Dodaj do ulubionych

koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera??

IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:04
koncert ekscentrycznej grupy Boris Kovac & Ladaaba Orchest z Serbii. Poczatek
koncertu o g. 20.00
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:20

a bilety po czemu?
      strasznie się rozbestwili ostatnio, karta klubowicza 50 pln wazna tylko rok -
      lekka przesada
      • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:27
        zartujesz...nie wiedzialam nawet, oznacza to, ze mam juz niewazna ;(
        bilety z kartami 20 bez 30
        • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:36

nie no stare to raczej zachowaly waznosc po wsze czasy kilkanascie dni temu w
          kazdym razie jeszcze dzialala ale kicha bo wez tu namow kogos znajomego na
          wyrobienie karty :(

20i30?:( furmanka kapusty, a istnieje mozliwosc przyjscia w polowie i
          nieplacenia? moze wiesz z doswiadczenia bo mi sie chyba tam raptem 2 koncerty
          zdarzyly i niepamietam
          • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:43
            hmm.....jesli jestem na koncercie, to od poczatku,
            mysle ze jesli przyjdziesz w polowie lub pod koniec to zaplacisz za wjazd 10
            (normalne wejscie w pt bez karty dla mezczyzn, kobietki o polowe taniej)
            • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:54
              Gość portalu: Ania L. napisał(a):

> hmm.....jesli jestem na koncercie, to od poczatku,

hmm.....jesli jestem splacaczem kilku kredytow mieszkaniowych i dlugow
              wdziecznosci za bledy w mlodosci to musze oszczedzac na czym sie da rowniez na
              zupelnie nie znanej kapeli
              • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:59
                moje hmm... mialo oznaczac ze nie wiem ,czy w polowie koncertu mozna wejsc bez
                biletu, bez zadnych podtekstow i skojarzen franciu
                a tej grupy to ja tez zupelnie nie znam ale slyszalam ze calkiem sympatycznie
                brzdakaja
    • absztyfikant Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:55
      Ta knajpa to jest ta, ktora jest zadedykowana wyjcowi Polomskiemu ?
      • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 12:00
        absztyfikant napisał:

> Ta knajpa to jest ta, ktora jest zadedykowana wyjcowi Polomskiemu ?

to ta
        • Gość: Ana Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 11:07
          mimo,że"zadedykowana wyjcowi"to raczej sympatyczne miejsce...no i kartę dali...
      • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 12:00
        ta sama
        • absztyfikant Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 12:01
          Jesli graja tam w klimacie Polomskiego, to szybko zbankrutuja.
          • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 07:20

szybko nie zbankrutuja ale tym razem nie za bardzo mi sie podobalo :(
            • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:05
              ladnie grali, tylko towarzystwo jakies nie z tej planety...
              franek chyba widzialam :)
              • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:07
                mialo byc chyba widzialam Ciebie
                • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 10:20

> mialo byc chyba widzialam Ciebie

jezu a ja akurat wyjatkowo w ten piatek zapomnialem o wizazyscie ;-(
                  jak mnie poznalas przeciez nie wlozylem umowionego znaku rozpoznawczego?
                  no tak towarzycho chyba samo ze soba przyszlo
                  • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:30
                    tzn nie jestem pewna, ale wydaje mi sie ze to jednak byles Ty, rozmawiales z
                    gosciem przy wejsciu??
                    • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 10:41

oczywiscie ze gadalem z czlowiekiem (bramkarzem?;) przy wejsciu
                      pytalem za ile moge wejsc a on za tyle i tyle i milego wieczoru zyczy a ja mu
                      na to ze dziekuje

i co jak wygladam? pytam bo ostatnio sie sobie nie przygladalem;)
                      • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:42
                        ok, bardzo zabawne i jakie pouczajace
                        • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 10:45

> ok, bardzo zabawne i jakie pouczajace

pouczajace chyba nie, zabawne - mialem nadzieje ze tak

> tzn nie jestem pewna, ale wydaje mi sie ze to jednak byles Ty

wlasnie! zastanawia mnie skad ta pewnosc?

halo! slonce swieci! nie ma sie co "nadymac"!
                          :)
                          • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 11:09
                            przeciez napisalam ze wydaje mi sie!!!
                            i ze nie jestem pewna
                            • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 11:13

ok ok to napisz jak Ci sie wydaje ze wygladalem,
                              napisz jak Ci sie wydaje ze wygladalas ;))
                              i ustal znak rozpoznawczy na nastepny koncert :)

ps wydali? placilas? kiedy skladalas wniosek?
                              • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 11:27
                                juz nic nie napisze, co mi sie wydawalo, ze mi sie wydawalo, bo mi sie
                                wydawalo.....
                                wydali, nie palcilam, chyba 10-2002
                                • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 11:39

ok no to mam nadzieje ze tylko mi sie wydawalo ze sie o cos obrazilas

ps a moze to bylem ja?;)
                                  • Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 11:47
                                    plonnna nadzieja...
                                    juz mi przeszlo
                                    • franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 11:58

> plonnna nadzieja...
                                      > juz mi przeszlo

to ja tylko prosze jutro wstac jednak prawa noga, ladnie sie usmiechac i miec
                                      lepsiejszy humor - tak sam z siebie
                  • swarozyc Franek - przebieraniec 27.10.03, 11:52
                    franekkk napisał:
                    jezu a ja akurat wyjatkowo w ten piatek zapomnialem o wizazyscie ;-(
                    > jak mnie poznalas przeciez nie wlozylem umowionego znaku rozpoznawczego?
                    .........................
                    nie udawaj ze do wisazysty chodzisz! Przechodzisz sie po hali z biela tytoniowa
                    i juz podklad gotowy, czy "fundation" jak wtajemniczeni mowia...
                    Znak rozpoznawczy; smrod siarki i mocznika!..:-)
                    • franekkk Re: Franek - przebieraniec 27.10.03, 11:56
                      swarozyc napisała:

> Znak rozpoznawczy; smrod siarki i mocznika!..:-)

merci zboku
                      :)
                      • swarozyc Re: Franek - przebieraniec 27.10.03, 12:00
                        franekkka napisała:

> merci zboku
                        > :)
                        ------------------
                        Dlaczego z boku?
                        a nie en face? Pisz porzadnie po francuzku!...
                        • franekkk Re: Franek - przebieraniec 27.10.03, 12:06
                          swarozyc napisała:

> Pisz porzadnie po francuzku!...

monsieur swarozyc est imbécile
                          gut?
    • swarozyc Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic 27.10.03, 12:16
      Wzorem Skutera nie wiesz co to jest bon ton i savoir vivre.(:-
      (Co jottka w tobie widzila...?)
      • Gość: Ania L. Re: Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic IP: 212.14.63.* 27.10.03, 12:25
        swarozyc napisał:

> Wzorem Skutera nie wiesz co to jest bon ton i savoir vivre.(:-
        > (Co jottka w tobie widzila...?)
        >
        no wlasnie sie popisales dobrym tonem.....
        • swarozyc Re: Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic 27.10.03, 12:27
          no wlasnie sie popisales dobrym tonem.....
          ''''''''''
          ??
          • Gość: Ania L. Re: Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic IP: 212.14.63.* 27.10.03, 12:32
            !!!
            • swarozyc Ania 27.10.03, 12:33
              PMS?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka