10zz 29.07.13, 10:03 Ale wakacyjna nagonka na nienaruszalnego prezesa. Ciekawe kiedy zacznie się nagonka na wiceprezesów, obecnych i byłych ? Tak to jest, jak nowi chcą przejąć wpływy, a starzy nie mają siły się bronić, bo utracili kontrolę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ooii Prezes spółdzielni oskarżony o wyłudzenie. Chod... 29.07.13, 10:58 niezle :D juz co godzine asuja komentarze. bye bye szechter. juz nie bede wlazil na ten koszerny portal. Odpowiedz Link Zgłoś
monsterenergy Prezes spółdzielni oskarżony o wyłudzenie. Chod... 29.07.13, 12:10 Czemu mnie to nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-boro Mam jeszcze jedno zadanie dla dziennikarzy 29.07.13, 12:25 Chętnie bym się dowiedział, w jaki sposób prezes "nie kradnę" Wojciech P. stał się właścicielem mieszkania po jednym takim figo fago, co to mając na karku policję uciekł za granicę. Chodzi o mieszkanie w bloku przy Witosa 3, a rzecz miała miejsce dobre 10 lat temu. Ptaszki ćwierkają, że prezesio zapłacił za nie ułamek rynkowej wartości i że odbyło się to po cichutku. Odpowiedz Link Zgłoś
emar22 Jak ciężko pracuje nasz prezes klubu Tęcza 30.07.13, 16:02 to wybitny gracz mimo wieku.. o wilcy nic z tego nie będzie ... to bzdury jak się okaże za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
rantan Woj Ciech 09.08.13, 17:37 W dzisiejszych Nowościach piszą, jak to kochanka niejakiego Wojciecha P. zarabiała w spółdzielni Na Skarpie 15 000 zł miesięcznie. Muszą być na to dokumenty i na pewno jest to łatwe do sprawdzenia przez osoby uprawnione, skądinąd też zresztą wiem, że te 15 kawałków m-cznie nie jest wyssane z palca. Niejaki Wojciech P. (przez cały tzw. międzyczas żonaty zresztą) oświadcza natomiast, że jest religijny i że zarabiał w Spółdzielni 10 tys. złotych miesięcznie. No skoro jest religijny to chyba nie kłamie, że zarabiał 2/3 tego co inny pracownik spółdzielni, co? Chętnie poznałbym zarobki wysokich władz w spółdzielni, tak tylko żeby się upewnić, że to Pan Wojciech właśnie ma rację. Może być bez danych osobowych, wystarczą funkcje. Jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś