blanka71 01.02.06, 18:36 CZY JEŹDZICIE NA NARTY DO UNISŁAWIA? CIEKAWA JESTEM WASZYCH OPINII NA TEMAT TEGO MIEJSCA. CZY SĄ TAM INSTRUKTORZY? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan996 Bardzo fajnie zorganizowane. Jest sztuczne nasnież 02.02.06, 09:19 Bardzo fajnie zorganizowane. Jest wyciag, jest sztuczne nasnieżanie, jest knajpa, duzy parking, mniejsza górka. Ale w weekendy są kolejki, zwłaszcza jak ten mniejsz ywyciag byl zepsuty. Tearz chyba juz działaja oba. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Bardzo fajnie zorganizowane. Jest sztuczne na 02.02.06, 11:44 podobno w Myslecinku jest fajniej ale niedlugo sam to sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
blanka71 Re: Bardzo fajnie zorganizowane. Jest sztuczne na 02.02.06, 15:28 ok a co z instruktorami są czy nie? może znasz ceny wypożyczenia sprzętu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Bardzo fajnie zorganizowane. Jest sztuczne na 02.02.06, 18:34 Blancia, jakbyś chciała to mogę Ci prywatne lekcje surfowania po stoku zrobić..:) Sprzęt mam dobry, a z kasa sie jakoś dogadamy:) Jesteś zupełna freshmanka, czy juz lekko doświadczona? Odpowiedz Link Zgłoś
blanka71 Re: Bardzo fajnie zorganizowane. Jest sztuczne na 02.02.06, 18:43 total fresh, aż mi zielono! Odpowiedz Link Zgłoś
mikanka3 Re: Bardzo fajnie zorganizowane. Jest sztuczne na 04.02.06, 23:04 Napisz proszę ile kosztuje taka przyemność? bardzo chciałabym spróbować pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś