tateti 01.02.09, 15:47 To oznacza coraz większe wpływy w PiSie, jako szczecinianie powinniśmy się cieszyć bo Ojczyzna potrzebuje Prawa i Sprawiedliwości. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=90688070 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: twarda wazelina Re: Jacyna-Witt na kongresie PiSu w pierwszym rzę IP: *.chello.pl 01.02.09, 16:04 I chłopakom rozwinęły się skrzydła w Szczypaku Odpowiedz Link Zgłoś
ex Czy kupila sobie to miejsce? 03.02.09, 00:11 Czy tak jak w przypadku aukcjii charytatywnej WOŚP kupila sobie to miejsce by sie pokazac, zarobic kilka punktow wsrod "naiwnego ludu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: przestań pieprzyć IP: *.chello.pl 01.02.09, 16:06 partyjniacki funkcjonariuszu Ojczyzna potrzebuje normalności, a żadna partia tego nie da Odpowiedz Link Zgłoś
r2009 Re: przestań pieprzyć 01.02.09, 16:08 Gość portalu: . napisał(a): > partyjniacki funkcjonariuszu Nie jestem partyjniackim .... . Hey !!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 żal mi tej kobieciny 01.02.09, 16:14 dla której Jarosław Kaczyński - mały dyktator jest wielkim mężem stanu, to świadczy tylko o tym,że ona dla wałdzy wszystko zrobi, na zjazdach UW tez pchała sie do pierwszego rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: żal mi tej kobieciny beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:19 www.onet.tv/28962,,,,,,33991,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: żal mi tej kobieciny 01.02.09, 17:25 beatrix13 napisała: > dla której Jarosław Kaczyński - mały dyktator jest wielkim mężem > stanu, > to świadczy tylko o tym,że ona dla wałdzy wszystko zrobi, > na zjazdach UW tez pchała sie do pierwszego rzędu > > bo ten typ tak ma , he he. > Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: żal mi tej kobieciny 02.02.09, 13:31 ciekawe....na zjazdach uw też zawsze siadała w pierwszym rzędzie.czy to oznacza wielkie wpływy w uw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: żal mi tej kobieciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:33 beatrix13 napisała: > dla której Jarosław Kaczyński - mały dyktator jest wielkim mężem > stanu, > to świadczy tylko o tym,że ona dla wałdzy wszystko zrobi, > na zjazdach UW tez pchała sie do pierwszego rzędu > To fakt, i źle świadczy o kondycji Jacyny jesli JK to dla niej monż stana... Ale ruwnie żałosne som polityczne zachwyty nad szczecinskim PO czy poczynaniami prezydenta lub urzendu marszalkowskiego czy też innych lokalnych debili politycznych i złodziei... z listy CBA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Marek Koćmiel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 10:37 > > na zjazdach UW tez pchała sie do pierwszego rzędu > > > Absztyfikant,wydajesz mi się być byłym działaczem Unii Wolności bo inaczej skąd takie stwierdzenia? A jeżeli b działaczem to nic dziwnego że Jacyna-Witt jest ci solą w oku bo swojego miejsca w polityce nie zagrzałeś. Zastanawiam się czy absztyfikant=beatrix13= inne to nie Marek Koćmiel bo ton wypowiedzi,znajomość faktów dotyczących Unii Wolności, skłonność do Pawła Piskorskiego,częstotliwość wypowiedzi wskazująca na dużo wolnego czasu oraz zainteresowanie pewnym forum narodowym wskazuje na tę osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Marek Koćmiel?to nie on! 02.02.09, 14:54 nie,emine.to nie koćmiel.koćmiel był i jest dobrym kolegą jacynki,razem płodzili wiele niedoważonych projektów.....razem bzdurzą o nowej partii...koćmiel by jacynce krzywdy nie zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzel Re: Marek Koćmiel?to on! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 18:01 tiaaaa jak tak się absztyfikant zapierasz to znaczy że jesteś Koćmiel!!!! wydało się!!!! Wszelkie podobieństwo zgadza się a do tego nienawidzi Jacyny-Witt bo porzuciła UW i przeszła do PIS.A tego się w pewnych kręgach nie wybacza! Odpowiedz Link Zgłoś
tateti zaszczyt 02.02.09, 18:13 Jeżeli prawdą jest że absztyfikant to Koćmiel, to dla Jacyny-Witt jego ataki na forum są zaszczytem :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=90755174 I zaszczytem jest to, że związała się z PiS a nie np. z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Marek Koćmiel?to on! 02.02.09, 19:44 Gość portalu: zgorzel napisał(a): > nienawidzi Jacyny-Witt bo porzuciła UW i przeszła do PIS.A > tego się w pewnych kręgach nie wybacza! ............... ee, no nie przesadzaj, sa tacy politykierzy jak Jacynka , którzy od partii to partii biegają dla karierki, np. Balazs, Rokita i jakoś na stosie ich nikt nie pali, także i ona może zyska, a może straci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Marek Koćmiel?to on! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 23:27 którzy od > partii to partii biegają dla karierki, np. Balazs, Rokita i jakoś na > stosie ich nikt nie pali, Tusk -KLD, UW, PO Nitras - SKL, PO Piskorski Paweł - UW,PO,SD absztyfikant - KLD,UW, śmietnik i inni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaya ale yaya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:14 wiadomosci.onet.pl/1908279,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:39 i całego Kongresu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aproPO Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.globalconnect.pl 01.02.09, 19:54 To fakt ,Jarosław KACZYNISKI znokautował się tym kongresem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: 77.242.225.* 01.02.09, 19:59 Gość portalu: aproPO napisał(a): > To fakt ,Jarosław KACZYNISKI znokautował się tym kongresem :-))) to znaczy jak się znokautował ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 01:22 Gość portalu: z napisał(a): > to znaczy jak się znokautował ? :))) Mi się najbardziej podobała wypowiedz prezesa partii na temat patriotyzmu i nowoczesnego państwa... jakbym słuchał jakiś wypowiedzi przedrozbiorowych, lub innych pofstańcuf naszych i fiśniętych konspiratoruf ogarniętych obłędem miłości do słowa "patriotyzm".. ciekawe kiedy pis zacznie kuć kosy i pośle nas na Lwów lub byc może Berlin.. ze Szczecina niedaleko więc tu szybciej dojdziemy na zachód... Wschodnia flanka naszej lekkeij jazdy jak się pośpieszy, to dopadnie Putina i Miedwiediewa w mateczniku ich władzy czyli na Kremlu, no i Jarek spoliczkuje Moskali i rzuci te niewierne psubraty na kolana czcić osobę swą każe, a następnie zmusi do przeprosin za fszystkie kszywdy nasze od 1617 roku ... zebralo się tego qrwa jusz ze 400 lat prawie, tych upokorzeń od Ruskich... czas s tym skończyć.. A przedszkolaki chowane w duchu patriotycznym wg programu Kaczyńskiego zwanym - "nowoczesnym", po wielkim zwycięstwie nad tom niewierną Europą będą patrolowac ulice stolic jewropejskich słuchając co tesz te ludy oscienne je zamieszkujonce powiadajom o nas, i w razie czego doniosom do RSHA do właściwych departamentuf I, IV i VI jak jaki dziennikarzyna znieważy nas zwąc kartoflami czy innymi warzywami tudzież bulwami... tudziez jak jaki obywatel nieświadom naszej wielkosci coś chlapnie ozorem na PiS czy jakiego bliźniaka.. Od tego krok tylko do szerzenia prawdziwej wiary w JPII i wykorzenienia innowiercuf, kociej wiary i innych odstępstwuf we w całej Jewropie wszak przedmurzem katolicyzmu nie tylko jesteśmy, ale zaiści jego rdzeniem i guwnym obrońcom, i tako rzec się każemy psubratom na wschodzie i zachodzie... Europa ma służyć Polsce, Polska ma służyć PiS, a Pis ma służyć Kaczyńskiemu... słuchając tych relacji z kongresu mam wrazenie, ze ktoś nagrał sen wariata... Swoją drogą jeśli Kaczyński za "nowoczesne" uwaza wychowanie przedszkolakuf w duchu poczucia uraz do Ruskich, niemcuf i h.. wie kogo, to ciekaw jestem jaka jest jego definicja "zacofania" lub "konserwatyzmu"??? Moze ustrój faraonuf? ale do tego chyba dąży razem z Gosiewskim, temu to jusz nawet peron po egipsku postawili w rodzinnej wsi... swoja drogą to rzad pis-duchów miał szmal na takie idiotzymy a na remont dworca w Szczecinie nie... widać Szcecin nie ma jescze rangi Widuchowej... te pisowskie intelygenty i polytyki trudno rozgryźć, oni chyba tylko przemawiają do ludzi mentalności tej masufki w Płocku z przygłupem przylepionym do twarzy wiwatujoncej na cześc Ziobro .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 07:15 czy uważasz że wiedza historyczna np uczniów, studentów jest ogromna.Czy ostatnie sztuki teatralne historyczne nie były potrzebne.Czy film Katyń był niepotrzebny.Czy PO da fundusze na film o Powstaniu Warszawskim by na zachodzie ludzie a nawet naukowcy nie mylili go wiecznie z powstaniem w getcie. Czy nie mamy być dumni z muzeum Powstania Warszawskiego.Czy dobry jest pomysł donka na tworzenie muzeum ofiar II wojny swiatowej wraz z Niemcami.Czy dobrze jest jak Die Welt dalej pisze o polskich obozach koncentracyjnych a rząd nie zajmuje się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani proboszczowa Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 10:31 to o której i gdzie Pani Jacyna-Wit prowadzi Kółko Różańcowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmin Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 10:39 a dlaczego ma prowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani proboszczowa Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 11:01 Ponieważ priorytetem PiS,-u sa różańcowe kółka osiedlowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojzes Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: 94.254.222.* 02.02.09, 11:06 Gość portalu: pani proboszczowa napisał(a): > Ponieważ priorytetem PiS,-u sa różańcowe kółka osiedlowe! Widocznie Kaczyński chce prawdziwej Irlandii, nie tej cudakowo- tuskowej, gdzie życie lokalnych społeczności koncentruje się wokół parafii i lokalnego pubu, na złe im to nie wyszło, może to jest nasza szansa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani proboszczowa Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 14:17 tak na wszelki wypadek sprawiłam sobie w irlandzkiej barwie sukienkę na te Pis.-owskie modły. .=d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:26 bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego 02.02.09, 19:25 Gość portalu: pani proboszczowa napisał(a): > to o której i gdzie Pani Jacyna-Wit prowadzi Kółko Różańcowe? .................. moherowy berecik powinna babcia Małgosia wydziergać sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 10:54 Gość portalu: as napisał(a): > czy uważasz że wiedza historyczna np uczniów, studentów jest > ogromna. Jest błędna bo młodzi Polacy powtarzaja niesłychane bzdury jak pis... > Czy ostatnie sztuki teatralne historyczne nie były > potrzebne. Nie ... > Czy film Katyń był niepotrzebny. Tak był całkowicie niepotrzebny ... > Czy PO da fundusze na film > o Powstaniu Warszawskim by na zachodzie ludzie a nawet naukowcy nie > mylili go wiecznie z powstaniem w getcie. No i h..j z tego że mylą, i co z tego??? co nie możemy zyc z tego powodu? Pracować? czyni nas powstanie lepszymi? Spadła ilośc przestępstw w Polsce z tego powodu czy co???? Ja bym wolał żeby PO dała więcej piniedzy na programy zapobiegające przestepstwom, albo na resocjalizacje przestępców a nie na bzdurne kampanie histpryczne, które nikogo na świecie nie interesują... to zwykła megalomania i mitomania.. Polska to nie pępek świata a świat ma inne problemy niż Polska czy powstanie warszawskie.. jesli świat ma problemy to raczej z nasza bardzo "nowoczesna" polityka historyczną uprawiana w stosunkach międzynarodowych.. to zwykła paranoja i paranoicy maja praawo głosu w Polsce i kształtuja niestety te politykę.. z opłakanym skutkiem... > Czy nie mamy być dumni z > muzeum Powstania Warszawskiego. Wiesz co? Spier..dalaj mi z tą swoją dumą... ja byłbym dumny z Polski, kraju bezpiecznego, bez korupcji, bez qreatwa politycznego, bez bezrobocia i panstwa które myśli o swoich obywatelach a nie ogłupia ich muzeami... takie działania to zwykła dywersja > Czy dobry jest pomysł donka na > tworzenie muzeum ofiar II wojny swiatowej wraz z Niemcami. A głupi jak nie wiem... a na h..j nam to??? I Niemcom??? Większośc średniego i młodego pokolenia Niemców nie chce w ogóle słuchac o wojnie i ma to w d..pie... a nam to tak potrzebne jak umarłemu kadziodło.. > Czy dobrze > jest jak Die Welt dalej pisze o polskich obozach koncentracyjnych a > rząd nie zajmuje się tym. No i co z tego ze pisze???? co wzrasta bezrobocie z tego powodu w Polsce...??? Może ilośc zabójstw wzrosła? A może Policja Panstwowa przestała pracowac z teog powodu...???????? Wszystko to co piszesz to sa tematy zastępcze.. nie mające żadnego wpływu na nasze zycie i państwo.. środki przeznaczane na to wolałbym by były umieszczone w programy walki z korupcją, na wspomożenie policji, na lepsza edukację czy lecznictwo.. to byłby patriotyzm, dbanie o własne państwo TERAZ i jego potrzeby oraz potrzeby obywateli DZISIAJ.. a tak mamy tylko bicie piany o wojnie która SKOŃCZYŁA SIĘ 64 lata temu, zanim ty sie na tym swiecie pojawiłes i twoi starzy tez... I plany PiS-duchów by zaazic tym bzikiem już przedszkolaków... będziemy mieli z tego powodu na pewno bardzo "nowoczesne" pokolenie... Gdyby posługiwac się tą "histo(e)ryczną" logiką to równie dobrze można by się pokusić o propagowanie prawdy historycznej o dziejach naszych przodkuf zyjących w okresie jaskiniowym i histeryzwać z powodu niewiedzy świata w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojzes Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: 94.254.222.* 02.02.09, 10:57 gość, jak dla mnie jesteś zwykłą mendą i idiotą, bezu urazy oczywiście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak sie czujecie po nokaucie Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 11:34 Gość portalu: mojzes napisał(a): > gość, jak dla mnie jesteś zwykłą mendą i idiotą, bezu urazy > oczywiście. Za mendy uważam ludzi którzy działają na szkodę Polski i jej ointeresów oraz działają przeciwko jego obywatelom... polityka "nowoczesna" w wydaniu PiS jest działalnością szkodliwą.. polityka "historyczna" jest działalnością z pogranicza choroby głowy i to poważnej choroby... Twoje inwektywy w moją stronę życia w Polsce nie polepsza... chyba ze masz sfaszyzowane i nacjonalistyczne poglady i moższ myślec że ideologią da się budować kraj juz stalinowcy i komuniści poststalinowi podjęli próbe budowy Polski w oparciu o ideologię, jakoś im nie wyszło a kraj został zrujnowany... jeśli masz ideologicznego bzika, to mogę się tylko modlić żeby podobni Tobie nie doszli do władzy... Z urazą i spie..laj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Jacyna-Witt na kongresie PiSu w pierwszym rzę 02.02.09, 13:26 tateti napisała: > To oznacza coraz większe wpływy w PiSie, jako szczecinianie powinniśmy się cies > zyć bo Ojczyzna potrzebuje Prawa i Sprawiedliwości. a ja myślałem,że ten rząd był na specjalne mordy krzywe,żeby litość wzbudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: niecaly miesiac po smierci męża .. IP: 194.88.225.* 02.02.09, 18:08 Malgorzata, w załobie pojechała bawic sie na kongresie.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: niecaly miesiac po smierci męża .. 02.02.09, 18:15 Uważaj, bo juz kilka procesów za POmówienia na tym forum jest, więc nie wypisuj głuPOt. Jacyna-Witt nie wybacza! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: niecaly miesiac po smierci męża .. 02.02.09, 19:22 tateti napisała: > Jacyna-Witt nie wybacza! ............ nie dość,że koniunkturalistka to jeszcze mściwa,paskudny ma charakterek i oby nigdy żadnego ważnego stołka w Szczecinie nie dostała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: niecaly miesiac po smierci męża .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 19:43 dlatego uważaj absztyfikant! twój koniec bliski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: niecaly miesiac po smierci męża .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:12 na ważne stołki się jest wybieranym.Czy bedzie wybrana nie wiadomo ale jest szansa .Konkurent w poprzednich wyborach tyle nakłamał i obiecał a ludzie mogą po raz drugi się nie dać nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: niecaly miesiac po smierci męża .. 02.02.09, 20:20 Gość portalu: as napisał(a): > na ważne stołki się jest wybieranym.Czy bedzie wybrana nie wiadomo ale jest szansa .Konkurent w poprzednich wyborach tyle nakłamał i obiecał a ludzie mogą po raz drugi się nie dać nabrać. .................... stare przysłowie pszczół mówi: gdzie 2 się bije tam 3 korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: niecaly miesiac po smierci męża .. 02.02.09, 19:45 Gość portalu: anna napisał(a): > Malgorzata, w załobie pojechała bawic sie na kongresie.Wstyd! ............... pierwszego czy drugiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: niecaly miesiac po smierci męża .. 02.02.09, 21:17 Ty jej mężem nie będziesz. Więc nie interesuj się, bo się tobą zainteresują. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: niecaly miesiac po smierci męża .. 03.02.09, 13:06 beatrix13 napisała: > Gość portalu: anna napisał(a): > > > Malgorzata, w załobie pojechała bawic sie na kongresie.Wstyd! > > ............... > pierwszego czy drugiego?? pierwszego.tego samego,którego wcześniej porzuciła i tego, któremu w ciężkiej chorobie nie miał kto herbaty podać... > > Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Prymusi siadaja w pierwszych rzedach... 02.02.09, 21:38 Prymusi - szczególnie bezpartyjni - siadaja w pierwszych rzedach partyjnych... pan Kszywik tez był bezpartyjnym, ktory zasiadał w pierwszych rzedach partyjniackich... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Prymusi siadaja w pierwszych rzedach... 02.02.09, 22:23 sugerujesz,ze Krzystek jest wzorem postepowania dla Jacyny-W? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Prymusi siadaja w pierwszych rzedach... 02.02.09, 22:43 Tylko przypominam, ze bezpartyjny, ktory zasiada w pierwszych rzedach partyjnych nie musi byc bezpartyjny... w naszym rozumieniu. To tak, jak w słuzbach specjalnych sa funkcyjni i bezfunkcyjni... ale dzialaja wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik goście siadaja w pierwszych rzedach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 23:24 Bezpartyjni zasiadający w pierwszysch rzedach to goście na któych organizatorom szczegołnie zależy. Ja jak coś organizuję to zawsze sadzam gości w pierwszym rzędzie - normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: goście siadaja w pierwszych rzedach... 02.02.09, 23:36 ...nawet na rodzinnych bardzo spotkaniach waznych? Gosci raczej, jako obserwatorów na godnych miejscach, a nie pierwszych - moze bardziej w lożach... jak w operze, ale ja tam sie nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: goście siadaja w pierwszych rzedach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 08:30 no to się nie znasz bo loże to są w operze i za nie się ciężko płaci a gości rzeczywiście sadza się w pierwszsym rzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: goście siadaja w pierwszych rzedach... IP: *.kalisz.mm.pl 03.02.09, 08:54 Jacyna nawet jak ja nie zapraszaja do pierwszego rzedu to i tak w nim usiadzie-chyba nie wie ,ze pierwsi beda ostatnimi a ostatni pierwszymi.Kiedys bylem na ul.Krakowskiej -jakies spotkanie.Bylo mnostwo gosci z Warszawy i innych miast p.Jacyna oczywiscie poleciala do pierwszego rzedu i nawet jak ja poproszono o zajecie dalszych miejsc to tego nie zrobila..Za to w prasie byla fotka o zacnych gosciach a wsrod nich Jacynka.Ta kobieta ma tupet ale to troche za malo w walce o prezydenta.Nadmieniam,ze na powyzsze spotkanie Jacynka nie byla gosciem zaproszonym szczegolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: goście siadaja w pierwszych rzedach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 09:33 a co to było za spotkanie? kto je organizował i dla kogo? co to znaczy szczególnie? a kto był zaproszony szczególnie?;) Odpowiedz Link Zgłoś