Gość: Ania L. IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:04 koncert ekscentrycznej grupy Boris Kovac & Ladaaba Orchest z Serbii. Poczatek koncertu o g. 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:20 a bilety po czemu? strasznie się rozbestwili ostatnio, karta klubowicza 50 pln wazna tylko rok - lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:27 zartujesz...nie wiedzialam nawet, oznacza to, ze mam juz niewazna ;( bilety z kartami 20 bez 30 Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:36 nie no stare to raczej zachowaly waznosc po wsze czasy kilkanascie dni temu w kazdym razie jeszcze dzialala ale kicha bo wez tu namow kogos znajomego na wyrobienie karty :( 20i30?:( furmanka kapusty, a istnieje mozliwosc przyjscia w polowie i nieplacenia? moze wiesz z doswiadczenia bo mi sie chyba tam raptem 2 koncerty zdarzyly i niepamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:43 hmm.....jesli jestem na koncercie, to od poczatku, mysle ze jesli przyjdziesz w polowie lub pod koniec to zaplacisz za wjazd 10 (normalne wejscie w pt bez karty dla mezczyzn, kobietki o polowe taniej) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:54 Gość portalu: Ania L. napisał(a): > hmm.....jesli jestem na koncercie, to od poczatku, hmm.....jesli jestem splacaczem kilku kredytow mieszkaniowych i dlugow wdziecznosci za bledy w mlodosci to musze oszczedzac na czym sie da rowniez na zupelnie nie znanej kapeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 11:59 moje hmm... mialo oznaczac ze nie wiem ,czy w polowie koncertu mozna wejsc bez biletu, bez zadnych podtekstow i skojarzen franciu a tej grupy to ja tez zupelnie nie znam ale slyszalam ze calkiem sympatycznie brzdakaja Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 11:55 Ta knajpa to jest ta, ktora jest zadedykowana wyjcowi Polomskiemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 12:00 absztyfikant napisał: > Ta knajpa to jest ta, ktora jest zadedykowana wyjcowi Polomskiemu ? to ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 11:07 mimo,że"zadedykowana wyjcowi"to raczej sympatyczne miejsce...no i kartę dali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 24.10.03, 12:00 ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 24.10.03, 12:01 Jesli graja tam w klimacie Polomskiego, to szybko zbankrutuja. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 07:20 szybko nie zbankrutuja ale tym razem nie za bardzo mi sie podobalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:05 ladnie grali, tylko towarzystwo jakies nie z tej planety... franek chyba widzialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:07 mialo byc chyba widzialam Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 10:20 Gość portalu: Ania L. napisał(a): > mialo byc chyba widzialam Ciebie jezu a ja akurat wyjatkowo w ten piatek zapomnialem o wizazyscie ;-( jak mnie poznalas przeciez nie wlozylem umowionego znaku rozpoznawczego? no tak towarzycho chyba samo ze soba przyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:30 tzn nie jestem pewna, ale wydaje mi sie ze to jednak byles Ty, rozmawiales z gosciem przy wejsciu?? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 10:41 oczywiscie ze gadalem z czlowiekiem (bramkarzem?;) przy wejsciu pytalem za ile moge wejsc a on za tyle i tyle i milego wieczoru zyczy a ja mu na to ze dziekuje i co jak wygladam? pytam bo ostatnio sie sobie nie przygladalem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 10:42 ok, bardzo zabawne i jakie pouczajace Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 10:45 Gość portalu: Ania L. napisał(a): > ok, bardzo zabawne i jakie pouczajace pouczajace chyba nie, zabawne - mialem nadzieje ze tak > tzn nie jestem pewna, ale wydaje mi sie ze to jednak byles Ty wlasnie! zastanawia mnie skad ta pewnosc? halo! slonce swieci! nie ma sie co "nadymac"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 11:09 przeciez napisalam ze wydaje mi sie!!! i ze nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 11:13 ok ok to napisz jak Ci sie wydaje ze wygladalem, napisz jak Ci sie wydaje ze wygladalas ;)) i ustal znak rozpoznawczy na nastepny koncert :) ps wydali? placilas? kiedy skladalas wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 11:27 juz nic nie napisze, co mi sie wydawalo, ze mi sie wydawalo, bo mi sie wydawalo..... wydali, nie palcilam, chyba 10-2002 Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 11:39 ok no to mam nadzieje ze tylko mi sie wydawalo ze sie o cos obrazilas ps a moze to bylem ja?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? IP: 212.14.63.* 27.10.03, 11:47 plonnna nadzieja... juz mi przeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: koncercik w kafe jerzy- ktos sie wybiera?? 27.10.03, 11:58 Gość portalu: Ania L. napisał(a): > plonnna nadzieja... > juz mi przeszlo to ja tylko prosze jutro wstac jednak prawa noga, ladnie sie usmiechac i miec lepsiejszy humor - tak sam z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Franek - przebieraniec 27.10.03, 11:52 franekkk napisał: jezu a ja akurat wyjatkowo w ten piatek zapomnialem o wizazyscie ;-( > jak mnie poznalas przeciez nie wlozylem umowionego znaku rozpoznawczego? ......................... nie udawaj ze do wisazysty chodzisz! Przechodzisz sie po hali z biela tytoniowa i juz podklad gotowy, czy "fundation" jak wtajemniczeni mowia... Znak rozpoznawczy; smrod siarki i mocznika!..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Franek - przebieraniec 27.10.03, 11:56 swarozyc napisała: > Znak rozpoznawczy; smrod siarki i mocznika!..:-) merci zboku :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Franek - przebieraniec 27.10.03, 12:00 franekkka napisała: > merci zboku > :) ------------------ Dlaczego z boku? a nie en face? Pisz porzadnie po francuzku!... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Franek - przebieraniec 27.10.03, 12:06 swarozyc napisała: > Pisz porzadnie po francuzku!... monsieur swarozyc est imbécile gut? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic 27.10.03, 12:16 Wzorem Skutera nie wiesz co to jest bon ton i savoir vivre.(:- (Co jottka w tobie widzila...?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic IP: 212.14.63.* 27.10.03, 12:25 swarozyc napisał: > Wzorem Skutera nie wiesz co to jest bon ton i savoir vivre.(:- > (Co jottka w tobie widzila...?) > no wlasnie sie popisales dobrym tonem..... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic 27.10.03, 12:27 Gość portalu: Ania L. napisał(a): no wlasnie sie popisales dobrym tonem..... '''''''''' ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Franek - L'enfant Terrible Polic i okolic IP: 212.14.63.* 27.10.03, 12:32 !!! Odpowiedz Link Zgłoś