noisyqaz 05.12.08, 12:50 Witam, chce zostawić do sprzedania samochód w komisie, czy mozecie polecic mi jakis uczciwy komis w Szczecinie? Moze macie jakies doświadczenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Poszukaj jeszcze agencji tow. z dziewicami. IP: *.cust.tele2.pl 05.12.08, 13:40 Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
noisyqaz Re: Poszukaj jeszcze agencji tow. z dziewicami. 05.12.08, 14:16 Zawsze warto mieć nadzieję, może jednak są takie w Szczecinie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Poszukaj jeszcze agencji tow. z dziewicami. IP: *.chello.pl 05.12.08, 21:31 wystaw ogłoszenie bezie najbezpieczniej Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie 05.12.08, 22:00 trzymaj sie jak najdalej od komisów samochodowych ,zarówno przy sprzedaży jak i kupnie ,teraz masz wszystko i mozesz wszystko sprzedac przez internet a przynajmiej wystawic oferte ze zdjeciem i telefon ,po co ci złodziejski komis do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka oto moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 00:27 ale uzbroj sie w dlugi czas. Zarowno jakbys sam mial sprzedac czy w komisie , auta ciezko schodza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 18:43 Nigdy nie korzystajcie z carfest na Kolumba, oszukują na maxa. Pan był miły, oferowal diagnostykę w ASO, a jak faktycznie umówiłam diagnostykę i wzięłam urlop na tą okazję, to okazało się że auto... sprzedane! czyli generalnie to facet mydli oczy, ale jak chcesz na serio, to jakos tak mu nie po drodze do serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komis Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.play-internet.pl 01.08.14, 13:53 Jesli ktoś kupuje auto miesiąc lub umawia się na serwis za tydzień to wybaczcie , a przychodzi inny płaci i odjeżdza to ciężko czekać na kogoś kto się nie może zorganizować i nie wpłacił zadatku , z poważaniem C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. nie w Polsce IP: *.cable.quicknet.nl 31.03.09, 21:25 Jedz do Niemiec albo innego cywilizowanego kraju - szukaj samochodu dla "Niemca" z gwarancja komisowa i takiego na ktory oferowana jest sprzedaz ratalna/kredyt bankowy - nie laszcz sie na niski przbieg czy mlody rocznik i podejrznia niska cene - opowiesci jakoby samochodem jezdzila kobieta albo starszy pan wsadz do kapelusza (kobiety i starsi panowie traktuja samochody zazwyczaj gorzej niz przecietny facet-kierowca). W Holandi np kupsiz samochod drozej ale np z gwarancja ichniego PZM co do przebiegu eksploatacji i rzeczywistego przebiegu - przyjmj zasade ze komisy i sprzedawcy ktorzy zyja z handlowania samochodami zarabiaja na najwiekszych padlach - takie padlo robi sie jak najmneijszym kosztem by udawalo samochod i sprzedaje - roznica jest zarobkiem sprzedawcy - fura za 600 euro sprzedawana jest za np 1200 euro - lepiej wydac te 1200 euro a nawet dolozyc jeszcze 300 i kupic cos w dobrym stanie. No i rzecz jasna nie kieruj sie obiegowymi opiniami o samochodach (nie - juz od dawna i niemieckie i japonskie samochody nie sa bezawaryjne i tanie w eksploatacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss12 Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 04.01.14, 11:48 cześć zdecydowanie nie polecam auto komis ''Ela'' w szczecinie . Kupiłem auto i po przyjeździe do domu okazało się ze samochód ma wiele wad ukrytych . Sprzedawca oczywiście udawał niewiniątko , a jak zażądałem zwrotu kasy to powiedział nie ma mowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.doplaty.gov.pl 18.04.14, 12:51 MASTERAUTO Golisza 6 Sz-cin - też nie polecam !!! Sprzedawcy nie ogarniają tego co tam się dzieje, bałagan w papierach, niesłowność, obiecanki, zapewnienia, wszystko byle jak, byle szybko ! A już nie daj Boże umówić się na coś "na słowo". Kłamią w żywe oczy. Nie wywiązują się ze swoich zapewnień. Trzeba wydzwaniać, przypominać się, bo ciągle ktoś czegoś zapomniał, nie przekazał, nie znalazł, nie odzwonił..... MASAKRA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.police.vectranet.pl 08.06.14, 16:42 W autokomisie"ELA" na krzywostego tak samo jest, zwykli oszusci. Nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.opera-mini.net 01.08.14, 18:49 komis ekspert police polecam,kasa na 2. po sprzedazy, zdrowe negocjacje, bez zadnego zbednego czarowania. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamo Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.play-internet.pl 14.09.14, 14:02 Odradzam MASTERCARS24 na Golisza 6 , byłem ostatnio i autu które miało być zadbane i serwisowane okazało się kupą złomu, kompletnie nie kompetentna obsługa , sprzedający robił tylko wielkie oczy i udawał że wcześniej nie widział żadnych wad w aucie no i wisienka na torcie to ich mechanik - wciska takie kity że sam się z tego śmieje i puszcza oczka - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel k [...] IP: *.play-internet.pl 06.02.15, 07:31 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właściciel Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.15, 12:35 Żałosne jest to ze konkurencja pt. Gdanska 7 pisze takie komentarze ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.play-internet.pl 05.04.15, 18:18 Nie masz , racji Mastercars to jeden z najlepszych komisow w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzi Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.16, 09:47 Witam auto komis 'ELA' NADAL PAN na Płoni tak robi, gruboskórny grubas " widział pan co pan kupował" jest luty o godzinie 17:00 widziałem szpachle na błotniku bo Japończyki rdzewieją ok, ale pod spodem nie widziałem już że nie ma za co auta podnieść do góry bo zgniłe wszystko, zastosowano reperaturę ( profil do płyt G-K przyklejony klejem na ciepło ). Masakra TYM "autem" miała jeździć żona z dziećmi do przedszkola, i tak z 3500zł pan oddał 1000zł, bo na umowie było 900zł + koszt paliwa chyba? Auto ze świeżym przeglądem !!! 16.02.2016! przeszło auto badanie techniczne! Zielona Civic po gradobiciu z lpg. Tak więc auto komis "Ela" szerokim łukiem omijajcie, a z panem jeszcze nie skończyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afrodyta Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: 185.13.106.* 04.08.17, 11:38 Auto komis Ela to najwiekszy oszust jakiego znam oszukal mnie z kupnem mazdy 6 hak zostal wyciety a kable od swiatel poucinane i pozostawione tak sobie moglo dojsc do zapalenia sie samochodu pod spodem auta dziura z wlozonym styropianem i zasmarowana zeby nie bylo jej widac. Oszust oszust i keszcze raz oszust pieknie gada i wciska samochody z wadami Nigdy tam auta nie kupujcie ostrzegam gosciu czaruje i pieknie mydli oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em88 Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.15, 18:21 Ostrzegam przed nieuczciwym komisem samochodowym EUROCARS DARIUSZ ZABIEGAŁA Mierzęcice, Wolności 9; Pyrzowice, Kolejowa 13 (przy drodze Siewierz-Tarnowskie Góry, woj. Śląskie). Sprzedają tam samochody nie nadające się do jazdy, wykrycie pierwszej poważnej wady nastąpiło po przejechaniu kilku km po zakupie, p. Zabiegała zobowiązał się pokryć koszty naprawy, a teraz unika kontaktu, ucieka przed niezadowolonymi klientami z podwórza jak szczur. Wysyła swojego pracownika, żeby tłumaczył się za niego. Kłamstwa, oszustwo i niesłowność - to powinno widnieć na szyldzie EUROCARSu. Obsługa posprzedażowa na poziomie ŻENUJĄCYM i głupie uśmieszki - tylko na tyle stać oszustów z EUROCARSu. Sprawa znajdzie swój finał w sądzie. A jeszcze wspomnę o fakcie, że auto było zachwalane jako bezwypadkowe (jak to robi 90% "handlarzy"), a okazało się bite z obu stron. Nie polecam tego komisu, niesłowni kłamcy i tchórze, którzy boją się konfrontacji z klientem. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.15, 19:29 Popieram oszust i tchórz auto na aukcji jako bezwypadkowe po czym się okazało że walnięte z każdej strony- niestety dowiedzielismy sie o tym po zakupie, zaufaliśmy na słowo, właściciel cwaniakuje ale sprawa juz trafiła do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.16, 22:21 wszystkie ich auta są powypadkowe . a na aukcji '' stan Perfekcyjny'' i licznik cofnięty o 100 tyś.km SAME IGIEŁKI haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 25.02.16, 18:17 Bo jesteście barany i nie wiecie jaka jest definicja kodeksowa wypadku (a uczą tego na kursie prawa jazdy) - szukajcie pojazdu bezkolizyjnego (są takie perełki ale trafiają się niezwykle rzadko). jaguarclubpoland.net/forum/index.php?topic=8451.0 Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie 15.03.16, 11:51 Coś takiego jak - "uczciwy komis samochodowy" - nie istnieje. Nawet w świętym mieście Częstochowa. Ba! - u nas dopiero oszustów jak mrówków......! A jak na Jasną Górę przybywa ojciec dyrechtor, - liczba oszóstów wzrasta do sześcianu.......! Jędrek z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clannad78 Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie IP: *.241.um.szczecin.pl 21.10.16, 14:12 UWAGA na Auto Komis Ela, sprzedają auta po nauce jazdy. Byłem, oglądałem- co innego piszą w ogłoszeniu a co innego zastajesz na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wika009 Re: Uczciwy komis samochodowy w Szczecinie 16.10.17, 14:57 Zmieniałam niedawno Renault Megane na Peugeota 3008 i jak dla mnie się opłaciło. Lubię francuskie samochody. Zawsze mam do nich szczęście. Jeżeli chodzi o Szczecin to dobry dealer na pewno Drewnikowski i przede wszystkim mają doświadczenie, bo ponad 20 lat na rynku. Jak masz trochę czasu to warto monitorować ich katalog sprzedażowy, bo trafiają się od czasu do czasu niezłe perełki. Odpowiedz Link Zgłoś