skuter70 11.03.09, 12:02 super- szkoda, że nie działa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsps Tez probowalem, ale interaktywny plan nie dziala 11.03.09, 14:29 Moze zabraklo kasy. Albo ... wyobrazni, zeby przetestowac przed opublikowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
crouch3r Szczecin na wielu mapach 11.03.09, 14:42 Bardzo dokladna mapa dt. ulic, a dla mnie to najistotniejsze. google maps sie czasami gubi, tutaj z tego co widze jest ok;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Szczecin na wielu mapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 14:45 totalna lipa. Znając urzędników to pewnie na tego kmiotka poszło kilkadziesiąt tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Szczecin na wielu mapach 11.03.09, 14:52 Fajne fajne, ale to już było. To sa ciagle te brzydkie mapy, co zrobiono 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Szczecin na wielu mapach IP: *.tieto.com 11.03.09, 15:18 Inteligentny twórca tego typu serwisu publikowałby mapy jako PNG, a nie pełny artefaktów JPEG. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Szczecin na wielu mapach 11.03.09, 15:19 I to nie jedyny poważny błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Szczecin na wielu mapach IP: *.acx.pl 11.03.09, 18:57 Wchodzę i od razu widzę, że brakuje przedłużenia ulicy Żołenierza Polskiego, od Warcisława do Krasińskiego. Ciekawe kiedy to zostanie poprawione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Szczecin na wielu mapach IP: *.chello.pl 11.03.09, 19:14 Łeeeeeeeeeeeee, beeeeeeeeeeeeeee, meeeeeeeeeee i sruuuuuuu tu tu. Oto co mam do powiedzenia! Podobnie jak moi przedmówcy. Generalnie nie działa i nie powinno. Papier toaletowy to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.1.andre Szczecin na wielu mapach 11.03.09, 20:32 Fajna gdyby jeszcze działała ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Szczecin na wielu mapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:57 bardzo podoba mi się woda na Gontynce ;-) i to nie w planie historycznym. Reszty błędów się nie będę czepiać, w końcu coś urząd zrobił dla mieszkańców a darowanemu w zęby itd. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 bardzo ciekawa ciekawostka:) 12.03.09, 08:46 w promieniu 500 m od mojego domu zaznaczono 4 drogi , ktore zupelnie nie istnieją a do tego przynajmniej 3 z nich przebiegają przez tereny prywatne:) Odpowiedz Link Zgłoś
siciliano To nie są zdjęcia lotnicze z 2008 roku tylko 1997! 12.03.09, 09:43 Nie wiem o jakiej stronie pisze redaktor bo na stronie bip.um.szczecin.pl nadal są zdjęcia lotnicze sprzed 12 lat. W tym czasie budowano osiedle na Wiśniowym Sadzie i widać to w postaci rozkopów ergo nie ma na tych zdjęciach całego nowego Warszewa. Odpowiedz Link Zgłoś
siciliano My mistake 12.03.09, 09:49 Rzeczywiście pod gis.um.szczecin.pl widać nowsze foty. Pytanie dlaczego pod bip.um.szczecin.pl są stare foty skoro obie aplikacje ciągną te same dane z gis'a i mają te same funkcje. Według mnie wersja dostępna pod bip.um.szczecin.pl działa lepiej, prosimy tylko o aktualizację. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: To nie są zdjęcia lotnicze z 2008 roku tylko 12.03.09, 09:52 siciliano napisał: > Nie wiem o jakiej stronie pisze redaktor przeczytaj artykuł to się dowiesz:) są faktycznie nowe zdjęcia - właśnie po budowach widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Szczecin na wielu mapach IP: *.chello.pl 12.03.09, 15:23 dlaczego na tym nowym super planie brak ul.Nowowiejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś