cezar85 02.10.09, 19:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bergman1 Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 02.10.09, 19:48 biedny kraj!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 02.10.09, 20:43 "Piję wino truskawkowe ze zdziwienia brak mi powiek jak zrozumieć mam cokolwiek...." Jak zrozumieć, że można sforsować kraty i metalowe drzwi w środku miasta i ukraść zespołowi gitary i nikt tego nie widział? A monitoring? A straż miejska? Może konkurencja jakaś, ale to szybko się wyda, a może "przerażeni kabotyni"? ;) Marian, liczę wraz z żoną, że odzyskacie to co dla Was i dla nas fanów jest WAŻNE! Odpowiedz Link Zgłoś
muminos1975 Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 02.10.09, 20:44 2 tys to kpina ? Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Okradli Kobranockę, bo nie mogli słuchać... 02.10.09, 20:48 Okradli Kobranockę, bo nie mogli słuchać tego rzępolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylenth nie chciało się gitarek nosić to takie są skutki 02.10.09, 20:50 cennych rzeczy nie zostawia się w takich miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wiosło to wiosło 02.10.09, 20:52 nawet gdyby był to "kosmos" ( upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a8/Zj_cie8921.jpg/260px-Zj_cie8921.jpg ) to był własny. w kosmos złodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
modnisia2007 Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 02.10.09, 21:55 Za 2 tyś. to by mi się nie chciało nawet numeru tel. wykręcić!Widać niezbyt wielkim sentymentem darzą te gitary,bo na nagrodę wyznaczyli jakieś marne ochłapy!Niech sobie sami szukają! Odpowiedz Link Zgłoś
azraleus Re: Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 03.10.09, 14:44 Żenada... Wielu pracuje na te 2tys cały miesiac, a czytając Twoją wypowiedź mam wrażenie, że nie szanujesz tych pieniędzy, bo sama zarabiasz je w lekki i przyjemny sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
vtss Re: Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 04.10.09, 14:18 Daj spokoj. Dzieci Neostrady nie znaja wartosci pieniadza, to raz. A dwa, ze osobnik wlasnym komentarzem wskazuje na pewien specyficzny sposob zarabiania pieniedzy - to tez wynika z nieznajomosci ich wartosci, czy wogle pojecia pracy na wlasny rachunek. Ale w koncu skoro rodzice daja kase, to skad znac jej wartosc? Ad meritum zas - oczywiscie zycze muzykom, aby wszystko sie jak najszybciej odnalazlo w oryginalnym stanie. A zlodziejom - polamania konczyn w mozliwie bolesny sposob zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
pereubu Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 03.10.09, 14:56 szanowni debile (inaczej nie umiem was nazwac) nawet gdyby nie zaoferowali nagrody, to gdybym, cos wiedzial - to zglosilbym to na policji nie dla nagrody, ale dlatego ze tak sie powinno robic Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia99999 Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 12.10.09, 18:55 Pragnę wyrazic w kilku słowach opinie na postępowanie naszej toruńskiej kapeli"Kobranocka".Jak wszystkim wiadomo kapela niedawno poniosła duze straty.Ja na znalazwszy część ich własnosci wszedłem z nimi w kontakt,i oddałem ich własność,oni natomiast mało tego że przyszli w POLICJI prawa to jeszcze potraktowli mnie jak(dziada)i z tak wysokiej nagrody jak oferowali znalazcy(2000zł)wręczyli mi 200zł.poczułem się jak żebrak. Powinni chodź W POŁOWIE wywiązać się z obietnicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 12.10.09, 19:21 sylwia99999 napisała: > Pragnę wyrazic w kilku słowach opinie na postępowanie naszej toruńskiej > kapeli"Kobranocka".Jak wszystkim wiadomo kapela niedawno poniosła duze > straty.Ja na znalazwszy część ich własnosci wszedłem z nimi w kontakt,i > oddałem ich własność,oni natomiast mało tego że przyszli w POLICJI prawa to > jeszcze potraktowli mnie jak(dziada)i z tak wysokiej nagrody jak oferowali > znalazcy(2000zł)wręczyli mi 200zł.poczułem się jak żebrak. Powinni chodź W > POŁOWIE wywiązać się z obietnicy!!! Droga sylwio99999, jak to się zdarzyło, że: "Ja na znalazwszy część ich własnosci wszedłem z nimi w kontakt,i oddałem ich własność" Wszedłaś w kontakt? ;) A co znaczy: "oni natomiast mało tego że przyszli w POLICJI prawa to jeszcze potraktowli mnie jak(dziada)" Ty polski język umie(ć) pisać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 12.10.09, 19:34 Oddaj im te gitary Jacenty. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 12.10.09, 19:53 ...błyska błękit drogą modry krzyżyk, sina cera wyciem straszy nocna pogoń ktoś nadaje, że umiera jedna skóra tysiąc pięćset pavulonu cichy hnebel kiedy trumnę dają z wieńcem trzeba umrzeć przed pogrzebem... A jak nie umiesz zrozumieć, to może to: "Słyszysz chrypi już muzyka czas już zacząć orgię jawną przestań oczy mi zatykać zatańcz ze mną droga prawdo Zatańcz ze mną moja pani odkryj dla mnie swoją twarz ja twój przecież twój kaftanik twój kaftanik bezpieczeństwa..." Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert.grape Re: Okradli Kobranockę - rockmeni dają nagrodę 12.10.09, 19:35 Pomijając język Sylwii, aż się prosi o cytat z Kultu: Marysiu, powiedz że Marysiu, proszę Cię Że to nieprawda, że facetem jesteś Ty Odpowiedz Link Zgłoś