exman 12.12.08, 23:32 nawet nie zająknęły się na temat sukcesu Tuska w Brukseli...czyżby czekały na teksty z Centrali ? Boże błogosław i tym. I Tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiSowiec Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.flashnet.pl 12.12.08, 23:38 skąd w Tobie tyle nienawiści Bracie?? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jakoś PiSowskie gacie 13.12.08, 00:41 Skąd ? No dwa lata przeżyłem pod PiSowskimi rządami, trudno nie wymiotować. Bracie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Jakoś PiSowskie gacie 13.12.08, 01:01 Bracia, tyle rządów było, a ja ciagle mam torsje... moze za duzo wypiliśma!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: far Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.neo.res.rr.com 13.12.08, 06:18 exman napisał: > Skąd ? No dwa lata przeżyłem pod PiSowskimi rządami, trudno nie wymiotować. Nie widze jakichs nadzwyczajnych okolicznosci dla ktorych rzady Pisu mialy by byc gorsze albo lepsze niz rzady SLd Aws czy obecne. Rzady jak rzady a przez ciebie przemawia antypatia personalna, ja na przyklad nie lubie Millera ale nie "rzygam" jego rzadami, chociaz zepsul Polske w ogromnym stopniu. Jakbys zapomnial to od ponad roku rzadzi PO i ciagly twoj atak na Pis jest jakas obsesja. Rozumiem ze nienawidzisz Kaczynskich bo chcieli zrobic cos co zaszkodziloby tobie osobiscie - zlikwidowac korupcje. Innego wytlumaczenia nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:06 Rozumiem ze nienawidzisz Kaczynskich bo chcieli zrobic cos co zaszkodziloby tobie osobiscie - zlikwidowac korupcje. Innego wytlumaczenia nie widze. PiSowcy reprezentują bolszewickie myślenie. Jak ktoś nie lubi PiSu, to na pewno skorumpowany. Bolszewicy też uważali za wrogów ludu, każdego, komu się bolszewizm nie podobał. I ten zakuty Pisowski łeb, dla którego nie ma innego wytłumaczenia, jak to co Jarosław prawi. Dla bolszewików też nie było innego wytłumaczenie poza tym, który sami rozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.chello.pl 13.12.08, 11:23 Gość portalu: XYZ napisał: > A ciebie komuszku kto się pytał o zdanie? Co do bolszewickiego myślenia to ty się na tym znasz, to wasza sldowska mentalność. W 89 członków i sympatyków pzpru powinno się było rozstrzelać i/lub powiesić. Polska byłaby naprawdę wolna. A tak dalej ujadacie i rościcie sobie prawa których przez 50 lat nie dawaliście innym. "bolszewickie myślenie" obśmiewa członek sldu! buhahaha! lenin w mauzoleum sie przewraca że towarzysze się wyrzekli swoich korzeni :D:D a na naradach partyjnych dalej śpiewacie "międzynarodówkę" na rozpoczęcie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.ftnet.pl 13.12.08, 07:11 exman napisał: > nawet nie zająknęły się na temat sukcesu Tuska w Brukseli... A jaki to "sukces" odniósł Tusku w tej Bruxeli? Zgodził się na okradanie Polski tylko przesunął termin tej grabieży. Żeby być sprawiedliwym - Kaczor też jest wpółwinny. Oba szkodniki należy jednakowo odsunąć od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe "Sukcesy" Donka IP: *.bu.edu 13.12.08, 07:50 gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,89978,5751687,NBP__Zadluzenie_zagraniczne_Polski_wzroslo_do_prawie.html W 2007 roku, od stycznia do konca listopada zadluzenie Polski wzroslo o 6 mld PLN. Jednak w grudniu rzadzil juz nowy rzad i caly rok 2007 zakonczyl sie wzrostem zadluzenia o 15 mld PLN. W miesiac - 9mld! Dawaj sie dalej dymac lemingu. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urp A mnie ciekawi skąd IP: *.globalconnect.pl 13.12.08, 08:08 się biorą takie osobniki jak eksman które na złość babci odmrożą sobie uszy? Nie żebym kaczorów lubił ale trzeba mieć naprawdę zaburzone postrzeganie świata żeby nie widzieć nieudolności i przekrętów platfusów. Zapłaczecie jeszcze nad swoim wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: A mnie ciekawi skąd 13.12.08, 08:15 be ze mnie qrwa!be ze mnie! nie chodze, nie wybieram, nie narzekam. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc twój prezio wydaje najwięcej, zaprzeczysz? 13.12.08, 12:47 Zadłużenie rośnie, a twój prezio zamiast dać PO dobry przykład to co zrobi? Prowadzi najdroższą w dziejach kancelarię! Wydaje więcej od Kwaśniewskiego, a jego poparcie jest niższe od Wałęsy! Miernota ten prezydent Kwaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho trop Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 09:48 exman napisał: > nawet nie zająknęły się na temat sukcesu Tuska w Brukseli...czyżby czekały na > teksty z Centrali ? Boże błogosław i tym. I Tym. Jaki sukces. Konkretnie co nazywasz sukcesem? Bo tak powiedział Tusio w WSI24? Ha ha ha! To masz jeszcze cały powód dla którego odtrąbiono sukces: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6059067,Sikorski__Beda_nagrody_dla_urzednikow__ktorzy_wynegocjowali.html Naiwny bubek z ciebie platformiany pieniaczu z Niesiołowskim w herbie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Niech ktoś podejrzy jakie gacie nosi Kzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 09:55 Bo i a, Kżystka gacie suszą się już pod nowym adresem, a Szczecin wciąż pisowski! Jak Polska cała. Zresztą. Znaczy się jak o PO gadać to tylko o PiSie. Kiełbaska jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jakoś PiSowskie gacie 13.12.08, 09:56 No, jeszcze trochę i napiszecie, że to porażka PO....żałosne mohery...czekam na waszą wersję zbawienia świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho trop Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 10:02 exman napisał: > No, jeszcze trochę i napiszecie, że to porażka PO....żałosne mohery...czekam na > waszą wersję zbawienia świata :) umie samodzielnie czytać? to niech poczyta bo samodzielnie myśleć to nie umie nasz forumowy mini-Niesiołowski :D varia.salon24.pl/106419,index.html Polska mimo wszystko musi płacić 30% zobowiązania/uprawnień do emisji z pierwszej dwudziestki 3x20, czyli za 6% emisji CO2 do atmosfery, a obiecane dotacje z Unii będą dostępne najwyżej w roku 2014 r. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Exman ale z ciebie kretyn n/t 13.12.08, 10:08 epitet z kazania o.Rydzyka. Znam, znam. Nie tylko takie bzdury wygaduje ten debil z kazalnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Exman ale z ciebie kretyn n/t IP: *.chello.pl 13.12.08, 10:13 exman napisał: > epitet z kazania o.Rydzyka. Znam, znam. Nie tylko takie bzdury wygaduje ten debil z kazalnicy. Rydzyk jest tak samo pie.rd.olniety jak ty i twoi idole z platfusowni oraz twoi znienawidzeni kaczyści. Jesteście jedną bandą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Po co dyskutujecie z exmanem? IP: *.globalconnect.pl 13.12.08, 10:23 Przecież wiadomo że chłopak myśli tak jak mu w "szkle kontaktowym" powiedzą że ma mysleć. To jeden z tych "młodych, wykształconych z wielkiego miasta". Jego ideologią jest "być przeciw kaczkom" i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Po co dyskutujecie z exmanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 10:25 A ja w tym roku jestem przeciw karpiom! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Gość trzy kropki 13.12.08, 10:26 ogniskuje stanowisko opozycji. Jednak opozycja nie ma jeszcze dyrektyw, jak skomentować brukselski sukces Tuska. A przecież, byli tam obaj, i wasz prezio-zgredzio i premier. Nie odtrąbicie wspólnego sukcesu ? Życzę zrelaksowanego weekendu, alleluja i do przodu.Idę na rynek po zieleninkę, Ex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Gość trzy kropki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 10:30 Nabyj też kiełbaskę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gość trzy kropki IP: *.chello.pl 13.12.08, 10:48 exman napisał: > ogniskuje stanowisko opozycji. Jednak opozycja nie ma jeszcze dyrektyw, jak > skomentować brukselski sukces Tuska. A przecież, byli tam obaj, i wasz > prezio-zgredzio i premier. Nie odtrąbicie wspólnego sukcesu ? Pewnie chodzi ci o mnie? To odpowiem: sram na pis na po i na sld. Tylko twojemu upartyjnionemu móżdzkowi trudno zrozumieć że ludzie moga mieć własne niepartyjne poglądy. Życzę również zrelaksowanego weekendu przy "śniadaniu z moniką" i "rozmowom bez krawata" czy jak to tam się nazywa. Ja z reguły jestem w opozycji do wszystkich rządów bez wyjątku bo to najgorsza partyjna zaraza która żeruje na naiwnych ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 oswiadczenie 13.12.08, 12:49 oswiadczam, ze ten post powyzej nie napisałem ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aside Zobacz absurrdalnosc rzekomego "sukcesu" IP: *.bu.edu 13.12.08, 23:54 biznes.onet.pl/2,1880396,wiadomosci.html Według wyliczeń Ministerstwa Środowiska, poznańskie spotkanie skutkowało wyemitowaniem do atmosfery 54 tys. ton gazów cieplarnianych. Jak poinformował w piątek wiceminister środowiska Janusz Zaleski, szef polskiej delegacji na COP 14, emisję gazów cieplarnianych zrekompensują m.in. posadzone lasy i żarówki wymienione na energooszczędne. Polska przekaże też uprawnienia do emisji na rzecz Funduszu Adaptacyjnego w celu ich późniejszego wykorzystania na finansowanie proekologicznych projektów na całym świecie. te teksty brzmia jak wyjete zywcem z partyjnych nasiadowek z czasow stalinizmu belkot eko koorwa terror nadchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jakoś PiSowskie gacie 14.12.08, 00:20 nie zajakneły sie bo im koscia w gardle stoją a mały rycerzyk pojechał tam jak kwiatek do kozucha i pcha się dalej na afisz bo mysli że mu cos z tego sukcesu kapnie , zamiast podpisać ratyfikowany traktat rżnie bezczelnie głupa i udaje greka, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.server4you.de 14.12.08, 00:27 piotr33k2 napisał: > nie zajakneły sie bo im koscia w gardle stoją a mały rycerzyk > pojechał tam jak kwiatek do kozucha i pcha się dalej na afisz bo > mysli że mu cos z tego sukcesu kapnie , zamiast podpisać > ratyfikowany traktat rżnie bezczelnie głupa i udaje greka, he he. ja tu pisze o terrorze ekoglupkow i klamstwie ktore ma byc alibi do okradzenia glupiej Polski na gruby szmal, a przy okazji - kaczorek ze swoimi ambicjami jest smieszna pacynka ps. o traktacie glupku zapomnij - juz madrzejsi od polaczkow postaraja sie zeby taki papier toaletowy nie byl jakimkolwiek ustawodawczym dokumentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jakoś PiSowskie gacie 14.12.08, 00:32 przeciez ja nawet nie wiem co ty głupku piszesz i sadzisz ,he he,a już zebym sie odnosił do wypocina jakiegoś forumowego śmiecia to wybacz ale nie pochlebiaj sobie, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Jakoś PiSowskie gacie IP: *.tor-proxy.org 14.12.08, 00:40 piotr33k2 napisał: > przeciez ja nawet nie wiem co ty głupku piszesz i sadzisz ,he he,a > już zebym sie odnosił do wypocina jakiegoś forumowego śmiecia to > wybacz ale nie pochlebiaj sobie, he he. przepraszam za urazenie "forumowej elity" do ktorej ty sie z pewnoscia zaliczasz? wiesz Piotrze, biednys... i umyslowo, i umyslowo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jakoś PiSowskie gacie 14.12.08, 00:48 tak tyś taki rozwiniety umysłowo to pewnie wiesz( czy nie? he he) ze traktach musi być przyjety i bedzie przyjety predzej czy pózniej, he he.jedni go negują z ciemnoty i niewiedzy , drudzy z wyrachowania i doraznych celów politycznych a trzeci z jednego i drugiego , he he. Odpowiedz Link Zgłoś