absztyfikant 11.11.03, 13:54 Kochani, Nie jestem pracownikiem AGORY S.A. Za to wiem kim wy jestescie. Bijecie niewinnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bikiniarz To nie ludzie to wilki 11.11.03, 13:58 Każdy ma prawo do wlasnego zdania czy wam sie to podoba czy nie, być może zazdrościcie absztyfikantowi wiedzy na różne tematy ?? a może boli was to ze niewsztykto co napiszecie jest złote ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebeata Re: To nie ludzie to wilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 14:07 wiedza?? mogę ci tu wkleić mądralo nr 2 encyklopedię. tu nie chodzi o wiedzę, jak napiszę coś o tobie tak sobie, tylko na podstawie opinii jednego mądrali też możesz być zdenerwowany. Jak się o czymś pisze to należy zachować odrobinę obiektywności a przynajmniej sprawdzić co się komentuje i czy to jest prawda. Absztyfikant wypisuje bzdury niepoparte wiedzą na dany temat, siedzi, wymądrza się nie wiedząc czy kogoś krzywdzi czy nie. Ja udowodnie mu jak łatwo z kogoś zrobić idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: To nie ludzie to wilki 11.11.03, 14:12 Poki co robisz idiote z siebie. I pod e.beate tez sie podszywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: List do podszywaczy IP: 111.111.51.* 11.11.03, 17:04 absztyfikant napisał: > Kochani, > > Nie jestem pracownikiem AGORY S.A. Za to wiem kim wy jestescie. Bijecie > niewinnego czlowieka. musze przyznac ze i ja sie nabralem. za co cie przepraszam. no ale co zrobic kretynow nie brakuje, tez swego czasu mialem swoich wielbbicieli a zreszta mysle ze to ten sam psychopata. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: List do podszywaczy 11.11.03, 17:05 moj psycgol jesy milosnikiem laptopow...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś