Gość: Robi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 12:30 czy to biuro jest godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lila Re: Sindbad SA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 10:45 Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Sindbad SA IP: 195.205.73.* 03.08.01, 13:38 W 1999 roku byłem z Sindbadem w Chorwacji. Generalnie biuro nie jest złe (chociaż słyszałem w telewizji, że w ciągu ostatnich dwóch miesięcy auokkary Sindbada uległy dwu poważnym wypadkom - ale to może być przypadek bo mają dobre autokary). Nie podobała mi się jedynie organizacja dojazdu do Chorwacji. Z Wrocławia wyjechaliśmy o 10 rano ale granicę w Cieszynie przekraczaliśmy dopiero ok. 16. Najpierw do Opola na przerwę prawie dwugodzinną pod hotelem Festiwal a później jazda przez Śląsk, chociaż nikt tam nie wsiadał. Zamiast zrobić postój na obiadokolację w Czechach gdzie jest tanio, to woleli zrobić przrwę w strefie wolnocłowej pomiędzy Czechami a Austrią. Tam obiad był zdecydowanie droższy niż w sklepach. Ale zauważyłem, że kierowcy i pilotka dostali cos od sklepu za friko. To taka "zapłata" za przywiezienie kilkudziesieciu potencjalnych klientów. Ten punkt programu to chyba samowolka. Poza tym OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Sindbad SA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 08:10 Dziękuję serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś