Gość: Marta IP: *.torun.mm.pl 10.11.05, 09:34 Czy są jakieś zniżki dla studentów w pizzerri Da Grasso, i czy są i jakie są zniżki wogule w toruńskich lokalach i pubach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Znizki ksero, fryzjerzy -wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:36 Znizki ksero: na Piekarach 20% i na Szosie Chelminskiej (przy drugim, nowym lodowisku) - chyba tez tyle. Niektorzy fryzjerzy maja znizki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister pracy(był Do roboty darmozjady!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.05, 14:33 Do roboty darmozjady!!!Wymyślili durne znizki,a jakby niebyło tego to wszystko byłoby tansze-poczawszy od biletow mzk i pkp.Jak ja studiowałem to niebyło takich bzdur,a student wszystko umiał wykombinować(na zarobić na to)teraz to chca darmozjady wszystko za "FREE"niedając niczego wzamian!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister edukacji puknij sie pan IP: *.petrus.com.pl 10.11.05, 15:23 Ty, puknij sie w leb minister pracy-mamy zdolna mlodziez i znizki sie jej naleza.Lepiej pomysl nad tym jak wykombinowac dla nich nowe miejsca pracy, a nie siedzisz z tlustym tylkiem i wspominasz swoje "chlubne" czasy PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vc Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:45 wy się studenty weźcie do roboty i nie liczcie, że ktoś ciągle wam do czegoś będzie dopłacał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.torun.mm.pl 10.11.05, 20:43 Popierwsze zdania nie zaczyna sie od "wy się..." a studenci nie pisze się przez "studenty", radze wrócić do przedszkola, bo dzieci na tym poziomie są inteligentniejsze i wiedzą że studenci to również pracowanicy wielu firm lub właściciele małych przedsiębiorstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.petrus.com.pl 10.11.05, 18:50 Pizzeria Gogh - Specjalna pizza "studencka" na legitymacje 1 zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW 10.11.05, 22:23 Czy studenci popieraja wprowadzenie znizek dla emerytow, rencistow, inwalidow, kobiet w ciazy, dzieci z rodzin patologicznych, rodzin wielodzietnych, samotnych matek, samotnych ojcow, pielegniarek i gornikow, czlonkow stowarzyszen charytatywnych, zolnierzy zawodowych i poborowych, marynarzy zeglugi wielkiej, dzieci niepelnosprawnych, osob o innych orientacjach seksualnych niz ta najbardziej rozpowszechniona, imigrantow, inwalidow wojenny, czlonkow zwiazkow zawodowych, kombatantow? itp. idt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.torun.mm.pl 10.11.05, 22:33 a co to ma do zaanego przezemnie pytania?prosze o odpowiadanie na temat.Pozatym z tego co wiem ci wszyscy których wymieniłes są również studentami(mowie tu tez o uniwersytecie III wieku),spotykamy samotne matki,ojców, osoby niepełnosprawne, pracowników wielu firm,organizacji i stowarzyszeń, studentami są też osoby pochodzące z rodzin biednych i patologicznych których m.in UMK wspiera finansowo.I jeszcze raz prosze o adekwatne odpowiedzi do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś