mohero007 24.08.13, 16:55 Ha, to pięknie, że coś takiego powstaje. Boje się pomyśleć - co zrobią w Bydgoszczy?? Linoskoczek o napędzie atomowym??? Atomowy łuk łuczniczki .... ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot9 A zegar pulsarowy 24.08.13, 19:47 A co z zegarem pulsarowym? Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem, że to właśnie w Toruniu miał być budowany zegar "pulsarowy" (bazujący na impulsach z pulsara). A z tą optyką to też jestem ciekaw - czy ten zegar faktycznie pracuje w paśmie widzialnym? Odpowiedz Link Zgłoś
red.bmx Re: A zegar pulsarowy 24.08.13, 20:07 jot9 napisał: > A co z zegarem pulsarowym? Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem... Źle słyszałeś lub nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jot9 Re: A zegar pulsarowy 24.08.13, 20:12 red.bmx napisał: > jot9 napisał: > > > A co z zegarem pulsarowym? Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem... > > Źle słyszałeś lub nie zrozumiałeś. Czyli możliwe, że dobrze słyszałem? To teraz wyjaśnij tylko czego nie zrozumiałem, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jot9 Wyręczę Cię w odpowiedzi 24.08.13, 20:39 red.bmx napisał: > jot9 napisał: > > > A co z zegarem pulsarowym? Wydaje mi się, że kiedyś słyszałem... > > Źle słyszałeś lub nie zrozumiałeś. Wyręczę Cię w odpowiedzi, bo mnie zaintrygowała Twoja pewność wypowiedzi. UMK miało wykład na ten temat. A zegar pulsarowy będzie w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś