as9943 11.11.08, 17:14 W co 5-tym domku jest flaga wywieszona. Ludzie co się z wami dzieje przecież to najważniejsze polskie święto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Cynksiarze i półzłodzieje są IP: *.cust.tele2.pl 11.11.08, 17:35 internacjonalistyczni. Ale KOMINEK jest u każdego!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf plastikowe okna 11.11.08, 18:41 Staredrewniane okna mialy w standardzie metalowe uchwyty do flag. Przy budowie domu z plastikowymi oknami lub wymianie na nowe z drewnianych, okazuje sie, ze firmy sprzedajace okna nie maja nic takiego w ofercie, nawet jako jakies uzupelnienie. Ja rozwiazalem sobie problem kupujac dwie obejmy do mocowania rur do sciany i wstawilem je na kolkach w mur przyokienny. ale dlugo sie zastanawialem jak rozwiazac ww problem i sam wymyslilem powyzsze - firma od okien nic nie byla w stanie podpowiedziec. Sadze, ze obecny brak flag w duzej mierze wynika z powyzszej likwidacji starych uchwytow (pisze tu o srodmiesciu i innych dzielnicach ze starsza zabudowa) i braku nowych rozwiazan. Ludzie przypominaja sobie o wywieszeniu flagi, stwierdzaja , ze nie ma wlasciwie gdzie - i zapominaja o problemie do nastepnej okazji. Sadze, ze jakby ktos przelecial sie po domach z wiertarka i uchwytami mocowanymi do scian, to moglby sporo zebrac jesli calosc zamykalaby sie w tak z 20 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obłuda Grzegorz Re: plastikowe okna IP: *.chello.pl 11.11.08, 19:50 Nie ma co z tego zagadnienia robić problemu. Najważniejsze święto to wejście do Unii Europejskiej, a urzędnicy w Brukseli nie są tacy wymagający. Teraz ludzie niechętnie manifestują swoje poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
gentelmenel Re: plastikowe okna 11.11.08, 20:02 a co to za niepodleglosc skoro np holendrzy zamykaja nasze stocznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: plastikowe okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 17:35 Myślałem nad oknami PCV ale po dokonaniu kalkulacji wybrałem okna trzyszybowe w promocji firmy Pozbud S.A. dodatkowo dostałem 7 letnią gwarancję na lakier oraz bardzo dobre drewno Matoa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaul. Re: Na Warszewie w domkach mało flag wywieszonych IP: *.cust.tele2.pl 12.11.08, 15:49 Myślę, że jeszcze większe łajdactwo mieszka w Dobrej Szczecińskiej i okolicy. Widać po tym jak jeżdża (rejestracja) przez Głębokie do miasta i z miasta. Kochane samochody z rejestracją "ZPL .....". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as miejskie elity wstydzą się, bierzcie przykład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:59 z duńczyka z korpusu NaTO u niego wisi flaga cały rok.Choć przyznać trzeba że niektórzy na okolicznośc takich świąt sprawili sobie maszty i co najważniejsze wykorzystują je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Na Warszewie w domkach mało flag wywieszonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:01 Jak brak flagi będzie powodem do wstydu, to się sytuacja zmieni. A kiedy będzie? Gdy do ludzi to dotrze. A kiedy dotrze? Jak będzie o tym głośno, w prasie, TV i na takich forach. cóż, póki co prasa coś tam zamiałczała, wszystko już ucichło... Myślę, że trzeba głośniej, dosadniej. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Na Warszewie w domkach mało flag wywieszonych 13.11.08, 03:54 as9943 napisał: > W co 5-tym domku jest flaga wywieszona. Ludzie co się z wami dzieje przecież > to najważniejsze polskie święto. Spokojnie. Trzeba tłumaczyć z roku na rok będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Na Warszewie w domkach mało flag wywieszonych IP: 62.69.218.* 13.11.08, 07:12 ludzie przeprowadzili się z bloków . Tam flagi wywieszał zarządca a tutaj to sami ludzie są zarządcami Odpowiedz Link Zgłoś