Dodaj do ulubionych

Nikodem Dyzma szczecińskiej polityki ?

25.11.03, 15:54
Bardzo prosze o Wasze typy !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pleple Edmund Runowicz . I to zdecydowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:57
      Kwadratowy łeb zupełnie. Nie myślący. Zagubiony we włąsnych osobistych
      aferkach. Bez doradców jest zupełne Ziobro gdyż sam osobiście jest .... Ziobro.
      • Gość: Karol Ja obstawiam Lubińską-taka żeńska wersja No i całe IP: *.zacheta.net 25.11.03, 16:11
        SLD
        • Gość: totek Re: Ja obstawiam Lubińską-taka żeńska wersja No i IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 16:12
          A ja obstawiam Karola - oraz tych wszystkich, których popiera.
          • Gość: Karol MJW grasz w totka - co za nick. Ja nie jestem w IP: *.zacheta.net 25.11.03, 16:15
            polityce
        • Gość: totek czyli Litwiński. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 16:12
          • Gość: Ana Re: czyli Litwiński. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:15
            totku,że też ty się w tych swoich nickach nie pogubisz...imponujesz mi!
        • Gość: Ana Re: Ja obstawiam Lubińską-taka żeńska wersja No i IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:17
          nie zgadzam się!dyzma osiągnął pozycję samodzielnie,a lubińska dzięki mężowi...
    • Gość: Karol Lubińska to Nikodem a MJW to Dyzma Od Nowa po IP: *.zacheta.net 25.11.03, 16:20
      Staremu
      • Gość: Karol Litwiński i Bartnik. Dyżyński i Jania. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 16:27
        A najgorszym Nikodemem Dyzmą jest Litwiński i Bartnik oraz cała Platforma
        Obywatelska. I do tego dodam Dużyńskiego i Janię.
        • Gość: Ana dużyński-oczywiście!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 16:33
          o tak,jasiu dużyński z pewnością!to dyzma klasyczny!
        • Gość: pleple Re: Litwiński i Bartnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 17:16
          Gość portalu: Karol napisał(a):

> A najgorszym Nikodemem Dyzmą jest Litwiński i Bartnik oraz cała Platforma
          > Obywatelska. I do tego dodam Dużyńskiego i Janię.
          Litwiński na pewno Dyzma nie jest. Można go nie popierać ale jest to facet
          inteligentny i swoją pozycje zawdzięczający w dużym stopniu własnym
          zdolnościom i umiejętnościom.
          Bartnik też nie jest Dyzmą. Jest zwykłym narkomanem i alkoholikiem.
          Dyzmą jest natomiast jeżeli chodzi o PO poseł Zaremba. Byłem świadkiem. Kawy u
          stewardesy nie potrafi zamówić.
          • Gość: trener Re: Litwiński i Bartnik IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.11.03, 21:51
            Malgoska dalas du...... Lecialas moze na rade krajowa UW z Teresa ? Jak
            spotkals Zarembe w samolocie ?
          • ergie Re: Litwiński i Bartnik 26.11.03, 13:24
            Gość portalu: pleple napisał(a):

> Dyzmą jest natomiast jeżeli chodzi o PO poseł Zaremba.

co prawda, to prawda ;-)))
    • przepis-antykoncentracyjny Proponuję Trokowskiego na Dyzmę szczecińskiego.nt 25.11.03, 17:25
      • piotr33k2 Re: Proponuję Trokowskiego na Dyzmę szczecińskieg 25.11.03, 17:29
        dyzma moze być tylko jeden, jurczyk przeciez to takie oczywiste .
    • Gość: lesiu Re: Nikodem Dyzma szczecińskiej polityki ? IP: 80.51.242.* 25.11.03, 18:04
      A pan Chwastek to gips.
      • Gość: pleple Re: Nikodem Dyzma szczecińskiej polityki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 18:08
        E tam . Chwastek to 1 miesięczny epizodzik
    • Gość: 3 droga Komołowski i Wieczorek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 19:23
      Bardzo pomysłowy konkursik. Pozdrowienia dla pomysłodawcy , autora wątku
      • Gość: masala dosa nikodem jurczyk vel maryjan dyzma IP: *.teleton.pl 25.11.03, 21:25
        maryjan prezydent oczywiscie-choc on bardziej przypomina bohatera "wystarczy
        byc"-tez mrukliwy ogrodnik badz co badz...
    • Gość: trener to jest tak oczywiste: JURCZYK IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.11.03, 22:03
      Oczywiscie, ze Jego Magazynierska Mosc!
      • piotr33k2 Re: to jest tak oczywiste: JURCZYK 25.11.03, 22:43
        nareszcie jakieś rozsądne głosy ,wszyscy inni chyba nie zrozumieli że tu nie
        chodzi tylko o jakieś szwindle czy nieprawidłowości tylko o to jak ciemniak za
        przeproszeniem moze tak wysoko zajść .
        • Gość: Karol własnie dlatego całe szczecińskie SLD i Lubińska z IP: *.zacheta.net 25.11.03, 23:48
          Pacyną-Kit. Maryjan jest poza wszelka konkurencją Jest KLASA SAM DLA SIEBIE
    • black.night Stawiam na radnego Trzosa ! no txt 26.11.03, 04:10
    • przepis-antykoncentracyjny Re: Nikodem Dyzma - Chwat ! no txt 26.11.03, 16:43
    • Gość: Karol Słowacki i Mickiewicz - nawet podobni IP: *.zacheta.net 26.11.03, 23:29
    • absztyfikant hmmmm 28.11.03, 00:27
      grand prix Marian Jurczyk

Pierwsze miejsca ex equo - Leszek Chwat, Juliusz Slowacki, Malgorzata Jacyna -
      Witt
      • Gość: 3 droga Re: hmmmm IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 08:03
        Mimo, że nie akceptujesz mojego Prezydenta , Mariana Jurczyka osobiście bardzo
        chciałabym abys się tu znowu na stałe pojawił. Mimo różnicy zdań. Na tym
        własnie przeciez polega demokracja, którą dla Ciebie i dla mnie wywalczyli
        KOR, KPN,Solidarność w tym Marian Jurczyk
        • absztyfikant Re: hmmmm 06.12.03, 17:02
          No i ta samna demokracja, a raczej wolnosc slowa pozwala mi nazwac Jurczyka
          Dyzma.
    • Gość: obserwator Re: Nikodem Dyzma szczecińskiej polityki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:43
      Nie żartuj!! Szczecin ma jakiegokolwiek polityka?? Bo złodziei we "władzach" ma
      najwyzszej próby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka