afata 30.12.08, 13:57 dla 4 miesięcznego dziecka.Muszę skonsultować nierówne źrenice synka a nie znam żadnego neurologa, pomóżcie.Zależy mi żeby byl na nfz, a może wiecie jakie są terminy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: neurolog 30.12.08, 14:01 Do dobrych i polecanych neurologów długie niestety. Najczęściej polecane nazwisko na tym forum to dr Hnatyszyn, ja polecam dr Gadowską, przyjmuje w oośrodku na Skłodowskiej-Curie, w ośrodku na Rostockiej i w przychodni przyszpitalnej w Zdrojach. Zobacz na forum zakątek szczecińskich mam, tam sporo wątków na ten temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
afata Re: neurolog 30.12.08, 14:15 dięki slonko, już szukam, ale trochę się przerazilam terminami Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: neurolog 30.12.08, 14:29 Zarówno z dr Hnatyszyn jak i Gadowską możesz spróbować umówić się wcześniej niż wynika z terminu rejestracji. Do dr Gadowskiej możesz zadzwonić rano w dzień kiedy przyjmuje do gabinetu i powiedzieć jak sprawa wygląda, jeżeli uzna że pośpiech wskazany to Was przyjmie, podobnie z dr Hnatyszyn one mają wolne "numerki" na nagłe przypadki. Ostatnio ktoś na forum jeszcze jakąś polecał babkę ze Zdrojów, może tam mniejsze tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś