jack_sparrow_pl Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 25.03.09, 12:48 blask sławy go POraził Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 bo nie może na to wszystko patrzec juz... 25.03.09, 12:50 bo nie moze na to wszystko patrzec już... a moze to sa RÓZOWE OKULARY? Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: bo nie może na to wszystko patrzec juz... 25.03.09, 13:03 a moze reprezentuje zespół mężczyzny maltretowanego i chce co nie co ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: bo nie może na to wszystko patrzec juz... 25.03.09, 13:29 razi go to co widzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: *.chello.pl 25.03.09, 15:37 Po dwóch artykułach o sobie w rzepie zwariował na swoim punkcie. Małomiasteczkowi tak mają, taki idiota Muniek Staszczyk udziela wywiadu w swoim mieszkaniu leżąc w butach na łóżku i w tych swoich wielkich okularach. Ale to artysta wiadomo ,że pier..y Podobnie zachowuje sie Krzystek , składa wieniec w dzień pochmurny pod pomnikiem w okularach jakby był na plaży. A na pijarowców z naszej kieszeni wydał morze pięniedzy. Słoma po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 25.03.09, 15:45 ja myślę,że g.... to kogo obchodzi,czy ktoś chodzi w okularach czy w kapeluszu...... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 25.03.09, 16:34 to musza byc te rozowe okulary, wszak chlopaki z PO lubia roz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: 78.152.230.* 25.03.09, 20:13 a ty lubisz chlopakow, nie tylko z po, wazne by oni lubi roz i lubili ciebie. prawda? (zauwaz, ze nie wyzwalem cie od pedalow ani gejow). Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 26.03.09, 16:32 bo zupa była za słona ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 25.03.09, 16:36 anamar napisała: > ja myślę,że g.... to kogo obchodzi,czy ktoś chodzi w okularach czy w kapeluszu. > ..... I dobrze myślisz!!!! Ale tylko wtedy kiedy chodzi o byle kogoś- lub jak powiedziałaś -"ktoś" Ale tu chodzi o NITRASA!!!!!!!! BTW! Ciemne okulary w pochmurny dzień zawsze budzą podejrzenia o mętnym wzroku, rozbieganych oczach, przymrużonych powiekach.... jednym słowem chodzi o ćpuna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tijuana Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: 89.108.240.* 25.03.09, 16:42 whiteentrance napisał: > BTW! Ciemne okulary w pochmurny dzień zawsze budzą podejrzenia o > mętnym wzroku, rozbieganych oczach, przymrużonych powiekach.... > jednym słowem chodzi o ćpuna!!!! o to ci chodzi: www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2008-01-14_1200305671.jpg ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance :):):) 25.03.09, 16:49 Gość portalu: tijuana napisał(a): > o to ci chodzi: > > www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2008-01-14_1200305671.jpg > > ? Nie!!!!! Tu Nitras jest na mega kacu!!!! To ryj typowy dla alkoholików! Bardziej mne chodzi o mętne spojrzenie. Jak u ćpuna! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar nitras... 26.03.09, 15:47 whiteentrance napisał: > Ale tu chodzi o NITRASA!!!!!!!! > jednym słowem chodzi o ćpuna!!!! mam nadzieję,że za te słowa nitras pozwie cię do sądu...nie wolno bezkarnie obrażać ludzi,ani rzucać na nich takich oskarżeń...niestety,na tym forum nawet jego admin tym się zajmuje...cóż,poczekamy-zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-partyzant Re: cały nitras... 26.03.09, 16:03 www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2008-01-14_1200305671.jpg hehe, jo rastamana distasta peaca jamajca people! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: nitras... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 16:17 anamar napisała: > mam nadzieję,że za te słowa nitras pozwie cię do sądu... Sławek to ty? We własnej osobie? PO cio chowasz się za jakimś pseudonimem "anamar"? Wal w oczy, jak na mężczyznę przystało! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance do anamar 26.03.09, 16:27 Jeśli cytujesz dwa różne fragmenty mojej wypowiedzi z dwóch różnych akapitów, to bądź uczciwa(y?) i wyraźnie to zaznaczaj. Np w ten sposób: (...) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: do anamar 30.03.09, 11:47 whiteentrance napisał: > Jeśli cytujesz dwa różne fragmenty mojej wypowiedzi z dwóch różnych > akapitów, to bądź uczciwa(y?) i wyraźnie to zaznaczaj. Np w ten > sposób: (...) nitras jeszcze nie odpowiedział,a ty white już zes....ś się ze strachu? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: do anamar 31.03.09, 20:50 anamar napisała: > nitras jeszcze nie odpowiedział,a ty white już zes....ś się ze strachu? Ty jesteś jebniętą debilką, a nitras genus proximum w stosunku do ciebie.idż jedna na arkonkę. dżast spie...j. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: do anamar 20.04.09, 12:34 whiteentrance napisał: > anamar napisała: > > > nitras jeszcze nie odpowiedział,a ty white już zes....ś się ze > strachu? > > Ty jesteś jebniętą debilką, a nitras genus proximum w stosunku do > ciebie.idż jedna na arkonkę. dżast spie...j. czyli miałam rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Łubu dubu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:21 Przypomnij sobie megahipokrytko co o SLD wypisywałaś. Idź wleź głębiej w dupę Nitrasowi. Nitras ty ćpunie! Niech mnie pozywa przygłup jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Łubu dubu... 31.03.09, 11:04 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Przypomnij sobie megahipokrytko co o SLD wypisywałaś. Idź wleź głębiej w dupę > Nitrasowi. > > Nitras ty ćpunie! Niech mnie pozywa przygłup jeden! o sld wypisywałam,że to w dużej mierze złodzieje,koniunkturaliści,układowcy,często przestępcy-tak jak i ty xyzecie.wypisywałem też,że mają na rękach krew wielu ludzi,że to bezideowe gnomy,podobne do ciebie...jak widzisz-pamiętam... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Łubu dubu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:19 To co pisałaś to kłamstwa. Ale każde słowo łajta o Nitrasie, to szczera prawda. Tak bez wazeliny włazisz? Z rozkoszą? Sławek! Sławek! Sławek! PO to w dużej mierze złodzieje,koniunkturaliści,układowy,często przestępcy-tak jak i Sławek. Mają na rękach krew wielu ludzi,że to bezideowe gnomy,podobne do ciebie anamar... Szczera prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as panie Sławku pan się nie boi cały Szczecin za pane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 07:36 stoi.Nie rób się pan na don nitro. Odpowiedz Link Zgłoś
joleslaw Re: panie Sławku pan się nie boi cały Szczecin za 27.03.09, 03:46 Pewnie ma migrenowe bóle głowy, światło zaostrza ból i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: panie Sławku pan się nie boi cały Szczecin za 27.03.09, 09:08 światłowstręt jest jednym z objawów wścieklizny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: panie Sławku pan się nie boi cały Szczecin za IP: 93.188.168.* 27.03.09, 09:15 jack_sparrow_pl napisał: > światłowstręt jest jednym z objawów wścieklizny i zazywania srodkow niedozwolonych przez prawo Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: panie Sławku pan się nie boi cały Szczecin za 30.03.09, 22:15 przeciez prawo nie dotyczy tworzacych prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Lewy potomek Jaruzelskiego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 09:42 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odezwa Ludzie robimy zrzutę na szybki kurs ang IP: *.szczecin.mm.pl 30.03.09, 22:07 Sławek Nitras jest na poziomie pre intermediate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proPO Pan Nitras nie zasłużył na nagonkę IP: *.chello.pl 01.04.09, 13:58 Pan Nitras nie zasłuzył na nagonkę. Nikczemnością i bezczelnością jest zamieszczanie zdjęcia, na którym widać człowieka na kacu. A czarne okulary w pochmurny dzień zakłada się nie tylko gdy jest się pod wpływem naroktyku (światłowstręt), ale także, gdy istnieje np problem okulistyczny. eurposłem zostanie na 100 procent, więc możecie przestać opluwać i szkalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pan Nitras nie zasłużył na nagonkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 14:42 a jaki ma samochód z przyciemnionymi szybami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:51 bo nosi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: *.chello.pl 02.04.09, 20:35 dlatego, że jest wolnym człowiekiem i może tak postępować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-p Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: 188.33.52.* 02.04.09, 20:37 Gość portalu: wolny napisał(a): > dlatego, że jest wolnym człowiekiem jestem ciekaw jak długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 08:26 wolnym ale w jakim sensie że powolny czy może że ma wolne myśli jak po zażyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 08:49 ...bo widziałe Pana Posła jak słoneczko schowało się za chmury! Odpowiedz Link Zgłoś
bodarkows-k3 Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 20.04.09, 10:43 dziś świeci słońce Odpowiedz Link Zgłoś
walnijlufe Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 09.09.09, 15:51 walnij lufe Odpowiedz Link Zgłoś
bodarkows-k3 Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 17.09.09, 08:24 kolejne dobre pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
geriavitt Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 18.09.09, 08:27 żeby nie gadać z byle kim Odpowiedz Link Zgłoś
teleecho Re: czemu nitras w pochmurny dzień chodzi w okula 21.09.09, 11:03 suszy Odpowiedz Link Zgłoś