tak.tak.to.ja 09.02.09, 22:08 Progressteron - fantastyczny festiwal rozrywkowo-rozwojowy dla kobiet w Szczecinie: www.dojrzewalnia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tgh Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 06:52 Nareszcie coś dla babeczek. Były już zapowiedzi festiwalu w Szczecinie w ostatnim Zwierciadle i Sensie. Festiwal najwyraźniej się rozrasta, było juz ponad 10. miast w marcowej edycji. Był też fajny artykuł o babakach, które założyły Dojrzewalnię Róż. Przeglądałam w zeszłym tygodniu nasz szczeciński program i weszłam teraz - na niektóre zajęcia jest już sporo zgłoszeń. Trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.chello.pl 10.02.09, 07:22 no to fajne jest. tylko pewnie drogie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.globalconnect.pl 10.02.09, 08:49 niekoniecznie - ceny od 20 zł za warsztat w gore.Czyli standard Są tez zajecia bezplatne - nigdy z tego nie korzystalam na poprzednich edycjach, ale teraz widze, ze oferta nawet, nawet.. Najdroższy jest Pietucha (80 zl) ale to sie rozumie samo przez się. Irytujące jest tylko to przeliczanie na rózyczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:11 To chyba jestem nietypową kobietą, bo oczekiwałam czegoś więcej niż określanie swojego typu kolorystycznego, tańcu brzucha itp. Przykro mi ale zdecydownie nie dla mnie. Albo właśnie jestem typowa i nie za bardzo rozumiem dlaczego program jest kierowany do kobiet zestreswanych, koniecznie grzebiacych w glinie i jako główne zainteresownie mających urzadzanie domu i pracy. A gdzie literatura, kino, polityka...dyskusje na temat....in vitro chociazby??? EEee nie dla mnie takie plepleple. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deth Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.teleton.pl 10.02.09, 14:39 a moze "typowe" kobiety nie boja sie odpoczac i po prostu zabawic od czasu do czasu. To chyba festiwal rozrywkowy wlasnie (z nazwy tez). A powazne dyskusje na ciezkie i wazne tematy chyba tez sa - chyba Marska ma taki wyklad (bezplatny z reszta). Nie bojmy sie kobiecosci w miekkim wydaniu - nie musimy byc 24 h nadete. Faceci maja swoje mecze pilkarskie my mamy swoj festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot6 Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 14:47 Oczywiście,ze nie trzeba być "nadętym" ale zapowiedź powyzszych warsztatów brzmi tak: W atmosferze kobiecego święta zastanowimy się m.in., jak nauczyć się żyć w zgodzie ze swoimi pragnieniami? Co robić, by lepiej radzić sobie ze stresem? Jak nabrać odwagi do spełniania swoich marzeń? W jaki sposób wyrażać siebie z szacunkiem dla innych? Jak zacząć budować autentyczne i pełne zrozumienia relacje z innymi ludźmi? Czy to jest zapowiedź zabawy i luzu????? A w programie mamy lepieni z gliny, taniec brzucha i wykłady o masażu antystresowym. Moze moje rozczarowanie wynika z tego,ze umiem sobie radzić ze stresem, jestem asertwna, jak mam ochote na masaz to wiem gdzie go sobie zrobic i jak, bez zbednych konsultacji ,a taplanie sie w glinie akurat mało mnie rajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Progressteron Progressteron w Szczecinie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:37 Witam, miłe Panie i zachęcam nie tylko do dyskusji, ale również do udziału w samym festiwalu. Mam nadzieję, że swoimi uwagami podzielicie się w ankietach pofestiwalowych. Jest to dla organizatorek bardzo pomocna informacja zwrotna, potrzebna po to, żeby następny festiwal - a wierzę, że nastepne będą - miał jak najlepszych trenerów i najciekawiej dobrane tematy. W cytowanych przez Panią pytaniach zawarta jest idea festiwalu, odnosząca się do rozwoju osobistego. Każdy festiwal składa się z części warsztatów psychoedukacyjnych oraz bardziej rozrywkowych, a takimi sa taneczne, plastyczne, czy zdrowotne. Przy tej edycji rzeczywiście jest sporo warsztatów związanych ze stresem i cieszę się, że nie umknęło to Waszej uwadze. Jako Dojrzewalnia Róż uczestniczymy w kampanii społecznej "Wolni od stresu', której patronuje "Zwierciadło". Tam też znależć można ciekawe artykuły na temat stresu autorstwa Katarzyny Miller, Tatiany Cichockiej czy Wojciecha Eichelbergera. To jest nasza pierwsza edycja szczecińska. Mamy nadzieję, że sprostamy programowo i organizacyjnie przy Waszym kobiecym wsparciu :) Oczekujemy na inspirujące, ciekawe pomysły nowych warsztatów, spotkań. Piszcie do nas już teraz: szczecin@dojrzewalnia.pl. Pozdrawiam i do zobaczenia na Progressteronie :) Bogna Czałczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golden Re: Progressteron w Szczecinie! IP: *.teleton.pl 11.02.09, 15:30 a gdzie mozna was znalezs w szczecinie? na stronach jest tylko warszawa - czy zle szukam? Odpowiedz Link Zgłoś
letnia_rosa Re: Progressteron w Szczecinie!!! 30.08.09, 20:44 Dokładnie :) chodzi o dobrą zabawę, zamiast doszukiwanie nie wiadomo jakiej głębi. I jesienią pewnie też nie przyjdzie mało ludzi. Gość portalu: deth napisał(a): > Nie bojmy sie kobiecosci w miekkim wydaniu - nie musimy byc 24 h > nadete. > Faceci maja swoje mecze pilkarskie my mamy swoj festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faula Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.globalconnect.pl 11.02.09, 18:57 w końcu! bardzo się cieszę! dajcie tylko znac - gdzie bibka pofestiwalowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Progress Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 19:53 Prosze wejść na www.dojrzewalnia.pl i po lewej stronie jest PROGRESSTERON 17. Prosze znaleść SZCZECIN w miastach festiwalowch. A potem pozostaje wybrać któreś z zajęć festiwalowych, a jest ich sporo i zarezerwować. W rezerwacjach w bardzo przystępny sposób pokazany jest hwarmonogram i stan wolnych miejsc. Do 20.03.09 trwa sprzedaż karnetowa - należy zamówić warsztatów na minimum 100 zł (w przeliczeniu na różyczki). Wtedy odpłatność jest tańsza o 10%. Wszytsko w przystęny sposób opisane na stronach Dojrzewalni Róż. Niektóre zajęcia wyczerpują już limit zgłoszeń, ale... do niedzieli dojdzie jeszcze kilka warsztató :) Pzdr. Bogna Czałczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.globalconnect.pl 11.02.09, 23:11 no a co z ta imprezka "po"? czy mozna gdzies doczytac / dopytac o atrakcjach nieoficjalnych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Progress Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 07:29 Zagalopowałam się :) Sprzedaż karnetów jest do 20.02.09. Pod koniec marca to będziemy myśleć już o następnym Festiwalu - jesiennym. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.globalconnect.pl 13.02.09, 10:00 dlaczego karnety tylko do 20 lutego skoro festiwal w srodku marca? Nie mozna dac troche wiecej czasu? W tym momencie np nie wiem jak bedzie wygladal moj marcowy kalendarz - a chetnie bym poszla na kilka warsztatow:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Progressteron Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:09 Witam, od dzisiaj można rezerwować pojedyncze zajęcia na warsztatach Festiwalu Rozwojowo-Rozrywkowego dla Kobiet PROGRESSteron. Sporo Pan juz z tej mozliwości korzysta, przypominam więc i zapraszam do uczestniczenia w zajęciach :) Jutro rano można też posłuchać o 09.00 audycji z psycholog Barbarą Stawarz w szczecin.fm (94.4) - trenerka kilku warsztatów festiwalowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowana Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.globalconnect.pl 22.02.09, 09:36 Wszystko fajnie, zapowiada się nieźle, ale dlaczego kilka warsztatów prowadzi pani prawomocnie skazana kilkoma wyrokami - I.Z. Paskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: 83.168.122.* 05.03.09, 12:47 ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufka Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.chello.pl 05.03.09, 17:03 cześć dziewczęta! Tylko nie ten Eichelberger , jest niebezpieczny ,żeruje na naiwności zagubionych kobiet, otumania , a potem wykorzystuje łamiąc zasady psycholog- pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 10:39 czy taka impreza moglaby być częściej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Progressteron Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 11:44 Witam, cieszę się, że festiwal wiosenny podobał się Paniom. Następna edycja odbędzie sie jesienią. W międzyczasie zapraszamy na wyjazdowe warsztaty weekendowe. Pozdrawiam Bogna Czałczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giza Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.centertel.pl 21.05.09, 12:21 nieładnie Bogno... Nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Progressteron w Szczecinie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:55 Tak bardzo się podobał zestresowanym Paniom, te które stać na to żeby się odstresować w rytm bębna. te naprawdę zestresowane, nie maja pojęcia o takiej imprezie, nie stać je na to, a nie leży w interesie organizatorek żeby dotrzeć do tych NAPARWDĘ potrzebujących- takie niedochodowe są, no i pewnie mało reprezenracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Progressteron w Szczecinie!!! 21.05.09, 20:34 Gość portalu: Progressteron napisał(a): > Witam, cieszę się, że festiwal wiosenny podobał się Paniom. Następna > edycja odbędzie sie jesienią. W międzyczasie zapraszamy na wyjazdowe > warsztaty weekendowe. Pozdrawiam Bogna Czałczyńska ....................... podobno na wyjątkowo nędznym poziomie były warsztaty psychologiczne z jakimiś pedagożkami, czy organizatorzy wzięli najtańszych czyt. najgorszych? Odpowiedz Link Zgłoś