borys09876 07.04.08, 00:56 gdzie sa najlepsze gabinety kosmetyczne w szczecinie? moze ktos jakis polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.cable.smsnet.pl 07.04.08, 01:50 masz wielki kompleks odnowy biologicznej w Spa Baltica (Pazim) www.spabaltica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.ip.netia.com.pl 07.04.08, 08:02 > masz wielki kompleks odnowy biologicznej w Spa Baltica (Pazim) > www.spabaltica.pl/ Nowoczesne gabinety kosmetyczne, szkoda że jeszcze nie otwarte. Widac,że PAZIMOWI nie zależy na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 09:11 Dr Irena Eris - na Felczaka. Super obsługa, dobry sprzęt. Ja jestem zadowolona zarówno z fryzjerki, jak i całego gabinetu. Kiedyś chodziłam do dr Stołowicz na Mazurską, ale jakoś tak się przeniosłam do Eris. Odpowiedz Link Zgłoś
last_pytek Re: dobre gabinety kosmetyczne 12.04.08, 11:12 spa baltica jest juz otwarta. jak dla mnie super!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sprezynka.pl Re: dobre gabinety kosmetyczne 17.04.08, 21:15 Dla mnie też SUPER!!! Miła, profesjonalna obsługa! Relax na maxsssa :-D POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sprezynka.pl Re: dobre gabinety kosmetyczne 17.04.08, 21:21 Naprawde warto spędzić chwilę relaxu w Spa - Baltice*!* Odpowiedz Link Zgłoś
last_pytek Re: dobre gabinety kosmetyczne 18.04.08, 16:52 rzeczywiście chyba po raz pierwszy mogę powiedzieć ,że reklama nie kłamie . wchodząc tam zapomina się o wszystkim. a reklama w TV -XXI wiek co jest rzadkością w tego typu obiektach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina cosmedica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 21:53 Ja z reka na sercu polecam cosmedice.Robilam tam makijaz trwały i oczyszczanie twarzy. Jestem bardzo zadowolona z efektów jak i przemiłej, kompetentnej obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: cosmedica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 01:49 to prawda cosmedica jest super!!!!!!! chodzilam tam na vacu, ale zabiegi tez okk:) Odpowiedz Link Zgłoś
klaidua2 Re: cosmedica 14.08.13, 15:08 A ja polecam Wam Gabinetu Urody Bijou na Dunikowskiego - mają bardzo przyzwoite ceny, fajne promocje, generalnie dobra, profesjonalna obsługa z wieloma kwalifikacjami, używają produktów wysokiej jakości :-) Oferują wiele zabiegów, na przykład falami radiowymi, mikrodermabrazję, peelingi, masaże ultradźwiękami, mnóstwo zabiegów oczyszczających i ujędrniających, a także przeciwzmarszczkowych. Korzystam od jakiegoś czasu i jestem naprawdę zadowolona z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.13, 16:25 Jestem zadowolona z Domowego spa na Warszewie. Świetne masaże i zabiegi wyszczuplające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.13, 18:05 Polecam znakomite miejsce, w samym centrum: Aroma & Beauty. Wspaniali fachowcy, przystępne ceny, przemiły personel, czysto i na wysokim poziomie (w zakresie umiejętności i wyposażenia technicznego). ul. Wielkopolska 22 www.aroma-beauty.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalunia Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.13, 23:41 Polecam Salon Kosmetyczny w dawnym kinie Colosseum. Salon nazywa się Instytut Kosmetologii Estetycznej i pracują w nim bardzo dobrzy profesjonaliści. Doradzą, w miłej atmosferze wykonają odpowiednio do cery dobrany zabieg. Tutaj jest ich strona www . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.centertel.pl 19.03.17, 17:50 Zapraszam na stronę www.vessna.pl bogata oferta, indywidualne i profesjonalne podejście, porady kosmetyczne i zalecenia do domu w cenie wizyty, efektowne zabiegi. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
szz20l Re: dobre gabinety kosmetyczne 28.03.17, 14:48 Nowy serwis ogłoszeń w Szczecinie, wszystko w jednym miejscu Ogłoszenia, Forum, Blog. Wejdź już teraz i umieść swoje ogłoszenie szczecin24h.pl Strona z certyfikatem bezpieczeństwa. Umieść swoją firmę! Zaufało nam już setki osób, a działamy nie cały miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobre gabinety kosmetyczne IP: *.its-24.pl 13.10.22, 21:06 Zapraszamy i polecamy salon kosmetyczny Apolonia Piękna Odpowiedz Link Zgłoś