak technicznie pytam bo sie nie znam 02.04.08, 21:55 a tak technicznie to nie kradnij firmowego neta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: tak technicznie pytam bo sie nie znam IP: *.europe.hp.net 02.04.08, 21:57 kabel, za glupi jestes by to zrozumiec :))) a teraz odpowiedz ladnie(skup sie) da rade odwolac czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: tak technicznie pytam bo sie nie znam 02.04.08, 22:01 kombinujecie, ale to chyba zły pomysł - Krzystka to raczej emeryci mogą odwołać, a co emerytów przy okazji obchodzą jakieś strefy? Jeszcze ci pyskówkę zrobią, że auta chodniki blokują, a kierowcy nie zatrzymują się na pasach. Widzisz Leszczu to co od wszystkiego to jest do niczego. Dwa razy macie zasuwać i nie obijać się. Lenie...2 w 1 wam się zachciewa. Skandal :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: tak technicznie pytam bo sie nie znam 02.04.08, 22:05 o co chodzi z tym PISem ktory stoi za tym referendum??? ja zaglosuje zgodnie z inicjatywa tych ktorzy to organizuja. Sadze tez ze bardziej kuriozalnej strefy niz w Szczecinie nie ma w calej Europie. Ktos tu rzucal przyklad Pragi czy Swinoujscia czy tez inne - wiec niech ten ktos mi wskaze gdzie w Pradze jeden plac ma 3 strefy???? GDZIE sie rodza poza Szczecinem tak debilne pomysly? mnie najbardziej wkurza w tej strefie: 1. Ze podzial na podstrefy jest wg kompletnie nieracjonalny - dziwnym trafem czerwona jest najbardziej zawalona samochodami, a mialo byc na odwrot 2. ze jak kupie bilet w zoltej np na godzine bo tyle przwiduje ze mi tam zejdzie, a schodzi 20 min i pozniej jade w czerwona strefe to musze placic od nowa i te 40 minut juz oplacone jest dla mnie zmarnowane - to jest rzniecie mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach 02.04.08, 22:10 ja zorganizuje referendum, aby był bezwzględny zakaz parkownia na chodnikach. Oczywiście, że strefa ma wady i wymaga korekty, ale znajdź mi cywilizowane miasto w Europie, gdzie w tak bezczelny sposób zajmuje się chodniki, a ty jeszcze chcesz to za friko? co jeszcze? może komunikacja miejska za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 23:21 uuu Panie to malo sie po Polsce jezdzilo, Warszawa, Krakow to tak od razu co mi przychodzi do glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach IP: *.cable.smsnet.pl 02.04.08, 23:54 a od kiedy to Warszawa i Kraków to cywilizowane miasta? ;). Warszawa to moloch, a Kraków śmierdzi, jest obsrany i fatalnie wypada w rankingach czystości powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach IP: 15.203.169.* 02.04.08, 23:58 Gość portalu: gość napisał(a): > a od kiedy to Warszawa i Kraków to cywilizowane miasta? ;). Warszawa > to moloch, a Kraków śmierdzi, jest obsrany i fatalnie wypada w > rankingach czystości powietrza. nie to co Szczecin, co nie kabel ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach 03.04.08, 01:00 dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach 03.04.08, 00:53 Nie ma drugiego takiego wg mnie! W Szczecinie pod tym wzgledem panuje prawie ze totalne buractwo. ------------------- ale znajdź mi > cywilizowane miasto w Europie, gdzie w tak bezczelny sposób zajmuje > się chodniki, a ty jeszcze chcesz to za friko? co jeszcze? może > komunikacja miejska za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 00:32 Warszawa, Krakow... buractwo i centralne, widziales gdzies w Szczecinie postawione na chodniku 2 albo 3 samochody obok siebie tak ze naprawde nie ma gdzie przejsc? Inna sprawa dlaczego nie ma policji, starzy miejskiej itd... radarem scigac za predkosc to ok ale scigac za zle zaparkowanie juz nie? czemu? niech scigaja i za zle parkowanie i za predkosc... niech scigaja za psie kupy Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: tak technicznie pytam bo sie nie znam 02.04.08, 22:15 Mam gdzieś kto to organizuje, inicjatywa mówiąca ludziom ,ze cokolwiek moga miec za darmo z definicji jest zwykłym naciaganiem i zbijaniem kapitału politycznego na naiwności ludzkiej. Strefa ma ewidntne wady, chocby te o których piszesz,ale nie jest to powod do jej zniesienia tylko do modernizacjii Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum tak masz Albert parkować i nie kombinuj 02.04.08, 22:24 tak masz parkować po likwidacji SPP www.sophieneck-berlin.de/bilder/Berlin-Mitte-Spandauer-Vorstadt-oranienburger-str.jpg www.nordstadt.com/ihr-immobilienmakler-in-nord-berlin-und-oberhavel/fotos/buero-berlin-hermsdorf.jpg www.sophieneck-berlin.de/bilder/Berlin-Mitte-Spandauer-Vorstadt-grosse-hamburger-str.jpg i zbierać będę podpisy w celu oczyszczenia chodników z aut. Mogę liczyć na poparcie ekologów, cyklisów, matek, emerytów, rencistów itd. Co ty na to Alberciku? Wiesz ile miałbym głosów? Poprzeszkadzam Wam w politycznej agitce. Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: tak masz Albert parkować i nie kombinuj 02.04.08, 23:30 > i zbierać będę podpisy w celu oczyszczenia chodników z aut. Daj znać, jak zaczniesz. Jeden podpis już masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: tak masz Albert parkować i nie kombinuj 03.04.08, 00:56 ale o co Tobie chodzi? Przeciez juz Ci pisalem tu na forum co sadze o buractwie wielu, bardzo wielu szczecinskich kieorwcow i znieczulicy odpowiednich sluzb na takie zjawiska jak niszczenie zieleni przez parkuajce samochody, zastawianie chodnikow itp w tym co napisales ponizej Cie popieram, wiec nie rozumiem dlaczego do mnie piejesz... stettinum napisał: > tak masz parkować po likwidacji SPP > > i zbierać będę podpisy w celu oczyszczenia chodników z aut. Mogę > liczyć na poparcie ekologów, cyklisów, matek, emerytów, rencistów > itd. Co ty na to Alberciku? Wiesz ile miałbym głosów? Poprzeszkadzam > Wam w politycznej agitce. Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: tak masz Albert parkować i nie kombinuj 03.04.08, 00:59 Ok przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: tak masz Albert parkować i nie kombinuj 03.04.08, 01:09 nie, no spox. ja jestem przeciw strefie w obecnym ksztalcie - abstrachuje od tego czy za pomyslem stoi Krzystek czy Wachowicz czy kto tam mial taki leb zeby jeden plac dzielic na 3 podstrefy a generalnie podzielic miasto w sposob kompletnie nielogiczny na podstrefy. Jestem zwolennikiem strefy - jak dla mnie to moglaby byc nawet wieksza niz jest obecnie. i jestem zwolennikiem jednej strefy, a dzielenia na jakies podstrefy itp. Za malym jestesmy miastem zeby tak sie szatkowac - poza tym wg mnie pieniadze ze strefy powinny byc przeznaczane w pierwszej kolejnosci n na budowe 'infrastruktury dla rowerow' i wzmacnanie roli komunikcacji miejskiej (tak na marginesie dodam ze jestem zwolennikiem tak radykalnych roziwazan jak jeden pas ruchu na Gdanskiej tylko dla komunikacji miejskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
szydello Re: za mali jestesmy na strefy 08.04.08, 13:49 hehe. jestes pewny, ze jedno z najwiekszych polskich miast (powierzchniowo) jest za male ? ;) akurat mam to szczescie, ze przez inne polskie miasta nie tylko przejezdzalem, ale zdarzylo mi sie mieszkac poza sz-n i ... strefa szczecinska poza paroma mankamentami jest naprawde swietnie zaplanowana porownujac z np. krakowem. Jak szczecinowi dowala strefy ktore beda oznaczaly nie tylko zakaz parkowania, ale tez zakaz wjazdu, czy tez ograniczenie ruchu to dopiero zacznie sie placz ;) Patrzac z boku ostatnie zmiany naprawde musze ocenic na +. Brakowalo parkomatow, idea kolorowych stref jest jak najbardziej sluszna. Co bym zmienil ? Drastycznie zmniejszyl koszty abonamentu dla firm ktore musza dostarczac cla game produktow do firm (sklepow) w centrum. Dodatkowo naprawde chcialbym zobaczyc obiecywane przez poprzednikow podziemne/pietrowe parkingi w centrum wybudowane z naszych abonamentow, bo nie wiem czemu, ale mam niejasne wrazenie, ze za maly % wplywow z SPP jest przeznaczony na rozwoj miasta. Ostatnia kwestia to poruszany problem chamstwa w parkowaniu. Samochod zaparkowany nieprawidlowo powinien byc zglaszany policji czy strazy miejskiej przez kontrolerow. Moim zdaniem logiczne. ( technicznie tez proste bo wystarczy zafundowac najtanszy mozliwy model telefonu komorkowego i dac go kontrolerom. Oczywiscie bez zadnych abonamentow, kart itd. Kazda komorka moze sie laczyc ze 112 za darmo ...). W skali miasta ta odrobina kosztow by moim zdaniem wniosla wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 GDZIE można podpisywać ??? Adres ??? 02.04.08, 22:20 Poproszę o adres! polityczne podteksty mnie nie interesują "STrefę" uważam za złodziejstwo i rozbój w biały dzień! GDZIE PODPISYWAĆ ????? Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum złodzieje chodników 02.04.08, 22:23 złodziejstwo to jest zajmowanie chodników. Tak się parkuje w cywilizowanych miastach www.sophieneck-berlin.de/bilder/Berlin-Mitte-Spandauer-Vorstadt-oranienburger-str.jpg www.nordstadt.com/ihr-immobilienmakler-in-nord-berlin-und-oberhavel/fotos/buero-berlin-hermsdorf.jpg www.sophieneck-berlin.de/bilder/Berlin-Mitte-Spandauer-Vorstadt-grosse-hamburger-str.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP 02.04.08, 22:38 Podpisuję się pod likwidacją strefy natychmiast.Szczecin jest miastem bez centrum,więc SPP w centrum nie może obowiązywać,bo byłoby to nielogiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
stettinum Re: Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP 02.04.08, 22:40 BUHAHAHA coż za argument. To według Ciebie strefą jest tylko centrum? w dużych miastach jest to obszar ŚRÓDMIEŚCIA. Cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP 02.04.08, 22:42 A gdzie jest napisane,ze SPP jest w li tylko w centrtu, przetłumacz sobie skrót i od razu zrobi ci sie jaśniej, a z jakich przyzcyn w takich a nie innych miejscach to chyba wpaniesz przez niczyjej pomocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roso Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 07:24 Nie chce mi się z wami gadać. Prawie wszyscy pie..cie jak potłuczeni. Oszołom goni oszołoma, wątek po wątku. Zrzygać się można czytając waszą dyskusję, tyle w niej jadu i zacietrzewienia. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP 03.04.08, 08:46 .. jestem za likwidacją obecnej formy istenien SPP, chciałbym wiedzieć gdzie mogę złożyć podpis!! .. jestem też za zmianą zasad parkowania w mieście .. .. dlatego mój podpis ma swoją cenę, w postaci deklaracji, że stowarzyszenie zajmie się tematem parkowania w mieście w sposób rzetelny, bo po likwidacji strefy .. temat będzie wymagał uregulowania .. .. w moim rejonie pracy istnieje strefa i sam mam kilka pomysłów co do jej usprawnienia / likwidacji absurdów / zasad funkcjonowania .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim. maxim w TO. gdzie jest lista? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:54 Odpowiedz Link Zgłoś
gontek22 tak tak 03.04.08, 13:34 ok, idzmy dalej!! Kto jest za zlikwidowaniem strazy miejskiej ?? nie zajmuja sie tym co powinni a chwalenie sie nowym fotoradarem za 266tys zl to juz przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul SPP - kuriozum !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 14:24 A jeśli referendum przepadnie to proponuję umożliwić parkowanie inwalidom w każdym miejscu strefy, a nie tylko na miejscach wyznaczonych kopertą /prawie ich w ogóle nie ma,albo parkują bezkarnie osoby nieuprawnione/. Pracownicy Strefy na zwróconą uwagę stwierdzają, że to, że osoba nieuprawniona zaparkowała na wyznaczonym miejscu dla inwalidy nie jest ich sprawą i ze stoickim spokojem wkładają mandat inwalidzie który zaparkował na pierwszym wolnym miejscu w pobliżu. Mam takich upomnień już dziesiątki i nie zamierzam uiścić żadnych opłat. Miejsc wyznaczonych jest ponadto zdecydowanie za mało. W innych miastach sprawę rozwiązano bezproblemowo. Inwalida z niebieską kartą może parkować bezpłatnie w każdym miejscu Strefy. Genialne, ale nasi / szczecińscy / Radni nie chcą takiego rozwiązania. Ciekawe dlaczego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: SPP - kuriozum !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 14:43 pod UM miejsca dla inwalidów świecą pustkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota a stettinum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 14:51 Stettinum widzę, że ujawniłeś wrażych agentów PiSu :-0 Zdemaskowałeś tę agenturę.Brawo ! Być może jest to pretekst. Nie wiem tego ale mi w temacie odwołania Krzystka jest akurat po drodze z tymi inicjatorami. To szkodnik i skompromitowany Prezydent. PS a co Ty tu robisz jak nie kontragitkę czyli agitke ale w jaką s przeciwną stronę? Nie zarzucam więc innym tego co tu non stop robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP 03.04.08, 19:03 Bardzo dobrze bo mieszkancy Szczecina maja DOSC wrednych GOWNIARZY Z PO typu Krzystek i Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paź wójta Tabakiera dla nosa! IP: *.chello.pl 05.04.08, 00:48 Podpiszę sie chociażby dlatego, żeby zaprotestować przeciwko arogancji władzy, która jeśli już raczy rozmawiać z poddanymi to tylko przed wyborami. Trzeba przypomnieć rządzącym kto jest dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lock Re: Gdzie są zbierane podpisy IP: 83.168.106.* 05.04.08, 09:40 Podajcie miejsce zbierania podpisów, chętnie wezmę w tym udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Tabakiera dla nosa! IP: 77.88.180.* 20.04.08, 20:27 i Masz słuszną rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP IP: *.ghnet.pl 05.04.08, 21:42 nie bardzo widzę moc prawną tego referendum uchwały rady gminy mozna uchylic w trybie procesowym ,skargi po uprzednim wezwaniu do usuniecia naruszenia uprawnienia lub prawa gdy uchwała prawa lub uprawnienia nie narusza to brak jest tytułu prawnego do uniewaznienia uchwały to tak jakby zapytać obywateli czy wolą płacić podatki czy nie to nawet milionerzy odpowiedzą ,że nie jest problem z parkowaniem , czyli rozumiem ,że wykazano w sposób nie budzący wątpliwości przesłanki do ustalenia strefy płatnej , wymienione w ustawie o drogach publicznych i od tego sa organy włądzy samorządowej ,aby problemy rozwiązywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom <a href="http://szczecinianiedlasiebie.pl/" target="_blank">sz IP: *.chello.pl 06.04.08, 23:40 na tej stronie są wszystkie informacje i kontakt z organizatorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom szczecinianiedlasiebie. pl IP: *.chello.pl 06.04.08, 23:41 coś źle się wkleił adres:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes przeciw parkomatom SPP IP: *.globalconnect.pl 07.04.08, 10:34 dlaczego parkomaty nie mówią "Dziękuję!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
1reve Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP 11.04.08, 12:45 jestem jak najbardzeiej za likwidacją stref SPP dla mieszkańców którzy muszą płacić za postawienie samochodu pod własnym blokiem.a gdzie ta równość konstytucyjną równego traktowania obywateli ?jeden ma płacić pod swym domem a drugi nie....Problem prosto można rozwiązać ,wystarczy wybudować kilka parkingów kilku poziomowych w wybranych cześciach miasta i nakazać parkowanie w tych miejscach a mieszkańcy bez problemu mogą pozostawić pod swoimi blokami i po problemie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Rusza zbieranie podpisów przeciw SPP IP: 77.88.180.* 20.04.08, 20:24 my Szczecinianie musimy przez takie inicjatywy zacząć domagać się lepszego rządzenia NASZYM miastem bez względu która opcja rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz ze strefą Dzisiaj zebralem 10 podpisów IP: *.chello.pl 20.04.08, 21:05 nikt nie odmówił. Komentarze części podpisanych osób nie nadają się do umieszczenia na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś