Dodaj do ulubionych

dziewczyny są okrutne

29.05.04, 10:11
Przez 2 lata starałem się robić dla niej wszystko czego chciała. Byliśmy ze
soba blisko,ale nie za blisko. Nie chcialem jej urazić. Czułem sie w siódmym
niebie.Teraz nagle zauważyłem znudzenie moja osobą i faworyzowanie
innego ,który jest mlodszy ode mnie ,ale ma też inne 2 dziewczyny z którymi
na zmianę ......Jaki ten świat jest wyuzdany.Nagle zapomniała o osobie która
była dla niej rzucić świat do kolan.Czuje sie podle i musiałem tu na forum
coś napisać. Co robić żeby zapomnieć? Macie jakies rady żeby dojść szybko do
siebie? Chyba zacznę kobiety traktować tak jak mnie potraktowano. Jeśli ktoś
mial takie doświadczenie proszę o rady jak wyjść z dołka.
Obserwuj wątek
    • czege Re: dziewczyny są okrutne 29.05.04, 10:44
      zawiedziony2 napisał:

> Przez 2 lata starałem się robić dla niej wszystko czego chciała. Byliśmy ze
      > soba blisko,ale nie za blisko. Nie chcialem jej urazić. Czułem sie w siódmym
      > niebie.Teraz nagle zauważyłem znudzenie moja osobą i faworyzowanie
      > innego ,który jest mlodszy ode mnie ,ale ma też inne 2 dziewczyny z którymi
      > na zmianę ......Jaki ten świat jest wyuzdany.Nagle zapomniała o osobie która
      > była dla niej rzucić świat do kolan.Czuje sie podle i musiałem tu na forum
      > coś napisać. Co robić żeby zapomnieć? Macie jakies rady żeby dojść szybko do
      > siebie? Chyba zacznę kobiety traktować tak jak mnie potraktowano. Jeśli ktoś
      > mial takie doświadczenie proszę o rady jak wyjść z dołka.

Hej!
      Współczuje, bo wiem o czym piszesz. Nietety z moich doświadczeń wynika, iż nie
      ma na to "lekarstwa", trzeba sie meczy. Ewentualnie, możesz "zarwac" nową
      (która pomoże zapomnie), ale pocierpie trzeba :( .
      > Chyba zacznę kobiety traktować tak jak mnie potraktowano.
      To nie jest dobre wyjście, możesz mi wierzyc, chcesz na około wszystkich
      ranic ...
      W pewnym momencie ja też tak myslalam ( oczywiście wzgledem facetów ), ale mi
      przeszło :)
      Niestety te różnego rodzaju przeżycia, tak czy siak, mają wpływ na pozniejsze
      postrzeganie niektórych spraw ( przynajmniej tak jest ze mną, mam problem z
      zaufaniem ).
      Nie dołuj sie. To nie ma sesu (wiem, że to nie takie proste), ale najwidoczniej
      ona nie byla Ciebie warta.
      Nie wiem czy to co nabazgroliłam coś wniesie, ale napewno bedzie OK :)
      A tak na marginesie, to miłooś jest okrutna ...
      Pozdrawiam i trzymaj sie :)
      • zawiedziony2 Re: dziewczyny są okrutne 29.05.04, 12:09
        Dzięki za list. Narazier ból jest za wielki i niechęć do wszelkiego działania.
        Zapewne wszędzie świat jest tak poustawainy jak czekoladki w bombonierce.
        Trafisz na odpowiednią to i posmakuje.Nie jestem osoba młodą / 40 /-mam
        pracę ,jestem zupełnie niezależny. Jak z wieku wynika widział4em różności. Po
        rza pierwszy nie mogę dojść do siebie. Kończe bo jeszcze ktoś pomysli
        że ..........a nieważne. Dzewczyny , KOBIETY proszę was o jedno.Jeżeli nie
        widzicie związku z partnerem nie ciągnijcie tego na siłę. Rozstanie bardzo boli.
        Wbrew pozorom niektórych mężczyzn nawet bardzo rani.
        • snoop Re: dziewczyny są okrutne 29.05.04, 12:19
          Witam
          moglbym napisac ze zycie to nie bajka ale chyba dobrze to wiesz
          tak juz to jest z kobietami ze same dokonca nie wiedza czego chca:/
          najlepszym rozwiazeniem jest zapomniec, powiedziec sobie ze jesli nie chciala z
          Toba byc to nie jest warta takiego faceta jak Ty ;)
          mi to jakos pomagalo nie mowie ze odrazu ale predzej czy pozniej to minie
          pozdrawiam
        • lukemed Re: dziewczyny są okrutne 29.05.04, 23:11
          A ja mam dla Ciebie inne propozycje - bez wciskania kitu ze swiat jest
          wspaniały....
          1. ZAPISZ SIĘ DO LPR, Młodziezy Wszechpolskiej, NOpu lub czergoś podobnego ale
          o koniecznie prawicowo katolickim charakterze - tam jest mnóstwo różnego
          rodzaju ludzi którzy cierpnią na same problemy, fobie i mają kłopoty z
          pojmowaniem świata...Oni Ci napewno pomogą....A wszystkiemu winni komunisci i
          marsjanie......
          2. Mozesz się takze zapisać do Rodziny Radia Maryja i zamiast kochać swoją
          ukochana zacząłbyś wielbić z iście sekciarską wylewnością cudownego ojca
          Tadeusza który przecież dla ludzi robi bardzo wiele ......
          3. Zawsze istnieje Samoobrona która jak nazwa wskazuje sama się broni - zapisz
          się a będziesz umiał siębronić sam przed kłopotami dnia codziennego - wystarczy
          wziąć przykład z bandy posłów tego ugrupowania którzy popełniając przęstępstawa
          skutecznie opierają się egzekwowaniu prawa.....

A tak naprawde olej ją...Jak zaczęła się rozglądać za innymi to widać nie jest
          Ciebie godna ........Jest mnóstwo kobiet które tylko czekają na mężczyznę z
          którym będzie fajnie, miło, z którym porozmawiają, przytulą się i który będzie
          je traktował jak królowe....
          • Gość: superjoint666 Re: dziewczyny są okrutne a faceci sobie pozwalają IP: *.torun.mm.pl 29.05.04, 23:33
            żałosne czerwone kreatury nawet w takiej kwestii znajdą pretekst żeby wyśmiać
            wartości i zasady...

I KTO TU MA FOBIE?? skoro nawet w kwestii sercowej doszukujesz się polityki...

a poza tym wszyscy komentują, "że nie była ciebie warta"... skąd założenie ze
            osoba porzucona nie była winna i zawsze to ocieranie łez, nie była warta, nie
            był wart...

a tobie kolego współczuje, że takie sprawy wywlekasz na jakieś forum
            netowe,zamiast z bliskimi pogadać
            no nic widać że to znak chorych czasów...
            napij sie, posłuchaj muzyki... to są rozwiązania... pozdr! i zapamiętaj:
            nie wierz nigdy kobiecie ;)
            • Gość: cortez666 Re: dziewczyny są okrutne a faceci sobie pozwalaj IP: 212.122.214.* 29.05.04, 23:35
              czerwone ścierwo wszędzie roznosi smród....
              • grazyna72 Re: dziewczyny są okrutne a faceci sobie pozwalaj 30.05.04, 00:13
                Chyba jesytem osobą do której są pretensje. Wiem,że dalam sobie spokój z
                chlopakiem,którego byłam najbardziej pewna.Dzisiaj trochę żałuję.Wyśmialam jego
                szczerość do mnie i poznałam mężczyznę,który .............
                Zrobilam to nieprzemyślanie-to była chwila. Nie miejsce tu na takie pisanie.
                X spróbujmy raz jeszcze.
                • Gość: zenek1914 Re: dziewczyny są okrutne a faceci sobie pozwalaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:45

Gracha - zamknij ryj. To o mnie chodzi a nie o tamtego co ty myślisz ,że o
                  niego - czyli o mnie. A tera do domu bo ryj skuję. zenek
                  • Gość: superjoint Re: dziewczyny są okrutne a faceci sobie pozwalaj IP: *.torun.mm.pl 30.05.04, 14:06
                    :D

rodzina słowem silna....
                    • Gość: cortez666 Re: dziewczyny są okrutne a faceci sobie pozwalaj IP: 212.122.214.* 30.05.04, 16:21
                      czerwoni słowem silni...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka