Dodaj do ulubionych

ZNIŻKI DLA STUDENTÓW

IP: *.torun.mm.pl 10.11.05, 09:34
Czy są jakieś zniżki dla studentów w pizzerri Da Grasso, i czy są i jakie są
zniżki wogule w toruńskich lokalach i pubach?
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Znizki ksero, fryzjerzy -wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:36
      Znizki ksero:
      na Piekarach 20% i na Szosie Chelminskiej (przy drugim, nowym lodowisku) -
      chyba tez tyle.

Niektorzy fryzjerzy maja znizki.
    • Gość: minister pracy(był Do roboty darmozjady!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.05, 14:33
      Do roboty darmozjady!!!Wymyślili durne znizki,a jakby niebyło tego to wszystko
      byłoby tansze-poczawszy od biletow mzk i pkp.Jak ja studiowałem to niebyło
      takich bzdur,a student wszystko umiał wykombinować(na zarobić na to)teraz to
      chca darmozjady wszystko za "FREE"niedając niczego wzamian!!
      • Gość: minister edukacji puknij sie pan IP: *.petrus.com.pl 10.11.05, 15:23
        Ty, puknij sie w leb minister pracy-mamy zdolna mlodziez i znizki sie jej
        naleza.Lepiej pomysl nad tym jak wykombinowac dla nich nowe miejsca pracy, a nie
        siedzisz z tlustym tylkiem i wspominasz swoje "chlubne" czasy PRLu.
    • Gość: vc Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:45
      wy się studenty weźcie do roboty i nie liczcie, że ktoś ciągle wam do czegoś
      będzie dopłacał.
      • Gość: Marta Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.torun.mm.pl 10.11.05, 20:43
        Popierwsze zdania nie zaczyna sie od "wy się..." a studenci nie pisze się
        przez "studenty", radze wrócić do przedszkola, bo dzieci na tym poziomie są
        inteligentniejsze i wiedzą że studenci to również pracowanicy wielu firm lub
        właściciele małych przedsiębiorstw.
    • Gość: e Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.petrus.com.pl 10.11.05, 18:50
      Pizzeria Gogh - Specjalna pizza "studencka" na legitymacje 1 zł taniej.
      • jakub_lauder Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW 10.11.05, 22:23
        Czy studenci popieraja wprowadzenie znizek dla emerytow, rencistow, inwalidow,
        kobiet w ciazy, dzieci z rodzin patologicznych, rodzin wielodzietnych,
        samotnych matek, samotnych ojcow, pielegniarek i gornikow, czlonkow
        stowarzyszen charytatywnych, zolnierzy zawodowych i poborowych, marynarzy
        zeglugi wielkiej, dzieci niepelnosprawnych, osob o innych orientacjach
        seksualnych niz ta najbardziej rozpowszechniona, imigrantow, inwalidow wojenny,
        czlonkow zwiazkow zawodowych, kombatantow? itp. idt.
        • Gość: Marta Re: ZNIŻKI DLA STUDENTÓW IP: *.torun.mm.pl 10.11.05, 22:33
          a co to ma do zaanego przezemnie pytania?prosze o odpowiadanie na temat.Pozatym
          z tego co wiem ci wszyscy których wymieniłes są również studentami(mowie tu tez
          o uniwersytecie III wieku),spotykamy samotne matki,ojców, osoby
          niepełnosprawne, pracowników wielu firm,organizacji i stowarzyszeń, studentami
          są też osoby pochodzące z rodzin biednych i patologicznych których m.in UMK
          wspiera finansowo.I jeszcze raz prosze o adekwatne odpowiedzi do pytania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka