szawra 28.07.08, 18:41 Cześć. Widzę, że jesteś ekspertką, więc mam prośbę do Ciebie. Czy znasz wózki Bebecar? Bo nie mogę się zdecydować między Bebecar IPOP AT a Teutonia Lambda. Widziałam już nie raz, że Lambdę chwalisz, więc co byś mi radziła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szawra Re: Pytanie di PINIK :) 28.07.08, 18:55 Aha! I czy koła Labdy zdadzą egzamin zimą w ewentualnym śniegu? Bo ten Bebecar ma tylne koła pompowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Pytanie di PINIK :) 28.07.08, 19:39 Nie znam tego bebecara, bo ich w Niemczech wogole nie ma, a tu mieszkam. Lambda, jak juz czesto pisalam, wydaje mi sie byc super. Mysle, ze w lambdzie nie tylnie kola bylyby problemowe w sniegu, a jak juz to przednie. Ale jaki wozek to nie bedzie ze skretnymi kolami z przodu, to bedzie mial tam mniejsze kolka (oprocz trojkolowych). Wg mnie oplaca sie nawet kilka dni w roku pomeczyc na sniegu, dla wygody przez reszte roku. Odpowiedz Link Zgłoś
szawra Re: Pytanie di PINIK :) 28.07.08, 20:43 Wielkie dzięki za odpowiedż. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś