Gość: becalung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:46 Taksówkarze w Toruniu nie znają ulic w mieście. Biorą żywą - prawdziwą kase za włsną niewiedzę. Kto z Urzędu Miasta odda mi kasę za ich niewiedze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: becalung Re: TAXI PLEKSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:56 dopłacamy do zmotoryzowanej bandy niedouków. zdaje sie, że tylko połowa jest z Torunia a reszta z okolicznych wsi. Czy kryteria taksówkarskie mogą być jawne ? A tak naprawdę to nie chcę aby woził mnie po mieście kombajnista - nawet gdy jest pana kumplem panie prezydencie - niech idzie z krową do byka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: TAXI PLEKSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:27 Może napisz coś więcej... Za co ma ktos oddawć pieniądze? Chyba nie tylko ja nie rozumie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orec pozdr dla konkurencji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:49 akcja konkurencji :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola CTR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:43 wypraszam sobie... jestem rodowitą torunianką " z dziada, pradziada" jeżdzę samochodem z rejstracja CTR i nie czuje się wieśniaczką ;p po prostu firma, na szczeście, nie działa w naszym pięknym Toruniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś