erich_honecker 25.11.03, 15:54 Bardzo prosze o Wasze typy !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pleple Edmund Runowicz . I to zdecydowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:57 Kwadratowy łeb zupełnie. Nie myślący. Zagubiony we włąsnych osobistych aferkach. Bez doradców jest zupełne Ziobro gdyż sam osobiście jest .... Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Ja obstawiam Lubińską-taka żeńska wersja No i całe IP: *.zacheta.net 25.11.03, 16:11 SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totek Re: Ja obstawiam Lubińską-taka żeńska wersja No i IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 16:12 A ja obstawiam Karola - oraz tych wszystkich, których popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol MJW grasz w totka - co za nick. Ja nie jestem w IP: *.zacheta.net 25.11.03, 16:15 polityce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: czyli Litwiński. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:15 totku,że też ty się w tych swoich nickach nie pogubisz...imponujesz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Ja obstawiam Lubińską-taka żeńska wersja No i IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:17 nie zgadzam się!dyzma osiągnął pozycję samodzielnie,a lubińska dzięki mężowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Lubińska to Nikodem a MJW to Dyzma Od Nowa po IP: *.zacheta.net 25.11.03, 16:20 Staremu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Litwiński i Bartnik. Dyżyński i Jania. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 16:27 A najgorszym Nikodemem Dyzmą jest Litwiński i Bartnik oraz cała Platforma Obywatelska. I do tego dodam Dużyńskiego i Janię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana dużyński-oczywiście!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:33 o tak,jasiu dużyński z pewnością!to dyzma klasyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Re: Litwiński i Bartnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 17:16 Gość portalu: Karol napisał(a): > A najgorszym Nikodemem Dyzmą jest Litwiński i Bartnik oraz cała Platforma > Obywatelska. I do tego dodam Dużyńskiego i Janię. Litwiński na pewno Dyzma nie jest. Można go nie popierać ale jest to facet inteligentny i swoją pozycje zawdzięczający w dużym stopniu własnym zdolnościom i umiejętnościom. Bartnik też nie jest Dyzmą. Jest zwykłym narkomanem i alkoholikiem. Dyzmą jest natomiast jeżeli chodzi o PO poseł Zaremba. Byłem świadkiem. Kawy u stewardesy nie potrafi zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Litwiński i Bartnik IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.11.03, 21:51 Malgoska dalas du...... Lecialas moze na rade krajowa UW z Teresa ? Jak spotkals Zarembe w samolocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: Litwiński i Bartnik 26.11.03, 13:24 Gość portalu: pleple napisał(a): > Dyzmą jest natomiast jeżeli chodzi o PO poseł Zaremba. co prawda, to prawda ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przepis-antykoncentracyjny Proponuję Trokowskiego na Dyzmę szczecińskiego.nt 25.11.03, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Proponuję Trokowskiego na Dyzmę szczecińskieg 25.11.03, 17:29 dyzma moze być tylko jeden, jurczyk przeciez to takie oczywiste . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu Re: Nikodem Dyzma szczecińskiej polityki ? IP: 80.51.242.* 25.11.03, 18:04 A pan Chwastek to gips. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Re: Nikodem Dyzma szczecińskiej polityki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 18:08 E tam . Chwastek to 1 miesięczny epizodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 droga Komołowski i Wieczorek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 19:23 Bardzo pomysłowy konkursik. Pozdrowienia dla pomysłodawcy , autora wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masala dosa nikodem jurczyk vel maryjan dyzma IP: *.teleton.pl 25.11.03, 21:25 maryjan prezydent oczywiscie-choc on bardziej przypomina bohatera "wystarczy byc"-tez mrukliwy ogrodnik badz co badz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener to jest tak oczywiste: JURCZYK IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.11.03, 22:03 Oczywiscie, ze Jego Magazynierska Mosc! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: to jest tak oczywiste: JURCZYK 25.11.03, 22:43 nareszcie jakieś rozsądne głosy ,wszyscy inni chyba nie zrozumieli że tu nie chodzi tylko o jakieś szwindle czy nieprawidłowości tylko o to jak ciemniak za przeproszeniem moze tak wysoko zajść . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol własnie dlatego całe szczecińskie SLD i Lubińska z IP: *.zacheta.net 25.11.03, 23:48 Pacyną-Kit. Maryjan jest poza wszelka konkurencją Jest KLASA SAM DLA SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Słowacki i Mickiewicz - nawet podobni IP: *.zacheta.net 26.11.03, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant hmmmm 28.11.03, 00:27 grand prix Marian Jurczyk Pierwsze miejsca ex equo - Leszek Chwat, Juliusz Slowacki, Malgorzata Jacyna - Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 droga Re: hmmmm IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 08:03 Mimo, że nie akceptujesz mojego Prezydenta , Mariana Jurczyka osobiście bardzo chciałabym abys się tu znowu na stałe pojawił. Mimo różnicy zdań. Na tym własnie przeciez polega demokracja, którą dla Ciebie i dla mnie wywalczyli KOR, KPN,Solidarność w tym Marian Jurczyk Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: hmmmm 06.12.03, 17:02 No i ta samna demokracja, a raczej wolnosc slowa pozwala mi nazwac Jurczyka Dyzma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Nikodem Dyzma szczecińskiej polityki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:43 Nie żartuj!! Szczecin ma jakiegokolwiek polityka?? Bo złodziei we "władzach" ma najwyzszej próby. Odpowiedz Link Zgłoś