prawdziwy-partyzant 24.07.09, 23:08 jego mieszkańców... radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=52996 Rewelacyjna sprawa choć pewnie stoi solą w oku chłopcom z PO bo nic na niej nie udało się przytulić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Jednak moża zrobić coś w Szczecinie nie okrad 24.07.09, 23:33 będziesz miał gdzie kupić berecik i komóreczkę radyja rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-partyzant Re: Jednak moża zrobić coś w Szczecinie nie okrad 24.07.09, 23:40 cieszy mnie to, kupię dla dziadka bo ma słaby wzrok a te telefony właśnie są dla starszych ludzi no a sobie wciągne pajdę razowca na zakwasie, ;epsze to niż kebab na dniach morza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-p nie wiem, ale wiem, że przez dwa dni przyszło IP: 94.254.172.* 25.07.09, 19:55 więcej ludzi niż na schetynowy eska rock festiwal... i miasto nie musiało za to płacić 1,5 mln... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: nie wiem, ale wiem, że przez dwa dni przyszło IP: *.chello.pl 25.07.09, 20:10 Wszelkie odpusty , jarmarki, festyny, targi , rynki, są w kulturze społeczeństw na całym świecie. Życie nie lubi próżni i księża z Katedry doskonale wyczuli zapotrzebowanie społeczne. To co jest w każdej dzielnicy, wsi, każdym miasteczku i każdym mieście hołdującym tradycji i kulturze, tego nie ma w naszym mieście fefinie. Ta forma nie znalazła się w rozdzielniku pawianów w cynkach z magistrackiego cyrku . Dlatego SUR SUM CORDA księża i wierni z parafii św,Jakuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie wiem, ale wiem, że przez dwa dni przyszło IP: *.ipspace.xilinx.com 25.07.09, 21:41 jeszcze tego by ku... brakowalo by magistrat dotowal impreze koscielna. chca organizowac to niech sobie organizuja, maja do tego prawo. ale niech nie dostaja bonusow z miejskich pieniedzy. i tak sa za bardzo faworyzowani na kazdym kroku. dostali ziemie na szkole i na tym faworyzowanie kosciola powinno sie skonczyc na 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-partyzant Re: nie wiem, ale wiem, że przez dwa dni przyszło 25.07.09, 21:43 Gość portalu: ZED napisał(a): > jeszcze tego by ku... brakowalo by magistrat dotowal impreze koscielna. chca > organizowac to niech sobie organizuja, maja do tego prawo. ale niech nie dostaj > a > bonusow z miejskich pieniedzy. radio eska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie wiem, ale wiem, że przez dwa dni przyszło IP: *.ipspace.xilinx.com 26.07.09, 07:53 a co radio eska sobie rosci prawo by mowic nam jak mamy zyc i co nam wolno a co nie? nie. zrobili impreze, ktora przyciagnela ludzi i przyciagnie wiecej nastepnym razem. bez ideologii, ale z korzyscia dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: nie wiem, ale wiem, że przez dwa dni przyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 22:44 Witam SzP Zed. ;)))))) Czy pan "udaje",że tylko taki jeden bonus dostali ;)))))))))))) oj Panie Zed .... ;))) Udanego wieczoru życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: nie wiem, ale wiem, że przez dwa dni przyszło IP: *.ipspace.xilinx.com 26.07.09, 07:52 nie wiem, nie sledze co jeszcze dostali. ja jestem za calkowitym rozdzieleniem panstwa i kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 chyba kpisz! 25.07.09, 21:27 bez okradania??? pogadaj z wystawcami ile i komu ;) muszą zapłacić za postawienie kramików! jak nie będa chcieli mówić, a nie będą - bo wiadomo komu płacą, to spójrz na cenę tej pajdy ze smalcem. od razu stwierdzisz, że niemało cołaski zapłacili zapytaj też, czy organizatorzy zapłacili miastu za choćby zajęcie pasa drogowego itp. opłaty. tu się pewie nie zdziwisz oni przywykli do niepłacenia a tak ogólnie to mierżą mnie wszelkie zideologizowane imprezy tak czerwone, różowe, jak i czarne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-p nie kpię! IP: 94.254.172.* 25.07.09, 21:31 było super, zapraszam jutro! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: nie kpię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 21:44 Fajna, prawdziwa impreza! Zedowi coś się nie bardzo podoba, a to oznaka, że warto tam zawitać. Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 Re: nie kpię! 26.07.09, 01:02 kiełbaska z krzyżykiem? :D sądziłam, że garmażerka jest apolityczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: nie kpię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 08:41 Już w prl-u, kiełbaska była najlepsza w święto I Maja! I tak pozostało - teraz najlepsza jest w trakcie wyborów, bo z musztardą i ekologicznym pieczywem z Asmrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina ZAD-Absztyfikant IP: *.chello.pl 26.07.09, 10:44 Ja myślałem ,że ty jesteś na Szalom na Szerokiej w Krakowie, a ty tu kiblujesz .Pilnujesz kontraktu "katarskiego" ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 co z wpływami z wjazdu na iglicę robi Kazieczko? 26.07.09, 23:22 toż to czysta żyła złota - 8 zeta za wjazd, Unia do tego dołożyła, maisto,a co kler miastu dał poza zdewastowaną Różanką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: co z wpływami z wjazdu na iglicę robi Kaziecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:33 Witam. ;))...,a może wypada zapytać co jeszcze wzioł ;))) Udanego wieczoru życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: co z wpływami z wjazdu na iglicę robi Kaziecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 09:42 nie mówi sie wzioł tylko wziun - tak mówią POtomkowie chłopów pańszczyźnianych przekszatłceni na pseudointeligencję, którym przeszkadza kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: co z wpływami z wjazdu na iglicę robi Kaziecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 00:22 Może to i dobre pytanie panno Beatrix XIII, ale należy zadać co robi Kżystek z pieniędzmi miejskimi, czyli naszymi? Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 wjazd na iglicę to największa atrakcja turystyczna 27.07.09, 08:31 miasta zrobiona w ostatnim czasie. 75% dała UE pozostałe kościół .Dziwne że kazieczko potrafił a zawodowi miejscy menedzerowie nie potrafią stworzyć atrakcji.W strategii miasta mamy być turystyczni i kazieczko to zrobił.Było pytanie o 8 zł za wjazd.Winda chyba jest na prąd ,jest też obsługa windy no i kredyt do splacenia za wkład własny do projektu. Porównajmy nie wjazd a wejsćie na inne obiekty w innych miastach . To jak wygląda te 8 zł co ?.Do beatrix wejście na miejski aqwapark póki co jest za darmo i przy rządach PO tak pozostanie jeszcze przez długi okres. Odpowiedz Link Zgłoś